Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за фон дьо тените на Lancôme?
Как да изберем правилния цвят на фон дьо тена - трябва ли да го пробваме върху бузата, врата или ръката?
Има ли метеорити на Герлен за суха кожа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за фон дьо тените на Lancôme?
-
Как да изберем правилния цвят на фон дьо тена - трябва ли да го пробваме върху бузата, врата или ръката?
Изборът на цвят за фон дьо тен се определя чрез нанасяне на малко количество в центъра на една от страните на лицето и върху костния ръб на челюстта, където е границата между лицето и шията. Ако се слее с тена, това е правилният цвят. Важно е да избягвате видими разлики между цвета на лицето и шията.
-
Има ли метеорити на Герлен за суха кожа?
-
Как да изберем цвета на фон дьо тена, ако използваме 040 като цвят?
-
Къде в София мога да намеря фон дьо тените на Armani?

след няколко часа изглеждах на майка ми на годините
нямаше фина линийка или бръчица, която да не изглеждаше дълбока като Искърското дефиле да речем
Та от собствен опит - вероятно за мазни кожи или съвсем млади и гладки е добър фдт-на, на мен ми е необходим друг тип продукти