Грешки при шофиране

• 30 087
  • 505
  •   1
Отговори
# 285
  • София
чЕ как я да видя и нашата колко е дългичка туко виж се наредя най отпреде hahaha

# 286
  • София
Точка по въпроса.

# 287
Пишките ли си мерите??!?

А, не, доказват доказаното отдавна, че размерът има значение!

# 288
mlv, цял живот младостките улици меря.  Преди живеех до 125-то. Ей, че на паркинга пред него карахме колела, но хайде, това е преди 25-30 години. Когато се сдобих със собствена кола, по времето на бебешкия период на сина ти Simple Smile, пред блока винаги можеше да се паркира. Сега в района е страшно.
Сутрин не отварям да проветря. Блокът ми е с номер +1 от твоя, зад него е като гора, но пак смърди на изгорели газове, когато сутрин цяла Младост потегля за работа.

Пък аз като го написах същото в темата за кварталите или за имотите ли беше, ти да видиш:)
Както винаги много ме кефят мненията ти и си напълно права.
Популе също е права, и това за ожулването и особено като спре до тебе някой олигофрен и така си отваря вратите, че да те ожули - е тва кво е?

А Янтра, дето ме питаш аз какво искам - жената да изкарва пари и аз да не си мърдам пръста в къщи - виж как знаеш, точно това искам я. Змия ли, коя ли беше, каза, че точно така прави, ама мъжът й извадил късмет, някои хора с късмета си се раждат. Ама пък и аз имам късмет, че Янтра не ми е жена Joy Joy

# 289
Цитат на: Windekind (ex Aludra *) link=topic=838722.msg30636073#msg30636073
Ау, и какъв стрес ще ми създадеш?

Макар че питаш Популе, ти ми ожулИ колата, пък ела да видиш какъв стрес ще ти създам. Ще ти напишат акт при всички положения, и точки ще ти вземат, и глобата ще си платиш. Добре, че доста жени в темата те направиха на две стинки, та ми спестиха аз да го правя, не е кавалерско все пак Grinning

# 290
Скрит текст:
Хм, и аз карам голяма кола, но рядко не зная, че зад мен има кашпи или висок бордюр.
Така да се каже, въпросните урадиколата препяствия не се появяват изведнъж.
Пък освен вътрешното огледало, имам две странични.
Не зная, де, всеки отговаря за себе си.
Не е така. Преди карах форд мондео комби. Докато не почнах активно да карам еспейса в градска среда не разбирах голямата разлика. Този бумбалник има огромни слепи зони, много по-голям радиус на завиване, тромав и неповратлив. Освен, че не се вижда заради задните странични колонки, то като се и вижда не може да се завърти. Приеми на доверие думите ми или ела да го пробваш.

Искаш да кажеш, че си доволна от форда ли? Уф да ти кажа преди и аз карах форд мондео. Тогава научих, че на форда са му големи стъклата, за да се вижда добре балъка, който го кара, че форд и циганин зимата не работят, а лятото почиват, че форд и бременна ученичка в къщи - срамът един и същи, че са измислили форда, за да не ги е срам от Опел, да има още по-лоша кола, че най-добрият форд е продадения форд и т.н. Оприрах ли до майстор, винаги се почваше - лелеее, форд - и чесане по главата. Сега откакто карам Фау Ве никога такъва приказки не съм чувал.

# 291
  • София
Мецане, един Форд запалил през зимата и го кръстили Фокус Wink Mr. Green

VW е любима марка, както и Сеат, Шкода и т.н., но то е все едно и също.
За ширпотреба смятам, че е най-доброто.

# 292
Грешка при шофиране е да си оставите дизеловата кола без гориво, след като сте зареждали от БГ бензиностанция. Сигурно за 105-ти път чувам за счупена помпа по този начин.

# 293
  • Cavan, Ireland
А за ладата никой нищо не рече мммм

# 294
Грешка при шофиране е да си оставите дизеловата кола без гориво, след като сте зареждали от БГ бензиностанция. Сигурно за 105-ти път чувам за счупена помпа по този начин.

А каква грешка е да налееш бензин в дизеловата кола на съпругата си, особено ако си автомобилен инженер и работиш в автомобилен завод и след няколко часа заминаваш за чужбина?  Mr. Green Естествено, съпругата му взе да ползва неговата кола, нейната постоя на безниностанцията докато мъжът и се върне, а той вместо да отиде с колата си, отиде с автобус до летището.

# 295

А каква грешка е да налееш бензин в дизеловата кола на съпругата си, особено ако си автомобилен инженер и работиш в автомобилен завод и след няколко часа заминаваш за чужбина?  Mr. Green Естествено, съпругата му взе да ползва неговата кола, нейната постоя на безниностанцията докато мъжът и се върне, а той вместо да отиде с колата си, отиде с автобус до летището.
То, това е по-добрият вариант, май. По-кофти е дизел в бензиновата. Simple Smile))

# 296
  • Cavan, Ireland
Преди години за първи път като взех на половинът колата за пръв път, понеже беше за пътуване много километри си спомням как отбеляза 5 пъти, че колата е дизел, но ако се объркам случайно и забележа грешката навреме, да не паля колата, много се обидих  Crossing Arms И двете ни коли са една марка, различни модели, моята бензин, неговата дизел, много често си ги сменяме, постоянно зареждам и неговата, никога ама никога не ми е идвало наум как мога да се объркам и да сипя грешното гориво  Thinking  Tired Имам приятелка, млада шофьорка...млада, млада кара вече две години, никога не си е зареждала колата сама, кара мъжът си  Sick ooooh!

# 297
Нали имаше един виц за една блондинка, която отишла да зарежда и бензинджията я попитал: "Бензин или дизел?" и тя му отговорила: "Вие какво ще ми препоръчате?"

# 298
Аз в зората на зареждането, когато сменях колите, които зареждам си оставях  касови бележки и давах на бензинджията да ги чете  и да зарежда. bowuu
 Казвах му, чакай малко да видя какво зареждам при вас. В Шел-а много му е дълго името на бензина - Ви паур пък и плюс и нитро и някакви числа...

# 299
Мразя дизелови коли.

Общи условия

Активация на акаунт