Препоръчайте ми книга като ...

• 155 359
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • somewhere over the rainbow
Здравейте, последно четох Гръцко кафе. Толкова много ми хареса. Препоръчайте нещо свързано с Гърция, ако е възможно в ел. вариант. Благодаря ☺
"Когато кипарисът шепне" - Ивет Манесис Корпорън - свежа, лятна, гръцка.

Здравейте!

Току що дочетох "Кръстникът" и ми се чете още нещо за силни личности - дон Корлеоне, Скарлет О'Хара...
"Вечната Амбър" от Катлийн Уиндзор

# 406
  • София, България
Свързано с Гърция - Харуки Мураками – Спутник, моя любов Simple Smile Частично е свързана с гръцките острови, има я в електронен вариант.

А за Кръстникът и Скарлет - Джейн Еър е силна личност. Но и мен личността на Кръстникът много ме впечатли и бях дори леко разочарована, че в последните части почти не се споменаваше.

# 407
Момичета, благодаря за предложенията, но "Джейн Еър" съм я чела, а "Вечната Амбър" я започнах и не ми хареса, така че не успях да я довърша.  Peace

# 408
Момичета, благодаря за предложенията, но "Джейн Еър" съм я чела, а "Вечната Амбър" я започнах и не ми хареса, така че не успях да я довърша.  Peace

Аз ти предлагам "Роксолана" - Павло Загревелни и "Пеперудата" -  Анри Шариер. На първо четене те ми дойдоха  Simple Smile

# 409
  • отсреща.
Здравейте,препоръчайте ми книга като Роуз Мадър-Стивън Кинг,такава в която да има някакъв паралелен свят,нещо приковаващо,магическо,трилър,фентъзи.Харесвам такива които сякаш главния герой е писал книгата... и аз не знам как да го обясня сякаш такива от първо лице.   Wink

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 23:28 от ~фЪстЪк~

# 410
Здравейте,препоръчайте ми книга като Роуз Мадър-Стивън Кинг,такава в която да има някакъв паралелен свят,нещо приковаващо,магическо,трилър,фентъзи.Харесвам такива които сякаш главния герой е писал книгата... и аз не знам как да го обясня сякаш такива от първо лице.   Wink

Пробвай Мюсо Peace Не чета Кинг и ме мога да сравнявам но, при Мюсо има такъв "паралелен свят".

# 411
За Стивън Кинг бих препоръчал "11/22/63" - в нея има и фентъзи, и мистерия, и трилър и въобще всичко. Много стойностна книга!

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 13:47 от Tatti

# 412
  • Ямбол
Мюсо е много, много далече от Кинг.
Аз бих препоръчала Дийн Кунц. Не съм чела още Роуз Мадър, затова и не мога да препоръчам коя точно от Кунц да е.
В темата за Кинг мисля, че биха се включили повече хора с препоръки.

# 413
Мюсо е много, много далече от Кинг.
Аз бих препоръчала Дийн Кунц. Не съм чела още Роуз Мадър, затова и не мога да препоръчам коя точно от Кунц да е.
В темата за Кинг мисля, че биха се включили повече хора с препоръки.

Е, аз съм написала, че не чета Кинг но е факт, че при Мюсо има точно такъв "паралелен свят' Wink

# 414
  • Ямбол
Е, като не си чела Кинг, няма как да знаеш точно какъв е там светът.
А аз съм чела и Мюсо и Кинг и не намирам нищо общо при тях.

# 415
  • MJF
Момичета, привет!
Моля да ми препоръчате книжка в стил антиутопия като Кутия за птици. Допадна ми и ми се чете нещо подобно.  bouquet

# 416
  • Belgium
FugeeLa , сериозна антиутопия ли търсиш или нещо леко като "Кутия за птици"?

# 417
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате книга в стила на Умберто Еко ? Последно четох Името на розата, Махалото на Фуко и Пражкото гробище Simple Smile Чел съм и други негови, но отдавна Simple Smile Сещате ли се за автор, който пише в подобен стил ?

# 418
  • MJF
Може би по-лека, но интригуваща.

# 419
Здравейте, препоръчайте ми нещо като "Долината на куклите" на Джаклин Сюзън или "Непознат в огледалото" на Сидни Шелдън.
Книга за златните години на Холивуд, когато актьорите са били истински звезди.

Общи условия

Активация на акаунт