Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 309
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Злати  wavey wavey хубав ден и седмица  Peace
И аз снощи гледах Бурята..Отива към финал - в събота ще свърши. Интересно, кой ще ги убие....Дали този, който се крие ще организира убийството, или Хикмет  Thinking
Аз днес ще гледам Парченцата....
Още снимки от Съдбата....

# 61
Злати, Сървайвъра кога ще свършва  newsm78
За сега позициите са чудесни. Нормално е, може би Карагюл отива към финал на юни и сега сигурно интереса е голям, а разликата с Парченцата е по-малка от единица....Да видим във вторник дали Съдбата си е върнала за постоянно зрителите, или тази измислена бременност на Дафка, отново ще предизвика отлив...
Вярно е, че понякога стават чудеса, но много нагласена стана работата, ако е вярно разбира се. Защото аз все си мисля, че е някаква лъжа....Така е, когато човек загуби доверие в някого и истината не е за вярване....

Чудя се, възможно ли е доктор да се включи в подобна игра...да излъже.... Thinking

# 62
Да няма тумор, а те мислят за бебе. Но пък кръвоизлив ще има. А и тяхната медицина все я изтъкват като напреднала, едва ли да сгрешат едното с другото.

# 63
  • Русе
Злати, Сървайвъра кога ще свършва  newsm78
За сега позициите са чудесни. Нормално е, може би Карагюл отива към финал на юни и сега сигурно интереса е голям, а разликата с Парченцата е по-малка от единица....Да видим във вторник дали Съдбата си е върнала за постоянно зрителите, или тази измислена бременност на Дафка, отново ще предизвика отлив...
Вярно е, че понякога стават чудеса, но много нагласена стана работата, ако е вярно разбира се. Защото аз все си мисля, че е някаква лъжа....Така е, когато човек загуби доверие в някого и истината не е за вярване....

Чудя се, възможно ли е доктор да се включи в подобна игра...да излъже.... Thinking

Ани  Wink да ти кажа как е възможно - в КПА го правиха този номер  Laughing

Скрит текст:
На един от героите, който искаше да се разведе, защото е влюбен в друга съпругата му го излъга, че е бременна и ходиха на лекар, но... той не беше истински доктор, а беше нает от нея санитар. Гледа я уж на видеозон, а всъщност показал запис на друга пациентка. А забавното беше после когато героят разкри постановката - много смешно беше  Joy Joy Joy

Аз още преди дни написах, че много повече ми се струва Дефне да е неизличимо болна и че майка и може да скалъпва цирка за нейно успокоение, а за нея знаем, че е способна на всичко - колко му е да инсценира и фалшифицира прегледи и изследвания  Peace

# 64
Да няма тумор, а те мислят за бебе. Но пък кръвоизлив ще има. А и тяхната медицина все я изтъкват като напреднала, едва ли да сгрешат едното с другото.

Нямам представа, но не вярвам един доктор да се направи на некадърник, заради Дафка....Ако съм аз не бих го направила колкото и пари да ми предлагат....
В случая не става въпрос доктора да измисля някакво заболяване, което след това е излекувал.. Thinking

# 65
Цвети да съгласна съм, че Невал е способна на всичко  Peace
Съгласна съм, че е възможно да стане както при вас в КПА....
Но ми се струва, че доктор на никаква цена, не би се съгласил да участва в подобна игра....ако разбира се, не е насочен пистолет в главата му... Thinking Thinking

# 66
  • Русе
Цвети да съгласна съм, че Невал е способна на всичко  Peace
Съгласна съм, че е възможно да стане както при вас в КПА....
Но ми се струва, че доктор на никаква цена, не би се съгласил да участва в подобна игра....ако разбира се, не е насочен пистолет в главата му... Thinking Thinking

Ани  Wink намират се и корумпирани ( да не давам пак пример с другия сериал... ама някои и до трансплатации с крадени органи стигат, та...), които за пари биха го направили или... фалшив лекар също ( за това  Wink и варианти вече могат да се измислят ).

# 67
Цвети то и в реала май вече има такива доктори...Но явно, че след като във фрагмана Дафка казва Кахраман все още да не казва на семейството си, бременността е потвърдена - истинска или лъжлива....Но въпреки това Кахраман не се отказва от развода....Представям си колко му е писнало от Дафка, колко е разочарован от нея....и колко е влюбен в Елиф...

# 68
В КПА жената на Арда беше подкупила санитар, който да и потвърди бременността. А за ДНК теста, опитва се лелята да ги фалшифицира, но явно пак с подкуп.

# 69
В КПА жената на Арда беше подкупила санитар, който да и потвърди бременността. А за ДНК теста, опитва се лелята да ги фалшифицира, но явно пак с подкуп.

Много лъжовни са комшиите.... #Crazy #Crazy #Crazy
За лъжите тяхния СЕМ май не ги глобява, но за любовните сцени - твърдо...
Предполагам, че и Съдбата са отнесли някоя глоба, защото Кахраман все още е женен, а целува друга жена....Такава любов е забранена, но лъжата и измамата - не са....

Къймет се приготвя за сватбата може би....

# 70
# 71
# 72

Ауууууууууууууу колко са сладки   love001  love001  love001  love001

Дилаханъм много хубави снимки миличка  Hug Hug Hug Hug

# 73
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Христос возкресе
пожелавам ви много здраве, любов и благоденствие на вас и вашите семейства....
Мамче, благодаря за новата тема....нищо не съм прочела още , но видях снимки...ще има сватба....дано през светлата седмица и на душите ни да бъде светло....
Скрит текст:

връщам се да ви чета...

# 74
Гости  easter easter
Желая на теб и семейството ти здраве, щастие любов  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт