Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 108
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 315
белла, предполагам е малко кофти, но ще се регулира. Потърпи малко.
После ще има моменти, в които няма да достига и ще се чудиш как да увеличаваш.
АМ е привидно лесно и просто....да не говорим и за финансовата страна на въпроса.
Ако не те бърка да даваш по 200-300лв. месечно само за АМ...

# 316
Ша, много си права  Peace
Сесил, какви са тия стойности на АМ?  Shocked

# 317
Ееее не е чак толкова скъпо , чак пък 200-300 ама е голяма галимация- шишета, стерилизация, навън като излизаш да топлиш, контейнери, че да мериш, а редовно го разсипвах в чантата  ooooh!  вечер гладна, аз търча като момби да направя мляко, а колко лесно беше само като я гушнех и да си цока а аз с едното око спя, с другото гледам.........сега не го оценяш, защото е трудно в началото, но ти обещавам, главата си слагам дори, че всичко ще мине и ще се напаснете и дори ще е хубаво, малко стисни зъби на гадното и ще дойде после и лесното и хубавото  Wink

# 318
  • София
Сесил, какви са тия стойности на АМ?  Shocked
Нормални.  Grinning Толкова давахме и ние, понеже се отказах от кърменето. Но си имах моите причини, понеже Кати беше в кувьоз и изобщо психически бях разбита и т.н.

# 319
Много ви благодара!  Hug мислех, че нещо съм объркала.

# 320
  • София
Ти за колко мислиш ще ти стигне една кутия като яде примерно по 8 пъти за 24 часа?Помисли и сметни. Laughing

# 321
  • Пловдив
Я дайте някой гол мъж Simple Smile След като решихме проблема - стига толкова кърмене Simple Smile

# 322
Е какво пък това адапте, ние купувахме най-скъпото уж , ама пак не бяха такива сумите, не повече от 100 сме давали, ама после се изучихме и поръчвахме от чужбинско, паунда беше и по нисък, та съвсем нормални суми  бяха  newsm78

Средно по 3 кутии по 800 грама са началните млека , по 25 -30лв са максимума, които съм виждала, пак не е 200 лева,  newsm78

# 323
  • Euskal Herria
И двете ми деца бяха на АМ.
Янтра, предпочитания за голия?  Wink

# 324
  • Пловдив
Янтра, предпочитания за голия?  Wink
Естествено! Хубав!

# 325
  • София
И да му се вижда задника, а не предника, ако може.   Crazy

# 326
  • София
Аптамил, например, не струва ли 17-20 лв. кутията? А до колкото знам една кутия отива за 2-3 дни.
Аз говоря по спомени на моята кумица. Бая нанагорно им идваше с адаптираното мляко и все се оплакваха, защото никак не бяха добре финансово. Сега второто си го кърми и няма такива притеснения.
Аз, като най-лична спестовница, три деца откърмих  Flutter Трябва да взема да си осребря спестените пари в обувки. Party

# 327
  • Пловдив
И да му се вижда задника, а не предника, ако може.   Crazy
Eeee, и предника може. Много си скромна.

# 328
Онна,  Joy
И аз бих погледала гол мъж  Blush

# 329
  • София
Янтре, говоря за гол задник, но не ща да гледам размандахерцан гол предник, ако ме разбираш.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт