Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 114 838
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Здравейте. Препоръчайте ми добра зелена база, която успешно прикрива червенината. Имам розацея, без пъпки, но с доста разширени капиляри по бузите и по носа.  ooooh! На всичко отгоре кожата ми е смесена - нормална към мазна в т-зоната и суха в останалата част.  Rolling Eyes

# 616
  • София
Make up forever пуснаха няколко бази и една от тях е зелена. Не съм я пробвала, но може да разгледаш, ако си от София. И catrice мисля че имаха.

# 617
  • Пловдив
Здравейте, попаднах на темата ви и имам някои въпросчета към вас.
Ползвам от няколко години Фдт на Ревлон, държи се добре на кожата ми и съм свикнала с него ...тъй като ми се налага и по 12ч. да издържа понякога. Но толкова...
Сега чета и за тези бази и тъй като имам вече фини линиики а и назолабалната вече си личи какво ще ме посъветвате? Каква база да взема и от къде ги купувате?
Благодаря на отзовалите се...

# 618
Савина, аз така и до днес не намерих добър "зелен продукт", който наистина да прави нещо. Надявам се ти успееш
Иначе ето горе долу марките, които предлагат такава база:

# 619
Момичета,влизам за благодаря на всички отзовали се  Hug Чакам базата на YSL и ако не си допаднем с нея,ще се ориентирам към друг фдт Simple Smile Отново благодаря!

# 620
Идеи за доста покривен фон дьо тен? В момента съм с Mat Velvet на MUFE, но искам една идея по-покривен. Thinking

# 621
Estee Lauder Double Wear ; Mac Studio Fix Fluid  Peace

# 622
  • Варна
Може ли да препоръчате кремообразна пудра за чувствителна и акнеична кожа? С фон дьо тени изобщо не се разбираме  Simple Smile

# 623
  • София
На Clinique Even better харесвам и една на Шисейдо в жълта пластмасова опаковка с фактор 6. Simple Smile

Estee пускат нещо като cushion на Double Wear- Double Wear Makeup to Go. Интересно ми се видя.

# 624
Estee Lauder Double Wear ; Mac Studio Fix Fluid  Peace
Каква е цената на фдт на Мас?

# 625
Идеи за доста покривен фон дьо тен? В момента съм с Mat Velvet на MUFE, но искам една идея по-покривен. Thinking
Lancome - Teint Idole Ultra 24
Bobbie Brown - Long-Wear Even Finish
Chanel - Perfection Lumiere
И трите ги обужавам  Hug

# 626
  • Sofia
Благодаря!

# 627
  • Пловдив
От къде си поръчвате на Bobbi Brown  козметика?

# 628
Ivka,един непоискан съвет от мен-не знам на боби браун дали си търсиш фдт,но понеже темата е за фдт,моят опит с марката е мн разочароващ.Фдт направо ми се свличаше от лицето,а го взех за покривен,с нормална кожа съм.Съветът ми е да вземеш тестер,ако не си го пробвала.А на въпросът ти тук е по  парфюмериите,но не съм в Бг.
За мен най-добрия като покривност е Perfektionist на estee lauder. Скоро го открих,но вече е любимият ми.Много добра покривност без маска ефект,преди слагах и пудра след фдт ,но с този не ми е необходима.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 17:58 от Patence

# 629
Т.е. Perfectionist е по-покривен от Double Wear, ако можеш да ги сравниш, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт