Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 114 889
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Ползвам Диор Форевър за денем и Радиант за дни с проблемна кожа или вечерния излизания. Радиант е много покривен.
За сметка на това във всяка чанта имам по една пудра- с лъсващата ми кожа след няколко часа имам нужда от матиране. Peace

# 31
Моничета, здравейте
Искам да ви попитам дали някоя от вас е използвала на Гърлен Метеоритите, които стават на кремче ( как обясних просто #Crazy) и какви са ви воечатленията от нея? Simple Smile

# 32
Копче, благодаря. Ако се намира само онлайн, затова не мога да я намеря.

Бисквитка, да,  търся пудра с висок фактор.

Аз се сдобих с ФДТ на Виши - Лифтактив. Но няма много разнообразие от цветове - 4 или 5 мисля. Купих и на Римел Wake up.
Но в момента имам два други, които ползвам, плюс минерален ФДТ и не е ясно кога ще им дойде реда.

Последна редакция: нд, 12 апр 2015, 21:52 от Самсара

# 33
  • Бургас/Пз
плюс минерален ФДТ и не е ясно кога ще им дойде реда.

Може ли да поделиш кой е?

# 34
плюс минерален ФДТ и не е ясно кога ще им дойде реда.
Може ли да поделиш кой е?

bare Minerals Simple Smile

# 35
  • Бургас/Пз
Благодаря. Хич не мога да нацелвам цветове без проба  Confused

# 36
  • София
Отдавна не съм писала тук поради липса на време, но редовно чета Simple Smile
По въпроса на темата - предпочитам лека към средна покривност, макар че около носа имам 1-2 капилярчета, които изискват по-голямо напластяване. А иначе, ползвам успоредно няколко продукта, в зависимост от моментното състояние на кожата и повода: Perfectionist на Estee за през деня, Teint Visionnaire на Lancome когато имам излизане вечер, (не за друго, а го взех в началото на есента и ми идва малко тъмен в момента); когато бързам и през почивните дни ползвам ББ-то NUDE на Диор или това на Lumene. Имам и прахообразните пудри на Шанел, Диор и Bare Minerals, не ги ползвам редовно, и явно затова имам чувството, че в близките 2-3 години няма да мога да ги изхабя  Simple Smile Сега покрай намаленията във ФЮ си взех Тeint Idole ultra 24h и Miracle Cushion на Lancome, както и http://www.feelunique.com/p/Lancome-Soleil-Bronzer-Sun-BB-Cream-SPF50-50ml, но още нямам впечатления, чакам да пристигнат.

Имам няколко въпросчета към ползвалите фон дьо тените с висок фактор на Шисейдо, тъй като възнамерявам да си взема за лятото: как са като текстура и покривност, кой е по-подходящ за нормална към смесена кожа, каква е трайността им? Миналото лято ползвах тонирания крем с 50 фактор на Биодерма и си скъсах нервите с него, защото след по-малко от час навън буквално се стичаше по лицето ми  Confused
Ще ви бъда благодарна да споделите   bouquet

# 37
  • София
babycakes, аз използвам този фондьотен на Шисейдо - , с фактор 30. С нормална кожа съм, омазняваща се в Т зоната, при топло време. При мен, не се свлича изобщо. Не ми се налага и да фиксирам с пудра, но при големите жеги, фиксирам със свободната на Шанел или с Нарс. Държи се отлично, не оксидира и не стои тежко върху лицето, както повечето продукти с фактор. Отличен продукт - препоръчвам.  Peace

# 38
  • Бургас
Аз скоро търсех ФДТ стика на Шисейдо в синята опаковка, от слънцезащитната серия, но в Дъглас ми казаха, че този продукт никога не се е внасял в БГ.  Rolling Eyes Вярно ли е?

Иначе, по темата...
Предпочитам ФДТ със средно покритие - имам да прикривам пори около носа, леко неравен тен.
Ползвам най-вече ДУ и Форевър на Диор, като ги нанасям с бюти блендър и по този начин дори и ДУ изглежда естествено на лицето, без маска ефект и не с пълно покритие.

Имате ли отзиви за прахообразната пудра на Сисли?
Тази на Шанел не я харесах, та сега пак съм на вълна прахообразна пудра и съм загледала пудрата на Сисли. Търся матиране и издръжливост.

# 39
  • София
babycakes, аз използвам този фондьотен на Шисейдо - , с фактор 30. С нормална кожа съм, омазняваща се в Т зоната, при топло време. При мен, не се свлича изобщо. Не ми се налага и да фиксирам с пудра, но при големите жеги, фиксирам със свободната на Шанел или с Нарс. Държи се отлично, не оксидира и не стои тежко върху лицето, както повечето продукти с фактор. Отличен продукт - препоръчвам.  Peace
Cesari, благодаря ти!  Heart Eyes
Съдейки по написаното от теб, този ще е подходящ и за мен, защото кожата ми е точно като твоята Simple Smile
А къде бих могла да го намеря в Сф? Ти как избра номера- според нюанса, който ползваш обичайно, или взе по- тъмен?  bouquet

# 40
  • София
Аз го купих от Дебенамс и взех по-тъмен от моята кожа, за да е подходящ за лятото. Нося  2 номер от повечето фондьотени, 20 от Шанел. Купих Medium ivory SP40. Дано съм ти помогнала.  Hug

# 41
  • София
Аз го купих от Дебенамс и взех по-тъмен от моята кожа, за да е подходящ за лятото. Нося  2 номер от повечето фондьотени, 20 от Шанел. Купих Medium ivory SP40. Дано съм ти помогнала.  Hug
О, определено много ми помогна, защото се оказва, че и аз съм в същия цветови спектър, така че си спестявам излишно лутане в търсене на цвят, тъй като Шисейдо са ми абсолютно непознати като цветова гама Simple Smile
Много, много ти благодаря!  Hug

# 42
Момичета фон дю тена ми е на привършване. Препоръчайте покривен, матиращ до 25 лева, за смесена кожа, да не жълтее  за Римел Уейк ъп или Ревлон Колорстей имате ли впечатления, че отдавна искам да го пробвам, но не го намирам навсякъде

# 43
  • Бургас

Бисквитка, да,  търся пудра с висок фактор.

...

Препоръчвам слънцезащитната пудра на Shiseido, SPF 30.  Peace

# 44
Аз искам ФДТ-ът ми хем да е лек, хем да е с добро покритие. Трудно се намира.
Бях много доволна от Фотореди, но след се оказа, че са променили слънцезащитните филтри в такива, към които съм чувствителна, вече не мога да го нося. А се запасих с три броя от Англия, специално поръчани, и се оказва, че не мога да ги ползвам. Какво да ги правя не знам. Много ме е яд.
Но по-лошото е, че като ми свърши, нямам идея какъв да си взема.

Общи условия

Активация на акаунт