Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 115 442
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря момичета!
miss july , и аз препоръчвам на Кларанс.
Досега съм използвала само нея над това:
Скрит текст:

# 76
Какво ви е мнението за фон дьо техните на Ла Рош? Чудя се за муса им за мазна кожа, като аз съм с нормална към комбинирана. Иначе нямам много за прикриване

# 77
Какво ви е мнението за фон дьо техните на Ла Рош? Чудя се за муса им за мазна кожа, като аз съм с нормална към комбинирана. Иначе нямам много за прикриване
Чуден е - покритието е слабо, но чудесно изравнява тен и прикрива зачервявания. Супер дълготраен при мен, не се събира, оставя дълготраен матиращ ефект и не подчертава сухи зони  Peace

# 78
  • София
Момичета, може ли малко помощ, моля.
Може ли, да ми препоръчате вв крем с фактор поне 25, от по- скъпите кремчета, който да се съчетава със свободната пудра на диор например  Laughing пълен лаик съм признавам. Бях се насочила към крем, фдт, пудра, но като се знам, няма да съм редовна в мазането, а ми трябва и фактор, защото правя петна от слънцето. Та с едно кремче и малко пудричка за завършек, все ще се справя  ooooh!
На 38г., суха кожа, но лятото пудричката ми стои добре сякаш, не че много съм слагала, ама....или метеорити някакви коментирате.
Та ако може, да помогнете да една нищонерабираща жена, да се маже с хубаво кремче, с малко цвят, с висок фактор и прекрасна пудра, много ще съм ви благодарна   bouquet

# 79
  • Бургас
Ейй на Кларанс beauty flash balm- a е незаменим продукт за мен, в топлите дни само с него и нещо озаряващо от горе  Heart Eyes.
Само не разбра BB крем или просто крем с фактор?  Thinking
Иначе само с крем с фактор на Кларанс UV PLUS HP
Day Screen High Protection SPF 40, като новия е с 50-ти .
За ББ не мога много да помогна , не съм фен кой знай какъв .
Иначе DD крема (  Joy ) на Нукс е добър с фактор 30, при нас има само 2 цвята. Тъмни са но за лятото с тен според мен са идеални, и най- важното няма оранжево.
http://www.nuxe.com/en/creme-prodigieuse-dd-cream-198/creme-prodigieuse

# 80
  • София
Момичета, можете ли да споделите повече за този продукт на Кларанс? За каква кожа е, само 1 цвят ли е, какъв ефект се постига, цена...   bouquet

# 81
  • Бургас
 Beauty Flash balm?
Ако е за него няма цвят той без цветен. Има вид на тониращ крем, но не е изобщо. Добра основа  за грим, през всички сезони. Ухае страхотно свежно. Заглажда и събужда , хидратира и запълва фините линии, наистина освежава доста . Фдт-ни ми залепват направо. Може да се пробва в Дъглас и Бз ако ги има де отсипват , така пробвах и се влюбих в продукта. По този начин харесах много и Герлен Бб крема им от аквасерум серията им  Heart Eyes ама за там има време  Mr. Green

# 82
  • София
Мерси Money
Но ми ще да е ВВ, щото малко цвят за заличаване на несъвършенствата Simple Smile
А отгоре озаряващо какво? Пудричка, метеорити?
До нас има козметика pupa? Нещо от там или диорче, кларинс по- добре?
Есте Лаудер - тониран крем дава хубава покривност, лек, хидтратиращ, дава сияен завършек, не матов, и има фактор 15. А, и мирише на краставичка- това кремче как е?

# 83
  • София
Мерси Money
Но ми ще да е ВВ, щото малко цвят за заличаване на несъвършенствата Simple Smile
А отгоре озаряващо какво? Пудричка, метеорити?
До нас има козметика pupa? Нещо от там или диорче, кларинс по- добре?
Есте Лаудер - тониран крем дава хубава покривност, лек, хидтратиращ, дава сияен завършек, не матов, и има фактор 15. А, и мирише на краставичка- това кремче как е?

Аз съм доволна от ББ на Виши - озарява кожата.

# 84
Покривен ФДТ, който стои естествено, не пада бързо и не се събира в различни участъци на лицето? Ползвам "ФотоРеди"  на ревлон, препоръчаха ми на "виши", но не конкретен модел. Мнения?  Thinking

# 85
На Виши имам 2 за мазна кожа и никак не съм очарована.  Peace

# 86
  • София
Beauty Flash balm?
Ако е за него няма цвят той без цветен. Има вид на тониращ крем, но не е изобщо. Добра основа  за грим, през всички сезони. Ухае страхотно свежно. Заглажда и събужда , хидратира и запълва фините линии, наистина освежава доста . Фдт-ни ми залепват направо. Може да се пробва в Дъглас и Бз ако ги има де отсипват , така пробвах и се влюбих в продукта. По този начин харесах много и Герлен Бб крема им от аквасерум серията им  Heart Eyes ама за там има време  Mr. Green

Да, за него питах, благодаря ти   bouquet А каква е цената му и удължава ли престоя на фдт?

# 87
Камалия, благодаря за отговора! А сега накъде  Crazy

# 88
Аз харесвам Радиант. Като ДУ покривен, кожата ми издържа максимално без да лъсне. И няма брашняния завършек на ДУ, който не ми хареса.
Фотореди не съм ползвала никога, Калърстей ползвах, но нямат подходящ цвят за мен и кожата пак лъсва сравнително бързо.
Предполагам дамите, които ползват четки за ФДТ от давна ще ми се смеят,
Скрит текст:
но аз почнах от преди половин година. С първите 2 четки не ми се получи. После си взех модел Д от тези- много съм доволна.  http://www.aliexpress.com/item/Hot-sale-5-Type-4-Color-Pro-Conce … p/2053407263.html Peace

# 89
  • Бургас
*Nani* цена не помня с точност, понеже с намаление го бях купила . Скъпичко ми се стори иначе, 60лв ми се върти , около.
За удължаване на живота на фдт с точност не мога да кажа , като цяло са ми дълготрайни фдт-ните . Най- обичам под пудра да го ползвам, понеже малко ми изсушават и дразнят , виж на тях им удължава живота със сигурност .

Общи условия

Активация на акаунт