Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 50 085
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Много се стараете. Я аз като не се старая как се справям идеално. Mr. Green

# 256
Веднъж показвах и обяснявах какъв шампоан да ми купят, а получих балсам. Laughing Нали  се сещате, че шампоаните и балсамите в повечето серии изглеждат еднакво, само че капачките на балсамите са основа на опаковките, а при шампоаните са в горната част.  

# 257
  • София, Младост
Мен отдавна ми е омръзнало, но вече наистина не се справям. Като се прибера и още от вратата ми идва да си тръгна обратно.

Точно! Само като си представя, че като се прибера и започва работната вечер, физически по-изтощаваща от изминалия работен ден....

# 258
  • София
Аз гледам да има за ядене тогава мъжете са спокойни и друго не ги интересува много много  Mr. Green

# 259
  • Пловдив
Аз гледам да има за ядене тогава мъжете са спокойни и друго не ги интересува много много  Mr. Green
Нали? Sunglasses

# 260
  • София

Е как ще не се стараеш, бе, жена? 5 човека да са нахранени и изпрани си е сума ти работа. Просто не бъхташ по 8 часа навън и нещата се получават, ако имаш 2 часа вечер за всичко това, и ти като Чек няма да искаш да влизаш вкъщи  Laughing
За чистенето даже не започвам, мръсната къща в работни дни изобщо не я забелязвам  Whistling
Ама като трябва да се яде и да се облекат чисти дрехи, няма как да дадеш на заден.

Иначе как си, как ти е корема? Щото тя дом.работа ясно, ама с твоя пакреатит те мисля.

# 261
  • София
Ех, Нино, така красиво си го описала... направо ми иде да стегна багажа и да замъкна домочадието някъде по селата за поне седмица. Само дето се познавам и знам, че на 5 час вече ще броя с нетърпение след колко време ще се върнем в цивилизацията.  Blush

Аз делегирам права.... делегирала съм на мъжът ми правото да мие прозорци, защото се справя превъзходно  Flutter, голямото момче е получил правата да подрежда стаята си, дребните също имат правото да си събират играчките по команда.... ако не го направят на 2-3 подканяне ги събирам аз, само че тогава една голяма част завършват в кофата за боклук. Вече се изучиха, че не е много добра идея да ме оставят аз да ги прибирам. Все още не съм се престрашила да науча големия да пуска пералнята и да простира, но съм го планирала за близко бъдеще

# 262
  • София
Това със събирането на играчките и аз го практикувам Laughing

# 263
Мъжете повечето случаи се оправят сами с готвенето, обаче чистенето ме побърква. То след готвенето им и гледането им около 2 часа преди да се прибера, нанасят такива поражения на дома, че и аз понякога искам от вратата да се завъртя и изляза.

# 264
Ами не, че кой знае колко пък се старая, ама много мърлят тия моите.
А бабето, горкото, и то. Нали е стара и недовижда, все нещо гледа да забърше и дваж повече омазва. Се мъкне компоти някакви, малкото като види иска и като закуса с една лъжица и като закапе  ooooh! Голямата все твори и изобретява някакви неща, мъж ми трупа все някакви хапчета, постоянно някакви книги мъкне, чертае схеми, игрища. И постоянно някакви кремове, гелове, сапуни, козмертики, като някоя примадона е станал.
А аз понеже мразя да има неща, които не са прибрани, само мърморя, събирам, бърша и докато се обърбна - пак!

А като имам ангажименти и ходя някъде и не пипам нищо по два три дни, после е като в Бейрут  Twisted Evil  А аз нали съм алтава и напълно ненормална психически с това подреждане, абсолютен Монк и много се дразня.
Дразня се и като местят нещо или го сложат леко накриво, или са го бутнали случайно и не е точно както съм го оставила и само подмествам.

Имаше един филм с Георги Парцалев, дето със снахата си местеха постоянно една ваза и тя като я премести и той се дразни и я връща пак на мястото й, после тя пак я мести и така до безкрай.
Е, същата съм и аз.  doh

# 265
Ааааа, ама той ще ходи до специализиран магазин - ще си прочете смс-а, после ще му дадат каквото каже. Аз ако чакам да го намери сам... еха, може и омекотител да получа вместо шампоан  Crazy Аз днес няма да готвя, защото няма нищо, а категорично не ми се излиза да пазарувам. Но поне една пералня, на която се каня от сутринта, прахосмукачка и редене на 2 тона дрехи от сакове и кошове, трябва да осъществя...  Confused

# 266
Нино, и аз съм така. Откачам, ама буквално, ако нещо е извадено, използвано и не е прибрано.

# 267
  • Пловдив

Е как ще не се стараеш, бе, жена? 5 човека да са нахранени и изпрани си е сума ти работа. Просто не бъхташ по 8 часа навън и нещата се получават, ако имаш 2 часа вечер за всичко това, и ти като Чек няма да искаш да влизаш вкъщи  Laughing
Амииии не. Не се старая. Голяма работа, че е разхвърляно Mr. Green Аз не подреждам всеки ден. Юркам децата да си събират играчките всяка вечер, но не го правя аз. Не оправям леглото в спалнята, това е спалня, в нея влизам само аз и мъжът и чат-пат децата. Имам купчина несгънато пране. И прочие. А пък че някоя ваза не на мястото си...  да ви издам една тайна - у нас има само една! ваза и тя седи прибрана в шкафа, вадя я само ако някой ми подари букет Simple Smile

# 268
  • София
Аз трябва д аобеля към 1,5 кг. картофи и ме мързи доста.А от това време ме боли и ръката.Аз нямям вази,не обичам цветя и не ми подаряват.Ако някой се обърка има един буркан на терасата за тази цел. Laughing

# 269
Много мразя да ми е разхвърляно, понякога съм подреждала по нощите... А сега е бомба, защото само разнасяхме багаж нагоре-надолу. Успех ми след малко  Close

Общи условия

Активация на акаунт