Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 872
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 615
И на мен ми е ужасно трудно да спя без мъжа ми, но определено щях да се пръсна от мъка, когато миналото лято за първи път се разделих с детето за няколко нощи. Все едно някой ми беше изтръгнал сърцето. А това лято ще бъде 3 седмици при свекърите ми на село и трябва да свиквам с мисълта.

Моето ще отсъства близо два месеца. Точно така се чувствам и аз - някой ми е откъснал сърцето. Но то желае, на него ще му е добре, примирявам се....

# 616
  • Euskal Herria
Дааа, а питате ли ме какво ми беше, когато щерката замина да следва. И не в съседния град, а извън страната. Обаче децата растат, такъв е животът. Е, пред нея го давах куражлия, подкрепях я, говорехме си, ама иначе... Няма лесно.

# 617
  • Луната ни пази
С моят мъж две години работехме заедно. Заедно по 24 часа от денонощието. Пътувахме в чужбина, там, докато чакаме връщане- отново заедно. Когато забременях, нямаше как да пътувам. Тогава аз останах в къщи. За първи път се разделяхме. Раздяла за около 15 дни. На ден си разменяхме по около 100-150 смс. Шантава работа. После се хармонизирахме. Аз се върнах на работа в училище, нямаше време за толкова смс-и. Но ми беше много мъчно, ама много. Имах усещането, че ми липсва част от тялото. Още по- тежко ми беше, когато докторката ме остави в къщи. Лелеее, откачах. Когато се роди малката, обаче, разделите не бяха така тежки. Липсваше ми, наистина много, но бебето отнемаше доста време Simple Smile
В сегашната ми връзка раздели има за по няколко дни- обучения, командировки, но все пак още не сме семейство, та...
Иначе до някъде си разреших вчерашния проблем, но Чек, ако имаш нещо да ми кажеш, ще ти бъда благодарна.  Hug  bouquet

Дааа, а питате ли ме какво ми беше, когато щерката замина да следва. И не в съседния град, а извън страната. Обаче децата растат, такъв е животът. Е, пред нея го давах куражлия, подкрепях я, говорехме си, ама иначе... Няма лесно.
Ей това не знам как ще го преживея....

# 618
  • Пазете Гор
Ама ти като че ли на война го провождаш, Жаки, или поне на гурбет на нефтена платформа. И остави това, че "зачестили" били катастрофите - не са. Усещането е такова, но процентът аварии спрямо превозени пътници става с всяка година все по-нищожен. Аз съвсем сериозно твърдя, че рискът за инцидент със самолет е многократно по-малък, отколкото за такъв с битов бойлер, или изобщо с ел инсталация. Това е статистика, не красноречие. Но поради далеч по-гръмкия медиен образ на авиационните аварии хората се боят повече от трижди оразмерените самолети, отколкото от направените как да е някога свои инсталации, съвсем примерно. Не казвам, че сега трябва да клекнем да се притесняваме от всеки контакт.

Искам да кажа, че рационална причина за страх няма. Има разни емоционални, любови и привързаности, но аз там не съм специалист и не смея да давам акъл.

Моята булка се чувства много добре, когато ме няма за дни. Направо цъфти.

# 619
  • Луната ни пази
Скрит текст:
Ама ти като че ли на война го провождаш, Жаки, или поне на гурбет на нефтена платформа. И остави това, че "зачестили" били катастрофите - не са. Усещането е такова, но процентът аварии спрямо превозени пътници става с всяка година все по-нищожен. Аз съвсем сериозно твърдя, че рискът за инцидент със самолет е многократно по-малък, отколкото за такъв с битов бойлер, или изобщо с ел инсталация. Това е статистика, не красноречие. Но поради далеч по-гръмкия медиен образ на авиационните аварии хората се боят повече от трижди оразмерените самолети, отколкото от направените как да е някога свои инсталации, съвсем примерно.

