Препоръчайте ми книга като ...

• 155 971
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ти , Фри  Hug

# 241
  • София, България
Здравейте, препоръчайте ми някоя книга или поредица подобна на "Здрач" Mr. Green Чете ми се нещо любовно, може и да не е фантастика. Peace
Ще се радвам и на препоръка от фантастичния жанр.Поредица от типа на Игра на тронове... Simple Smile
и аз чакам тази препоръка
Позволявам си да се цитирам GrinningНа нещо подобно на "Да убиеш присмехулник", също бих се зарадвала. Simple Smile

Нещо тотално подобно /да не кажем почти същото/ на Здрач е 50 нюанса сиво. Създава същото усещане, ако ти е допаднало как се чувстваш докато четеш Здрач, така ще се чувстваш и с нюансите /въпреки, че Здрач е по-добър, но пък от нюансите съм чела само първата книга/.

Що се отнася до Присмехулника  Thinking  нали ще издават продължението, въпреки, че аз съм скептична за това продължение ... Но все пак нещо подобно ... може би Пържени зелени домати, да, това е, мисля че ще ти хареса  Wink

# 242
  • София
но пък от нюансите съм чела само първата книга/.

И не си сбъркала...

# 243

И не си сбъркала...

Аз пък четох цялата трилогия bowuu, че даже последно има някаква "Грей" и нея четох Crazy Не са ме увредили, Популе  Joy Joy

# 244
  • София

И не си сбъркала...

Аз пък четох цялата трилогия bowuu, че даже последно има някаква "Грей" и нея четох Crazy Не са ме увредили, Популе  Joy Joy

И мен не ме увредиха, обаче ми загубиха времето... Sad

# 245

И не си сбъркала...

И мен не ме увредиха, обаче ми загубиха времето... Sad

Е, аз имам много време, при това платено Wink така, че не се ядосвам Simple Smile)) Ми тъпичка е ама си има аудитория, факт!

# 246
  • София, България
Тези, книги, като нюансите и здрач, създават усещане, при тях не смисъла е важен. Не са ми загубили времето, защото ММ беше мнооого щастлив, докато ги четях  Joy

# 247
Здравейте.

Бихте ли ми препоръчали книги подобни на Вакантен пост или Емпайър Фолс? Благодаря  bouquet

# 248
  • София
Здравейте.

Бихте ли ми препоръчали книги подобни на Вакантен пост или Емпайър Фолс? Благодаря  bouquet

"Богат беден", на Шоу

# 249
Препоръчайте ми книга като "Тютюн", като "Отнесени от вихъра".
Чете ми се роман за силни характери и любов.  Peace

# 250
  • София
Чете ми се роман за силни характери и любов.  Peace

"Птиците умират сами", ако вече не си я чела.

# 251
Чете ми се роман за силни характери и любов.  Peace

"Птиците умират сами", ако вече не си я чела.

Чела съм я.  Peace

# 252
Север и Юг на Елизабет Гаскел ? Или пък Осъдени души  Thinking

# 253
Север и Юг на Елизабет Гаскел ? Или пък Осъдени души  Thinking

Осъдни души съм я чела, но Север и юг не, така че ще я видя. Благодаря!  bouquet

# 254
Да чуеш ритъма на сърцето от Ян-Филип Зендкер

Общи условия

Активация на акаунт