Препоръчайте ми книга като ...

• 155 965
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Дочело ми се е нещо от рода на Оризовата майка, другия жанр, който ми се чете е нещо като Яж, моли се и обичай   Hug

Японският любовник /от същия автор - Рани Маника/

Да се възползвам всякак от теб - Сара Ратаро

# 271
Препоръчайте ми книга като "Долината на куклите" на Джаклин Сюзън  newsm78

От същата авторка освен - Машина за любов, също - Долорес и Само веднъж не е достатъчно

# 272
Много благодаря на всички  Hug Записвам си и сядам да чета Simple Smile

# 273
Здравейте,

По принцип харесвам фентъзи, крими и психотрилъри. Но сега ми се чете нещо, което разтърсва мирогледа и предизвиква катарзис в мисълта и живота като цяло. Моля, ако въобще е възможно, препоръчайте нещо - смесица между Чарлз Буковски, Силвия Плат и Дафни дьо Морие Simple Smile Обичам динамичните сюжети, без много излишни думи. Благодаря на всички читателки!

# 274
  • София
Здравейте,

По принцип харесвам фентъзи, крими и психотрилъри. Но сега ми се чете нещо, което разтърсва мирогледа и предизвиква катарзис в мисълта и живота като цяло. Моля, ако въобще е възможно, препоръчайте нещо - смесица между Чарлз Буковски, Силвия Плат и Дафни дьо Морие Simple Smile Обичам динамичните сюжети, без много излишни думи. Благодаря на всички читателки!

"Милионерът" Греъм Мастертън

# 275
  • Ямбол
Помисли и за Дийн Кунц.

# 276
  • София
Препоръчайте ми книги като Забравената градина на Кейт Мортън и Възмездие от гроба на Вал Макдърмид. Да има тайни и загадки, преплитане на няколко истории, да те грабне от първата страница и да не и искаш да я оставиш.

# 277
  • Belgium
Препоръчайте ми книги като Забравената градина на Кейт Мортън и Възмездие от гроба на Вал Макдърмид. Да има тайни и загадки, преплитане на няколко истории, да те грабне от първата страница и да не и искаш да я оставиш.

А защо не продължиш с другите книги на тези две авторки?  Laughing

Или просто искаш да смениш стила?

# 278
Може ли някой, да ми даде идея за книжка за 12-13 годишно момче? Обича да чете забавни книжки с интересни леки истории в тях. Не си пада по дракони и чудовища:) Вече ми е трудно да намирам и нямам никакви идеи към какво да се ориентирам.

# 279
  • София

А защо не продължиш с другите книги на тези две авторки?  Laughing

Или просто искаш да смениш стила?

Следващите книги на Вал Макдърмид са доста кървави, а Отминали времена на Кейт Мортън - нещо не ме грабна.

# 280
  • Belgium
По-некървава на Вал Макдърмид е "Пътят на скелета", а на Кейт Мортън предстои да бъде издадена нова книга - The Lake House, по антоация смятам, че ще е интересна.

Иначе грабващи истории - аз бих препоръчала Исабел Алиенде, ако не си чела, също опитай Марк Леви (да кажем "Втори шанс") и Гиймо Мюсо - най-вече "Сентръл парк" и "Хартиеното момиче".

Ако ти чете нещо по-женско, без да е комшмарно лигаво, ти препоръчвам книгите на Сара Адисън Алън - четат се бързо, има преплитане на минало и настояще, а същевременно са леки без да са прекалено повърхностни.

# 281
  • София
Благодяря Лу!
Нищо не съм чела от Марк Леви, ще потърся нещо от него. В електронен вариант намирам само Седем дни за цяла вечност...
Исабел Алиенде много ми харесва, на Гейма Мюсо съм чела Защото те обичам, но не ми хареса стила на писане.

# 282
  • Ямбол
Може ли някой, да ми даде идея за книжка за 12-13 годишно момче? Обича да чете забавни книжки с интересни леки истории в тях. Не си пада по дракони и чудовища:) Вече ми е трудно да намирам и нямам никакви идеи към какво да се ориентирам.
Хари Потър

# 283

Разгледай тези двете теми, ще намериш интересни предложения за детето :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=842822.0;topicrefid=20

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=837051.0;topicrefid=19

# 284
  • София
Ще е трудно без да посочиш поне като автори какво е чел и харесва.

Общи условия

Активация на акаунт