Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 114 857
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Ами може би стои малко по невидим върху кожата,double wear пробвах от тестер и честно казано доста се колебах между двата.

# 631
Мерси, Patence. Ще си поискам тетер от Perfectionist. А заглажда ли добре линии и пори, ако имаш такива? Изсушава ли ти? И как е като трайност?

# 632
Перфекционистът е с анти-ейдж и озаряваща грижа - докато ДУ по-скоро ще матира, тук финиша е друг. Той е тип хидратиращ фдт, иначе дават, че запълва и озарява (което аз не видях). Аз лично предпочитам ДУ  Peace

# 633
  • Sofia
Не знам дали тук е правилното място, но да не отварям отделна тема, за такова дребно нещо. Та въпросът ми е следният - купих си нова пудра, която чак в къщи видях, че е бронзираща. Не е прекалено тъмна, точно ми е, обаче има блестящи частички. И като я сложа цялото ми лице блести, все едно съм се наръсила с брокат. От самолет не се вижда, но си се вижда. И някак си се притеснявам да ходя такава блестяща.  Mr. Green Та въпросът ми е - така ли се носи тази пудра, блестиш си просто или аз нещо не я ползвам както трябва?  newsm78

# 634
Не нанася се само на изпъкналите чакти на лицето, за ефект целуната от слънцето. На скули, над вежди, овала на лицето отдолу.

# 635
  • Sofia
Знаех си че бъркам някъде. А на останалите обикновена пудра или никаква?  newsm78

# 636
Както пожелаеш.

# 637
Mary Jo много съм доволна от траиността на perfectionist ,при мен издържа целия ден,не ми изсушава,но съм с нормална към мазна кожа,това вероятно би си проличало при по-сухи кожи.За пори и линии моите не са много изразени и не мога да преценя,но мисля че тъй като не е много гъста консистенция няма да се справя добре.

# 638
Само да похваля Диор Нюд. Знам, че не е много обсъждан тук, затова пиша. В началото ми беше сух, трудно го нанасях, докато не опитах следното - напръсквам хубаво четката с термална вода, потупвам четката върху предварително сложен фдт на обратното на ръката, много икономично, и тогава нанасям на лицето. Финишът е прекрасен, естествен, издържа цял ден без да попива или да 'застава' на участъци. Хубавото е и че тонът е перфектно избран, рядко ми се случва на 100% да имам съвпадение..

# 639
Момичета, включвам се с молба за съвет, защото много се ядосвам. Взех си фон дьо тен и пудра Clarins.

И двата продукта са матиращи, фон дьо тена специално при консултацията ми препоръчаха като oil free. Лицето ми като цяло не е сухо, не е и мазно, запушват ми се порите и се налага често почистване. От както ползвам продуктите, съм все едно намазана с олио! Лицето ми ужасно много лъщи. Затова си взех и матираща основа на SEPHORA, с идеята да направи филм и да обере ако има нещо... , но ефекта е нулев. Ползвала съм Clarins преди, само че skin illusion фон дьо тена и бях много доволна. Сега, хем се изръсих доволно пари, същевременно не мога да си понасям лицето, и не знам какво  да правя!

Някой имал ли е подобен проблем?

# 640
  • Бургас
Имам същият фдт на Кларас, но такъв проблем нямам. Да не ти идва много изсушаващ, защото си по изсушава кожата ... т.е. прекалено матиращ да ти идва. Какъв крем ползваш като грижа? И как нанасяш фдт-на?

# 641
  • София
Пресушават ти лицето според мен.

# 642
В момента не ползвам крем. Може би това е причината. Нанасям го с ръце, пробвала съм с четка ама нещо не става добре. /Сутрин е ок, сега по обяд започва да се омазнява лицето и до вечерта е ужас!!!

# 643
  • Бургас
Започни да ползваш крем, избери подходящ за твоя тип кожа. Кожата има нужда от хидратация , а при теб липсва такава . И според мен ти идва пресушаващ . Но щом не ти е нито мазна нито суха кожата, защо ползват мат. продукти ? Аз имам смесена и освен пудра и този фдт от време на време, не ползвам мат. продукти дори като грижа. И съм Ок. Кожата се подобри  супер много към положителна насока .

# 644
  • на кого му пука
Добре де,ако и пресушава кожата защо лъсва тогава?

Общи условия

Активация на акаунт