Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 115 552
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз в момента съм с Беър Минералс (преоткрих го в "склада") и ми идва идеален за сезона. Ползвам цвят "light", но не е много светъл цвят. Peace

# 166
Момичета,
имате ли наблюдение върху bareMinerals Complexion Rescue™ Tinted Hydrating Gel . Много ми се иска да си поръчам, но с толкова много цветове...., не знам дали ще си взема точния  Tired
Аз го имам! Разкошен е за суха или дехидратирана кожа, прави лицето много свежо и сочно.  Peace
Обаче цветовете на живо са доста различни затова разгледай хубаво суочове преди да поръчваш.  Peace

# 167
  • София
kopche, тестерите са без вътрешно капаче, в къщи няма как да го разпилееш.

Аз все забравям да ги тествам, като ги видя на живо и за това още не съм ги тествала, а много искам.
Наде с капачета са си тестерите и е мазало! Peace
Аз винаги махам тия капаци, защото правят още по голяма беля. Нищо не контролират като количество и ако сипеш повече, няма как да го върнеш обратно в контейнера му. Тотална загуба на време и ...нерви. #Cussing out

# 168
  • София
Наде с капачета са си тестерите и е мазало! Peace
Аз винаги махам тия капаци, защото правят още по голяма беля. Нищо не контролират като количество и ако сипеш повече, няма как да го върнеш обратно в контейнера му. Тотална загуба на време и ...нерви. #Cussing out

На мен са ми удобни, аз имам пудри на Смашбокс и Too Faced с подобни джаджи и дозират перфектно.
Явно е въпрос на навик  newsm78

Дано се сетя да погледна за цвят  ooooh!

# 169
На мен също капачето на Bare Minerals никога не ми е съзвало проблем. Дозира идеално и не става мазало изобщо. Може би наистина е въпрос на навик.

# 170
  • София
На мен също капачето на Bare Minerals никога не ми е съзвало проблем. Дозира идеално и не става мазало изобщо. Може би наистина е въпрос на навик.

И аз не съм имала никога проблем, изхабила съм две опаковки с фдт и една с пудра mineral veil Simple Smile
След едно две ползвания се свиква и благодарение на капачето не се разпилява из цялото капаче. Ама с цветовете е сложна работа наистина Crazy
Иначе hydrating гела звучи супер, много положителни отзиви прочетох.

# 171
  • София / Перник
Момичета,

искам да си взема ФДТ от по-висок клас, но много се колебая между Lancôme Teint Idole Ultra 24h, Lancôme Teint Miracle Bare Skin Perfection, DIORSKIN FOREVER LIQUID Flawless Perfection и DIORSKIN NUDE Natural Glow Radiant Fluid Foundation.

Може ли някой да ги сравни или дори само Lancôme и DIOR да сравните? Кожата ми е комбинирана, светла, без особена нужда нещо да се прикрива.

Благодаря предварително!   bouquet

# 172
Искам да похваля база, която матира и прикрива пори. О седмица съм с нея, нанасям само в Т-зната, до края на деня няма грам лъщене без да си поправям грима!

Много по-добра е от POREfessional na Benefit.

Аз от една година я ползвам, втора опаковка купих наскоро и съм възхитена. Хем матира, хем оставя кадифено покритие. И порите скрива, за което е предвидена. Само че има някои ФДТ и ББ, които не мога добре да разнасям над нея. Например ББ Хидра Лайф на Диор, заради който я купих първоначално.

Искам да похваля това ББ на Боди Шоп. Единственият му минус за мен е, че няма филтър срещу слънчеви лъчи, но отдолу слагам един лек крем на Pizz Buin за тази цел.
http://img.tesco.com/Groceries/pi/151/3574661119151/OutofPack/Lidoff_540x540.jpg
ББ-то е много леко като консистенция, не лъсва бързо при мен поне, има средно покритие уж, но след него даже не се налага да слагам коректор под очите. И не ми дразни на очите, което напоследък е рядкост.

Последна редакция: сб, 02 май 2015, 12:48 от Анонимен

# 173
Аз пробвах СС на Биотен и останах възхитена.  Crazy

# 174
  • В един копнеж!
Аз пробвах СС на Биотен и останах възхитена.  Crazy

Peace Ще го пробвам. Отдавна го гледам и се чудя, но чак сега ще го взема.

# 175
Покривен, доста мазната ми кожа не лъсва(без база). И е 5-6лв. Само на цветове е беден  Peace

# 176
Здравейте, моля препоръчайте ми компактен ФДТ с добро покритие, подходящ за комбинирана към мазна кожа. Досега любим ми беше Guerlain Parure compact fdt, но предполагам са го спрели от продажба, защото не го откривам никъде в моя цвят. Спряла съм се на Lingerie de Peau, но все още се колебая дали да го поръчам, понеже чета противоречиви мнения за него.

# 177
  • София
Здравейте, моля препоръчайте ми компактен ФДТ с добро покритие, подходящ за комбинирана към мазна кожа. Досега любим ми беше Guerlain Parure compact fdt, но предполагам са го спрели от продажба, защото не го откривам никъде в моя цвят. Спряла съм се на Lingerie de Peau, но все още се колебая дали да го поръчам, понеже чета противоречиви мнения за него.

Тествай Double Wear на  Estee Lauder, той има лек изсушаващ ефект, който би трябвало да е плюс в твоя случай.

# 178
  • София
Lingerie не е подходящ за твоята кожа Peace

# 179
Здравейте,
Искам да си купя фон дьо тен по-висок клас...в мочента ползвам Pierre Rene Advanced  ноо малко ми е крив.Суха кожа, клонна към лишей..ползвам кекрем 24h на Bergman овладявам дехидратацията. Светла кожа с бледи лунички. .желанието ми е за покривност тип втора кожа но не прозрачно а естествен свеж вид...кашмир..клоня да пробвам channel и lancome. ..estee не!

Общи условия

Активация на акаунт