Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 114 952
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз да не казвам колко фдт-на имам в "склада" . Whistling Фдт-ните са ми голяма мания. Иначе харсвам и леки фдт-ни, когато кожата ми е в добър вид. Харесвам споменатия от няколко от вас Клиник Моисчър Сърдж и както споменах в предишната тема в последно време основно ползвам СС на Шара Шара.  Peace

# 46
  • Пловдив
По темата: леки фдт харесвам и предпочитам, когато кожата ми е в добро състояние. Ако намеря съвършен и незабелязващ се коректор за пъпчици нама да прибягвам изобщо до по-покривни.

# 47
  • София
Имате ли отзиви за прахообразната пудра на Сисли?
Тази на Шанел не я харесах, та сега пак съм на вълна прахообразна пудра и съм загледала пудрата на Сисли. Търся матиране и издръжливост.
Имам тази пудра

Невероятно много я харесвам  Heart Eyes Ползвам 01 номер.
Изключително фина, придава много естествен завършек и матира много добре.
Аз я харесвам повече от свободната Шанелска  Peace

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 09:27 от Lodsi

# 48
  • София
Преди харесвах покривни ФДТ, любими ми бяха Guerlain parure extreme и DW, но сега харесвам по-естествен завършек и ползвам CHanel perfection lumiere velvet.
В тази връзка да Ви питам - ако ползвам от Шанела 040 като цвят, кой цвят да си поръчам от свободната пудра? Бяха ми определили, че от Les beiges пудрата съм 030, това означава ли, че и от свободната пудра съм 030?

# 49
  • София
Здравейте на всички Simple Smile
Чета ви отскоро, но не съм чела всичките теми, така че се извинявам предварително ако е писано по-рано по въпроса, който ще ви задам. Скоро ще ми се налага да присъствам на събитие, за което ми се иска да си купя хубав фон дьо тен, база и пудра, както препоръчвате в началото на темата, та ме интересува дали можете да ми препоръчате магазин за козметика, в който бих могла да получа и адекватна консултация за избор на продукти, подходящи за мене. Става въпрос за София.
Знам, че мога да пробвам в някои от магазините, в същност имам предвид Лили и ДМ, досега не съм купувала по-скъпа козметика и не съм влизала в магазини, в която се предлага такава, но не знам какво да пробвам в крайна сметка...
Благодаря ви предварително   bouquet

# 50
Aз най-много обичам Loreal True Match, доста време го ползвам вече... Grinning

# 51
Aз най-много обичам Loreal True Match, доста време го ползвам вече... Grinning
[/qu

покривен ли е  newsm78

# 52
Бихте ли да споделили, да ли някой се е възползвал в  МАС да му определят подтона на кожата?

# 53
  • Бургас
Имате ли отзиви за прахообразната пудра на Сисли?
Тази на Шанел не я харесах, та сега пак съм на вълна прахообразна пудра и съм загледала пудрата на Сисли. Търся матиране и издръжливост.
Имам тази пудра

Невероятно много я харесвам  Heart Eyes Ползвам 01 номер.
Изключително фина, придава много естествен завършек и матира много добре.
Аз я харесвам повече от свободната Шанелска  Peace

Точно нея заглеждам.  Peace
Благодаря за мнението!
А каква е кожата ти?

# 54
Какво ще препоръчате за мазна/комбинирана кожа с фактор? Да има добро покритие.
В момента с бб и сс на Клиник, имат фактор 30, но не покриват някои петна.

# 55
Как избирате цвета на фон дьо тена - пробвате на бузата, врата или ръката?

# 56
Момичета моля ,да ме просветлите , от метеорите на Герлен има ли за суха кожа?Благодаря предварително!

# 57
  • София
Бихте ли да споделили, да ли някой се е възползвал в  МАС да му определят подтона на кожата?
В темата за МАС попитай най-добре.

Как избирате цвета на фон дьо тена - пробвате на бузата, врата или ръката?

По средата. Peace На костта на челюстта, та където е границата между лицето и шията. Ако се слее с тена- значи това е твоят цвят. Ако има разлики, и цветът е по-тъмен, стои гротескно- бяла шия, оранжево лице. Sick

Момичета моля ,да ме просветлите , от метеорите на Герлен има ли за суха кожа?Благодаря предварително!
Метеоритите предлагат избор на цветове, но не и вариации за суха и мазна кожа. Wink Те са универсални за всички кожи. Всеки индивидуално си подготвя "подложката" преди нанасянето им. Peace

# 58
  • София
По принцип нормална към мазна.

# 59
  • София
По средата. Peace На костта на челюстта, та където е границата между лицето и шията. Ако се слее с тена- значи това е твоят цвят. Ако има разлики, и цветът е по-тъмен, стои гротескно- бяла шия, оранжево лице. Sick

Хм, странно. Аз лично слагам ФДТ и на шията, както и малко руж, за да не стои лицето ми като маска.

Общи условия

Активация на акаунт