Препоръчайте ми книга като ...

• 155 304
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • София, България
Здравейте! Искам да подаря книга на една дама, която обожава да пътува .Бихте ли препоръчали хубави книги, свързани  с това.Идеята е символичен подарък, свързан с предстоящите отпускарски дни, които  несъмнени ще прекара в поредното пътуване, а защо не и в компанията на хубава книга, отвеждаща до ново място... Разчитам на помощта ви и вярвам че ще ми помогнете bouquet

Любимата ми книга за далечни места е "На изток - в Рая" на Изабела Шопова. Книгата разказва за Нова Зеландия с неповторимия хумористичен и завладяващ стил на авторката.

# 451
Търся електронна книга, трилър, от рода на произведенията на Престън, Чайлд, Джак дьо Брул, Джефри Арчър, Клайв Къслър... Благодаря предварително!

# 452
  • София
Лято, погледни романите на Крис Картър и Саймън Бекет.

# 453
Благодаря, ще ги погледна! bouquet

# 454
Поредицата за Сигма форс е много динамична   https://chitanka.info/serie/sigma-fors

# 455
Здравейте ,
бихте ли ми препоръчали книги , подобни на : "Тес от рода Д'ърбървил" ?

Благодаря предварително !  bouquet

# 456
Здравейте,  bouquet
в момента чета " Стив Джобс-автобиография" и съм много впечатлена от книгата. Моля да ми препоръчате подобни мотивиращи книги за живота на успешни хора преодоляли тежки изпитания.
Благодаря  Simple Smile

# 457
  • София, България
Не съм чела Тес, но Гордост и предрасъдъци, Брулени хълмове, Джейн Еър ми звучат като от същия род ...

А пък Стив Джобс, аз съм много впечатлена от личността му, но книгата не ми допадна ... много суха ми беше. Автобиографията на Марк Твен ми хареса в пъти повече.

# 458
радос  Hug

# 459
  • София, България

Лисичке, какво си избра?

# 460
Утре ще отида до къщата ,има много чували с книги ,а там мернах Шарлот Бронте и Брулени хълмове.

# 461
Здравейте! Simple Smile
Не съм сигурна, че питането ми е точно за тук, или си има специална тема, но все пак ще попитам Grinning
Тези дни една книга ми хвана вниманието, докато си разглеждах в книжарницата. Става въпрос за "Пощенската картичка" от Лия Флеминг. Дали сте я чели и какво ви е мнението?

# 462
  • София
След няколко дни тръгвам за морето.Препоръчайте  ми, моля някоя лятна, плажна, гръцка книга,с която времето на плажа да е още по-приятно    Nature Sunny Nature Sunny Nature Sunny..

# 463
Може ли да ми препоръчате нещо свежо, съвременно и по-класическо, но с хумор (тънък) и смисъл? Романи - два ми трябват за жени около 30-40 г., интелигентни, позитивни, красиви, едната със сигурност семейна и с дете, другата - не зная... Нещо изтънчено, но не прекалено префърцурено; само затрогвашо свежо...

# 464
  • на североизток от Рая
Ален мак, прочетох ти въпроса, искам да препоръчам книги, но това да са с хумор, ме затруднява.  Thinking

"Великолепната жена" ми изниква като идея, доста момичета я харесаха, аз -не толкова.
 Харесвам и ми се струва, че ще са подходящи ето тези книги, но това е засега, може да допълня, ако се сетя за други - "Когато кипарисът шепне", "Миниатюристът", "Свещена билка", "Учителят по фехтовка", "Пазителките на гълъбиците", "Жената жерав", "Анатомът". Не споменавам бг заглавия, ако кажеш - ще напиша.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт