Препоръчайте ми книга като ...

• 155 277
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Много се радвам. 😀 Но какво е МБ? Аз използвам само Читанка и rulit.

От телефона ми е трудно, но потърси темата в този подфорум - Mailbooks. Има много нови книги, които не могат да се намерят в други сайтове.
Благодаря!

# 616
......Ейглетиерови от Анри Троая. За няма 4-5 дни прочетох трилогията и много ми хареса Peace

# 617
  • София
Препоръчайте ми, моля, нещо смешно и забавно за четене, но да не е Удхаус.

# 618
Мили съфорумки бихте ли ми препоръчали нещо като Ужас на Дан Симънс

# 619
dadka95, можеш ли да четеш на английски език? The Abominable на същия автор се води братовчедът на Ужас, но за съжаление все още я няма преведена на български. Иначе Планините на безумието на Лъвкрафт има допирни точки с Ужас, но може да те отегчи много с описанията си.

# 620
dadka95, можеш ли да четеш на английски език? The Abominable на същия автор се води братовчедът на Ужас, но за съжаление все още я няма преведена на български. Иначе Планините на безумието на Лъвкрафт има допирни точки с Ужас, но може да те отегчи много с описанията си.

Щом Ужас не ме отегчи в началото със всичкото описание на структура на кораба и снежна картина и всичките му тороси , значи и тази има шанс Grinning Grinning

А тази английската има ли я някъде онлайн да си я дръпна Hug Hug

Благодаря

# 621
Ето я. Синьото бутонче е за сваляне на книгата, а зеленото е за четенето на книгата онлайн.

# 622
Ето я. Синьото бутонче е за сваляне на книгата, а зеленото е за четенето на книгата онлайн.

Благодаря Их Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 623
Това, което мога да предложа аз е Джером Джером (каквото и да подхванеш), "Автобиография" - Бранислав Нушич. В момента е доста актуален Юнос Юнасон, макар аз лично да не съм му фен. Чела съм "Стогодишният старец, който скочи през прозореца и изчезна" и не бях впечатлена.
Естествено и разкази на Чудомир.

# 624
Здравейте!Препоръчайте ми някоя завладяваща книга.Обичам да чета книги на Сидни Шелдън,Луиз Бегшоу,Сандра Браун,но вече май всичко изчетох и сега се чудя какво да си купя.
Сетих се,че тук преди достааа време препоръчвахте една книжка за арабския свят ако не се лъжа.Върти ми се в главата "Жената на Шейха",но не открих такава книга и явно не е така заглавието.Голямо обяснение направих  ooooh!

# 625
  • София
Това, което мога да предложа аз е Джером Джером (каквото и да подхванеш), "Автобиография" - Бранислав Нушич. В момента е доста актуален Юнос Юнасон, макар аз лично да не съм му фен. Чела съм "Стогодишният старец, който скочи през прозореца и изчезна" и не бях впечатлена.
Естествено и разкази на Чудомир.

Благодаря!

# 626
Здравейте!  Simple Smile

Писах в друга тема, но там ми казаха да се обърна към вашата тема  за по-компетентен отговор на моя въпрос.

Възнамерявам 2017 да е годината, в която ще обърна повече време за себе си и любимите неща, а именно пътуванията и четенето на книги. В тази връзка, бих желала да ми препоръчате книга, която да е свързана по някакъв начин с думите пътешествия/пътуване/места/различни страни. Може да е роман; може да е книга, в която са събрани разкази; може да са разкази под формата на енцикпледия, но искам да започна 2017 година  с точно такова четиво. Всъщност може основната тема да не е "Пътуване", а нещо съвсем различно, но държа да се разказва за поне няколко различни места в книгата.

Благодаря Ви, предварително! Hug

# 627
  • London, UK
В тази връзка, бих желала да ми препоръчате книга, която да е свързана по някакъв начин с думите пътешествия/пътуване/места/различни страни. Може да е роман; може да е книга, в която са събрани разкази; може да са разкази под формата на енцикпледия, но искам да започна 2017 година  с точно такова четиво. Всъщност може основната тема да не е "Пътуване", а нещо съвсем различно, но държа да се разказва за поне няколко различни места в книгата.

Аз се сещам за следната: География на блаженството: Един мърморко търси най-щастливите места на света, автор Ерик Уайнър
Има доста хубави мнения за нея

# 628
  • София, България
Здравейте!  Simple Smile

Писах в друга тема, но там ми казаха да се обърна към вашата тема  за по-компетентен отговор на моя въпрос.

Възнамерявам 2017 да е годината, в която ще обърна повече време за себе си и любимите неща, а именно пътуванията и четенето на книги. В тази връзка, бих желала да ми препоръчате книга, която да е свързана по някакъв начин с думите пътешествия/пътуване/места/различни страни. Може да е роман; може да е книга, в която са събрани разкази; може да са разкази под формата на енцикпледия, но искам да започна 2017 година  с точно такова четиво. Всъщност може основната тема да не е "Пътуване", а нещо съвсем различно, но държа да се разказва за поне няколко различни места в книгата.

Определено Яж, моли се и обичай, Елизабет Гилбърт, ако не си я чела.

Също като стане въпрос за пътуване все препоръчвам Изабела Шопова - "На изток - в Рая" и след нея "На запад от Рая". Първата разказва за живота на авторката в Нова Зеландия, а втората - в Австралия. Много интересен стил има Изабела, много духовит и забавен, няма да се отегчиш и за момент.

# 629
  • Стара Загора
Здравейте,

Обичам да чета книгите на Джефри Арчър (романите; не съм толкова голям фен на разказите му), а преди това съм чела Сидни Шелдън, който също пише в подобен стил и тематика. Може ли да ми препоръчате подобен автор? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт