Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои книги биха били подходящи за четене, ако харесвате романи като „Той, тя и другата“ от Тес Стимсън?
Кои са някои добри книги, подобни на стила на Филипа Грегъри, свързани с английската история?
Можете ли да препоръчате съвременни любовни романи, подобни на „Петдесет нюанса сиво“ и трилогията на Силвия Дей?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои книги биха били подходящи за четене, ако харесвате романи като „Той, тя и другата“ от Тес Стимсън?
-
Кои са някои добри книги, подобни на стила на Филипа Грегъри, свързани с английската история?
-
Можете ли да препоръчате съвременни любовни романи, подобни на „Петдесет нюанса сиво“ и трилогията на Силвия Дей?
-
Кои книги са подобни на „Отнесени от вихъра“?
-
Можете ли да препоръчате книги, които се основават предимно на документи и факти за икономически кризи, престъпни организации, човешки права и миграционни процеси?
. Много любима тема ми е Юга и явно съм опраскала всичко по въпроса, без "Тайният живот на пчелите" и "Преоткриване на крилете". Все се надявах да има нещо ново написало или издадено, тъй като не следя новите книги, защото имам още доооста от старите, които ми се иска да прочета.
И много, много тежък.
.
.