Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 756
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 555
  • Euskal Herria
Тони, Флорче също е писала, но и аз да кажа - тук са жестоки глобите за дете без столче в колата. Има си определени изисквания. Не е зле, щом ще пътувате с кола, да провериш в съответните държави какво се иска.
Във Виена в такси видях детска седалка - ако се вози дете. Другаде не съм забелязвала.

За възпитанието на децата - едно с едно не си приличат като характери, нищо, че се раждат и гледат в едно семейство. Дъщеря ни беше кротка и разбрана, синът ни не признаваше думата "не" и забрани. Примерно "Не пипай контакта", той ме гледа с невинна физиономия, казва ми "Добре, мамо", а същевременно извива ръка зад гърба си и гледа да докопа контакта. Много беше палав и своеволен. Такава школовка се оказа за мен, че след това като почнах работа, нямаше дете, с което да не мога да се разбера. Просто имах сериозна тренировка  Joy.
Признавам, че синковецът съм го шамаросвала. На моменти не се издържаше. Но чужди деца - никога. Веднъж един напорист татко ми заяви "Госпожо, ми бийте го. Той иначе не разбира.". Отговорът ми бе "Господине, бийте си го вие, нали е вашия син. Ако толкова настоявате аз да правя това, искам писмена декларация, че ме упълномощавате и разрешавате да бия детето.". И въпросът приключи. Повече и дума не каза.

# 556
Искам да кажа на Янтра, че тръгнах на разходка с количката към тях, но на кръстовището на източен и Мария Луиза малкия нададе такъв рев, че се върнах скорострелно. Но тези дни ще се добера до площадката до вас  Mr. Green

# 557
О, Бела, да не се окаже, че Тото не обича колички Simple Smile Моят така и не свикна, носих го до годинка в кенгуруто и после пеша Simple Smile

# 558
О, не обича! Спи постоянно! Просто надцених колко може да изкара гладен  Laughing

# 559
О, не обича! Спи постоянно! Просто надцених колко може да изкара гладен  Laughing
Чудесно!

# 560

Нямаше ли МОЛ по пътя, мъри  Mr. Green

# 561

Joy

# 562

Хахахахахаха  Joy Нинооооо  Joy тц, само една Била ама и тя далеч  Laughing

# 563
  • София
Тони, Флорче също е писала, но и аз да кажа - тук са жестоки глобите за дете без столче в колата.
Яна, не е като да нямаме столче. Всъщност Кати е голяма и не е в стол, а върху детска седалка. Проблемът е, че като й се доспи си мята една възглавница, маха си седалката и спи опъната отзад. Това с наше позволение, не е своеволие. И знам, че е грешно, така че нямам оправдание. Ще преосмислим положението, ясно е, че така не може.

# 564
Тони...е тя е по малка и от Калина, а моята си стои в стол 18-36кг. За мен  лично са много по сигурни от тези седалки, които нещо не предпазват.  Признавам си че ме е страх по нашите  пътища и гледам да осигуря максимална  сигурност. 

# 565
  • София
Килограмите при нас нямат нищо общо. Дъщеря ми е висока 135 см и на стол главата ще й опира в тавана на колата.

# 566
Момичета, чели ли сте нещо от Елиф Шафак? Какво ви е мнението за книги те ѝ? Аз съм чела Майсторът на куполи и се чудя дали да чета и нещо друго от нея.

# 567
  • София
Тонка, тя щом седи на повдигаща седалка, значи би могла да седи и на стол. Друг е въпроса, че при този ръст май няма много смисъл.
Ама много висока девойката, бе Shocked Моя третокласник е само 3 см по-висок от нея. Срам Blush

# 568
  • София
Дъщеря ми на 4 г. се вози в столче, винаги се е возила само в столче. Това не пречи поне един път месечно да започва да пищи и плаче, че колана я стяга, пречи й и т.н. и да провеждаме един и същи разговор  за стотен път. Колко пъти спирам до някой полицай и разиграваме сценка, обикновено хората ми влизат в положение и се включват с охота да помагат.
Вече е втора група в градината и плаче всяка сутрин, съвсем искрено страда (не се лигави), обяснява ми колко й е мъчно за мен, как не харесва гадната градина, ама нищо в нея не й харесва, а конкретна причина при многото ни разговори и  обяснения защо е необходимо да се ходи на градина, не назовава. Сърцето ми се къса всяка сутрин, а нямам избор. Синът ми свикна за две седмици и повече не е имал проблеми, освен, че не ходеше на сборни групи. За начина им на обличане вече съм разказвала, да не се повтарям. Иначе аз също съм чувала за едни кротки и спокойни дечица и майки, но моите и двете са... Hug
Sunny, вчера бях в библиотеката и слушах две жени да се прехласват по тази авторка, библиотекарката обясняваше колко търсена и харесвана е, а аз нищо нейно не съм чела.

# 569
  • София
Аз съм чела и ми харесаха Любов и Черно мляко.

Общи условия

Активация на акаунт