Искам да кажа, че рационална причина за страх няма. Има разни емоционални, любови и привързаности, но аз там не съм специалист и не смея да давам акъл.

Моята булка се чувства много добре, когато ме няма за дни. Направо цъфти.

Винаги ми внасяш доза спокойствие като пишеш!   bouquet

# 620
Може да прозвучи странно, но на мен нито мъжът ми, нито синът ми ми липсват физически във времето и пространството, когато чувствам вътрешната връзка и хармония помежду ни. Всички парченца от пъзела са си на мястото, независимо колко хиляди километри ни делят.

Но за сметка на това се е случвало да изпитам ужасна празнота и тежест, ако сме скарани, сърдити, ако нещо недоизказано и неизяснено виси във въздуха. Тогава, макар и в съседни стаи, усещането за отдалеченост и пустота е нетърпимо... Това е, което не мога да понеса.

# 621
Куркума, имаш много готин стил на писане  Peace

# 622
 Пожелавам на Джулия сле 10 години и тя така да говори за дъщеря си.  Heart Eyes[/quote]

От одеве ревунтя, та сега пак се разциврих Hug Hug Hug

# 623
Джули, защо? До къде я докарахте вие с детенцето, изследвания и прегледи? Твърдо ли сте решили за ИСУЛ? newsm78

# 624
На мен сина ми ми липсва всяка секунда, чак ме боли. С дъщеря ми повече от два дни не съм се разделяла и не искам даже да си го мисля. Но мъжът е съвсем друга работа. Няма значение кой мъж, аз колкото този друг не мога да обичам, но явно толкова си мога.   Mr. Green Даже си имам теория, че разделите влияят благотворно на връзките, но ме досрамя да я споделя.
Shagaya, забравих те, признавам.

# 625
Аз пък обожавам да съм сама в къщи. Най-обичам, когато мъжът ми е за риба по цял ден  Crossing Arms Но вечер да си е в къщи, че ме е страх да спя сама.

# 626
Куркума, предвид, че наскоро имахме инцидент с бойлер, се надявам, че сме минали по реда си и няма да се ни се случват гадости, хеле пък самолетни, пу- пу:)
Шаги, хубаво си го каза, сякаш част от теб липсва, така го чувствам и аз.
Много съм привързана емоционално към него, за добро или зло.
Нямам близки в града и той ми е всичко - майка, баща, брат, най- добра приятелка, любим. И сега всичките тези ги няма. Най- големия ми страх е да не му се случи нещо, на него или децата. Да не ги сполетява това, дето аз си мисля.
И пролетна умора ме мъчи, нямам сили за нищо, спи ми се, цветът на лицето ми е блед, а косата ми капе, както никога преди.
Жаки ме побърква тези дни, любимата и дума е няма.
И Чек е права, когато се връща след отсъствие ми е толкова мил и драг, сякаш сефте го прегръщам:)

# 627
О, Прахче, за нищо притеснително, такъв един, облекчаващ плач, аз съм си ревлива. Отключи се без да подозирам обаче - циркулира в нета позабравената от мен ''Майчина сълза" на Каралийчев, чела съм я като малко дете. Не съм оценила със сигурност тогава заряда и безграничната обич, изтъкала произведението. Дали сега в контекста на майчинството и тревогата за рожбата разревах се още почти в самото начало. Но такъв плач обичам аз. Болниците остават за идния понеделник.

# 628
Не само зарази завръщането. След дълго съвместно съжителстване почвам да не се чувствам аз. Не съм никак по емоционалните зависимости и признавам, че никога мъжът ми не ми е бил приятел, не искам и да ми бъде. Той е с особен статус. Нито е като децата и родителите ми, нито като приятелите ми. Накъде по средата е. Абе чешит съм в това отношение. Laughing

# 629
Да, и аз я мернах преди час във Фейс-а и нарочно не я прочетох, защото щях да рева, а точно сега сякаш не ми беше до това  Hug

Общи условия

Активация на акаунт