Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 329
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Керодиспансера
Сега ми стана жал за актьора Гюрбей Илери Sad  толкова много очерниха и сринаха образа му ,  и сега се отърват от него  ooooh! при положение , че можеше да има място за него и във втори сезон  Naughty ако беше осъзнал грешките си, да беше се помирил с Кахраман и Елиф , да беше се разкаял  Thinking

# 436
АНИ, прости ми. Хаирието знаеше, нали тя й подметна на Султан убиицата да намаже  стъпалата с арабски сапун. Хаирие и Джанип знаеха и разбира се, Азер, но Дила не знаеше.

Сега си мислех, че Суат ще каже на Дила, че иска да се ожени за нея.

Но........по-после, защото утре ще трябва директора на затвора да изкара Ръза от там и той ще отиде да сплаши Азер както спи.
Утре ли ще се сдобрят Джанан и Дила. Джанан вече знае, че  Суат е психично болен.

# 437
Сладури, лека нощ. Утре ни чакат други задачи.

# 438
Сега ми стана жал за актьора Гюрбей Илери Sad  толкова много очерниха и сринаха образа му ,  и сега се отърват от него  ooooh! при положение , че можеше да има място за него и във втори сезон  Naughty ако беше осъзнал грешките си, да беше се помирил с Кахраман и Елиф , да беше се разкаял  Thinking
От това, което са превели мамашите, си мисля, защо изрично упоменават, че актьорите нямат проблеми с режисьора....Според мен младежа е направил нещо и затова го изваждат от сериала. Защото ако са мислили да правят втори сезон, можеха да го изпратят да си довърши обучението и временно да излезе от сериала. Ако имаха намерение да го връщат трябва да му плащат без да играе.
Или накратко - Гюрбей нещо се е провинил и са решили да го убият, за да няма съмнение.
Не съм гледала ВВ, но като чета мамашите много от тях и там не са го харесвали.
Не съжалявам за Керем. В последните епизоди беше много самонадеян. То е хубаво млад човек да бъде такъв, но всяко нещо да бъде с мярка. Няма как заради собствените си чувства да разделиш баща от син....На практика сина на вуйчо му също като Керем нямаше да има истински баща....А братовчед му ще му е баща....Или ако имаше баща, детето нямаше да има истинска родна майка....Нещата са много обвързани, но младежа не се замисли. Керем знаеше всичко - че Елиф е биологична майка на бебето, че е влюбена в Кахраман и той в нея....Как да определя постъпката му, освен егоистична....

# 439
  • Керодиспансера
Ани,  аз също не харесвах Керем в насоката, в която го промениха в последните серии  Naughty просто за актьора ми стана кофти, че го занулиха ей така из невиделица  Thinking

# 440
Ани,  аз също не харесвах Керем в насоката, в която го промениха в последните серии  Naughty просто за актьора ми стана кофти, че го занулиха ей така из невиделица  Thinking
актьора не е китка
воси му се славата на конфликтна личност и в реала
сигурно е сгафил нещо или е поискал само да напусне
не видяхте ли и мъжа на Айсел
уж замина за Хатай , а го видяхме в Парченцата като влюбен в Кера
та и той може да е намерил нещо ново

аз ви казвам да не лежите на промото на сериала
няма издържано от до промо на сериал досега май

# 441
Нерви мислим еднакво за Гюрбей - според мен нещо е сгафил, отколкото сам да е поискал да излезе и то в момента, когато имаше повече екранно време...и почти в края на сезона.
Те си ги знаят конфликтните актьори и дори променят сценария понякога.
Вече се успокоихме, че Елиф няма да се омъжва за Керем, Керем няма да възкръсва...
Остава Кахраман с две жени и двете бременни....Като няма бебе няма, като има...две с 5 месеца разлика....Защото Елиф в края на 24 епизод написа в дневника, че е навършила 6 месеца...Дафка пък била бременна от 5 седмици....Кахраман ще обзавежда детски стаи, ще купува букети, ще ходи на консултации и ще свърши сезона.....

Научих една новост от дизито. Юридически при развод жените трябвало да изчакват някакъв период от време, за да сключат отново брак. За мъжете това не се отнасяло.....

Тоест за Кахраман не би трябвало да има пречки за сключване на брак...Може би развода е по взаимно съгласие и в този случай не се изчаква срок за обжалване....

# 442

момичета нова снимка...Елиф и Кахраман...Но Елиф защо е облечена в черно.... Thinking И изглежда много зле....
И още една...

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 01:19 от MAMA-AN

# 443
  • Керодиспансера
Ани, може би се изчаква , за да не е бременна  жената  newsm78

# 444
Ани, може би се изчаква , за да не е бременна  жената  newsm78

Ели предполагам, че това е причината да се изчаква. Ама малко несправедливо идва....Жената няма право, за мъжа няма проблем...

Özcan Deniz - Burçin Birben " Sevdalı gelin "

Песента на Джелал от 25 епизод...

# 445
Елиф сигурно е ходила на погребението на Керем затова е облечена в черно. Но не е избягала, отново е в къщата на Айше...Нормално е след погребение да са тъжни..... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Каквото и да е сторил Керем - човек е.

Малко нови снимки на нашия красавчик....

# 446
Добро утро, момичета!
Два дни нямам желание нито да гледам серията, нито да споделям каквото и да било. Такъв хубав сериал съсипаха насила- толкова беше сериозен и смислен в началото и го загледах с интерес, а сега...
Добре, че се загледах в Млечният път, та се разсеях - е ,там има голямата любов, а тук - само недомислени неща... Много съм разочарована. Явно началният анонс вече не е актуален.
Хубав ден!

# 447
  • Керодиспансера
Добро утро , момичета  Hug Hug Hug
Деси  Hug

# 448
Добро утро  Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Coffee

Деси  Hug Ели  Hug ранобудните момичета  Hug Ели браво и кафенце си ни сервирала и интересна интерпретацията на музиката на Съдбата  Peace

Деси  я не се тревожи  Naughty Ще се оправят нещата. Кахраман няма да остави Елиф и Топрак. Ще има разследване - мамашите пишат, че Назлъ е заснела убийството...Ще видят червената точка на булото на Елиф и ще разберат, че си имат работа с професионалист, не с аматьор....Зия бей ще каже, че е дал на Керем много пари и нишката ще започне да се разплита. Споко  Peace
Нощес си мислих за Елиф и Кахраман, когато й слага колието - такъв хубав момент, толкова любов има в него...Сватбата беше само 2 минути, но също момента беше прекрасен...Да не беше ставало така накрая и да продължим във вторник да се веселим, ама Съдба....

Дила и Ръза на сватбата...
Елиф е по-хубава булка...

Хубав слънчев ден момичета и да бъде спорен  Peace

# 449

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 08:44 от MAMA-AN

Общи условия

Активация на акаунт