Препоръчайте ми книга като ...

• 155 366
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • Belgium
"Пеперудата" на Анри Шариер и "Дъщерята на пеперудите" на Мери Алис Монро нямат абсолютно нищо общо.

# 391
  • somewhere over the rainbow
"Пеперудата" на Анри Шариер и "Дъщерята на пеперудите" на Мери Алис Монро нямат абсолютно нищо общо.
Peace Нито като история, нито като привкус.

Аз не "видях" никакви гадости в "Пеперудата" или поне не невиждани, нечувани, нечетени. Историята ме завладя, като приказка, като приключение. Мога да я сравня с "Граф Монте Кристо".

# 392
Моля да ми препоръчате книги, подобни на "Свят без край" - Кен Фолет.
Ако е възможно да са в ел. формат  Praynig

# 393
Здравейте!

Моля, препоръчайте ми нещо с хумор, но и със смисъл. Нещо за отношенията между хората и с човещина. Като пример - Мъжът от съседния гроб на Катарина Масети (чела съм и втората част Семейна гробница, малко по-слаба) или пък като Човек на име Уве.  Heart Eyes

# 394
  • София
Нещо позитивно, одухотворяващо, живей тук и сега?

# 395
  • Ямбол
Нещо позитивно, одухотворяващо, живей тук и сега?
Като например?

# 396
Здравейте!
Някой може ли да ми препоръча някоя книга,като "Вината в нашите звезди" и "Преди да умра"?

# 397
  • София
Здравейте!
Някой може ли да ми препоръча някоя книга,като "Вината в нашите звезди" и "Преди да умра"?

От т.нар. СикЛит на първо четене се сещам за "Споделен живот" на Джоди Пико, "Аз преди теб"- Джоджо Мойс, "Да остана ли?" - Гейл Форман, "13 причини защо" - Джей Ашър.  Peace

# 398
Здравейте
Много харесвам стила на Сидни Шелдън .
Прочела съм всичките му книги.
Препоръчайте ми нещо  подобно.
Препоръчвам ти книгите на Джефри Арчър /ако не си ги чела , разбира се /. Peace

# 399
Здравейте
Много харесвам стила на Сидни Шелдън .
Прочела съм всичките му книги.
Препоръчайте ми нещо  подобно.
Препоръчвам ти книгите на Джефри Арчър /ако не си ги чела , разбира се /. Peace
Аз мога да ти препоръчам "Искри" на Луиз Бегшоу ,както и други нейни книги. Peace

# 400
Търся книга като тази: " Baby Play 100 fun - filled activites to maximize your baby,s potential"
Имам я на английски и търся нещо подобно на български.

# 401
Здравейте!

Моля, препоръчайте ми нещо с хумор, но и със смисъл. Нещо за отношенията между хората и с човещина. Като пример - Мъжът от съседния гроб на Катарина Масети (чела съм и втората част Семейна гробница, малко по-слаба) или пък като Човек на име Уве.  Heart Eyes

След като си на скандинавска вълна, може да продължиш с "Баба праща поздрави и се извинява" от Фредрик Бакман, автора на Уве. Сега я чета, много е забавна и разтоварваща, но не и повърхностна.

"Лятна книга" от Туве Янсон е друг роман, в който с много мъдрост и топлота се разказва за връзката между баба и внучка. От тази авторка потърси също разказите и поредицата за муминтролите, която е и за деца, и за възрастни.

"Годината на дивия заек" и "Мелничарят, който виеше срещу луната" от Арто Паасилина сигурно ще ти допаднат. Авторът притежава дарбата да разказва убийствено забавни истории със съвършено сериозен тон.

Юнас Юнасон също е забавен автор с подчертано "човешки" глас, но при него има повече динамика и екшън, не знам дали точно това искаш в момента, но си заслужава да му обърнеш внимание.

# 402
Благодаря за предложенията!  bouquet "Бабата..." я чакам да ми я дадат, а сега започнах със "Стогодишният старец..." на Юнас Юнасон. След това и другите.
Още веднъж - благодаря! Simple Smile

# 403
Здравейте!

Току що дочетох "Кръстникът" и ми се чете още нещо за силни личности - дон Корлеоне, Скарлет О'Хара...

# 404
Здравейте, последно четох Гръцко кафе. Толкова много ми хареса. Препоръчайте нещо свързано с Гърция, ако е възможно в ел. вариант. Благодаря ☺

Общи условия

Активация на акаунт