Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 855
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Ямбол
И аз ще търся колело скоро. Малко ѝ е на дъщерята и иска голямо. Синът пък си прибра неговото, което ползвах аз и сега нямам какво да карам и е възможно да карам това на щерката, което ще купя. Та, Янтра, нямам против да кажеш какво избираш.

# 1 426
  • Пловдив
И аз ще търся колело скоро. Малко ѝ е на дъщерята и иска голямо. Синът пък си прибра неговото, което ползвах аз и сега нямам какво да карам и е възможно да карам това на щерката, което ще купя. Та, Янтра, нямам против да кажеш какво избираш.
Само да избера Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 1 427
  • Ямбол
Аз нямам никаква представа от велосипеди. Но имам ученици, които карат, освен с тях да се консултирам.

# 1 428
И аз мисля да купувам колело за мен и дъщеря ми. Само не мога да разбера защо всички тийнове карат едни колелета с малки гуми. Те не са ли за неравни терени? Не че тук терените са равни.  Crazy

# 1 429
  • София
Ние колело още нямаме,чудя се за тези баланс дето са,малкия иска моторче та ще видим.

# 1 430
Такива ли?

Скрит текст:

По принцип ги ползват за каскади, подскоци и всякакви въздушни неща  Laughing Не мога да се сетя как се наричаше въпросното начинание.

Има и други модели за тях, ето такива:

Скрит текст:

# 1 431
  • някъде ... тук ...
Балансът е много добър за начало, Миднайт.

Тия с малките гуми са за номера. Като гледам с Балканче също става  Crazy Моето е още живо в мазето на нашите  Simple Smile

Гледайте да е леко и удобно за каране. Иначе всичко може да се сменя - и седалката, ако не е удобна, и кормилото и т.н.

# 1 432
Балканчето е велико колело. Помня  едно момче му купиха оригинален BMX  и го потроши за нула време и после караше балканчето на баща си - бетон е Grinning
 Моето го бях кръстила Илчи / коня на Винету е от червено го боядисах в черно./
   Аз съм потомствен велосипедист и карането на колело ми е в кръвта Grinning

# 1 433
Да, Антигона, такива като на първата снимка. Момичетата карат масово такива със скосена рамка (не знам така ли се казва). Колелата им пак са по-малки.
Скрит текст:

В България имахме такова от една българска марка, която има и сервизи, обаче не мога да се сетя как се казваше. Много хубаво излезе.
п.п. Сега ми казаха, че било Драг.

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 14:23 от Анонимен

# 1 434
Синът ми кара БМХ, малко изглежда и според мен е супер неудобно за каране, освен за каскади.

# 1 435
Драг са български
Първо взехме колело за баланс, после тротинетка и сега има колело с помощни /испанско, че Драг не ми харесаха/

# 1 436
Аз нямам никаква представа от велосипеди. Но имам ученици, които карат, освен с тях да се консултирам.
Mного добра идея!
Аз съм карала много - и бегач и маунтийнбайк. Трябва да ти е удобно на ръста, скоростите да не са ти неудобни, има и още.

# 1 437
Балканчето е велико колело. Помня  едно момче му купиха оригинален BMX  и го потроши за нула време и после караше балканчето на баща си - бетон е Grinning
 Моето го бях кръстила Илчи / коня на Винету е от червено го боядисах в черно./
   Аз съм потомствен велосипедист и карането на колело ми е в кръвта Grinning
Абсолютно!
И аз съм карала доста и балканче... желязно е.

# 1 438
И аз в отбора на Балканчетата. Беше желязно - в пряк и в преносен смисъл.  Simple Smile Сега си се чудя как съм карала такова тежко нещо, че и без скорости.  Simple Smile Simple Smile

# 1 439
И аз в отбора на Балканчетата. Беше желязно - в пряк и в преносен смисъл.  Simple Smile Сега си се чудя как съм карала такова тежко нещо, че и без скорости.  Simple Smile Simple Smile
Балканчето е по -тежко от днешните колела !?
 Ами това твърдение ми е абсурдно меко казано или пишем за различни колела .Моето беше червена сгъвайка без облегалка.

Общи условия

Активация на акаунт