Препоръчайте ми книга като ...

• 155 965
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, препоръчайте ми някоя книга или поредица подобна на "Здрач" Mr. Green Чете ми се нещо любовно, може и да не е фантастика. Peace
Ще се радвам и на препоръка от фантастичния жанр.Поредица от типа на Игра на тронове... Simple Smile
и аз чакам тази препоръка

Поредицата Реликвите на смъртните - 7 броя книги - абсолютно същия жанр като Здрач (е без вампири и върколаци, но фентъзи елементът не е лош).  От 1 до 6 ги има в ДАТА. Когато ги четох седмата тъкмо излезе на печат, но предполагам и нея вече я има електронна.

# 256
  • София
В реликвите има и вампири и върколаци вътре, не е като да няма.

За фентъзи, ако не е четен Джо Абъркромби силно препоръчвам.

# 257
Препоръчайте ми книга нещо от рода на Отнесени от вихъра , Птиците умират сами ....  newsm78

# 258
В реликвите има и вампири и върколаци вътре, не е като да няма.

За фентъзи, ако не е четен Джо Абъркромби силно препоръчвам.

Имах предвид, че главните герои не са такива, но не съм се изказала ясно, простете.  Simple Smile

# 259
Препоръчайте ми книга нещо от рода на Отнесени от вихъра , Птиците умират сами ....  newsm78

По повод Отнесени от вихъра се сетих за Александра Рипли и тази нейна книга :

https://chitanka.info/book/6066-zlatnite-poleta

Не съм я чела още, в списъка на предстоящите е Simple Smile, но съм фен на авторката и бих препоръчала и това :

https://chitanka.info/book/4071-sboguvane-s-charlstyn

# 260
Аз последно прочетох "Брулени хълмове". В началото си викам:"и какво толкова й харесват на тая книга?!" Но после става толкова драматично! На 15 и 16 глава си изплаках очите. 
Някой може ли да препоръча някаква подобна книга? Харесвам хубавите любовни и/или приключенски истории, развиващи се в миналото.

# 261
Аз последно прочетох "Брулени хълмове". В началото си викам:"и какво толкова й харесват на тая книга?!" Но после става толкова драматично! На 15 и 16 глава си изплаках очите. 
Някой може ли да препоръча някаква подобна книга? Харесвам хубавите любовни и/или приключенски истории, развиващи се в миналото.

"Джейн Еър" и романите на Кейт Мортън  Grinning

# 262

"Джейн Еър" и романите на Кейт Мортън  Grinning
Благодаря! Гледала съм филма "Джейн Еър" и ми хареса, но до книгата не стигнах, обаче сега ще я почна.

# 263
Препоръчайте ми книга като "Долината на куклите" на Джаклин Сюзън  newsm78

# 264
"Машина за любов" на същата авторка чела ли си? Тя е в същия стил.

# 265
Здравейте може ли да ми препоръчате някоя поредица подобна на Джули Гарууд Бюканън

# 266
Дочело ми се е нещо от рода на Оризовата майка, другия жанр, който ми се чете е нещо като Яж, моли се и обичай   Hug

# 267
Джейм Еър и аз препоръчвам.Лятото е четох.Брулени хълмове изобщо не ми хареса.Много депресивна,тежка,трудно четяща се книга-или поне за мен,защото не ми беше интересна.Ако не си чела На изток от рая,прочети я,но и тя е тежка,но пък хубава и смислена.

# 268
  • София

Ако харесваш класика, препоръчвам ти "Война и мир" и "Анна Каренина", Толстой.

# 269
  • София
Може би нещо на Джейн Остин... или Осъдени души на Димов? Големите Надежди на Дикенс...

Общи условия

Активация на акаунт