Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 758
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 630
Изкъпах малкото и то изсипа цялата чиния със спагети на сестра си върху себе си. А тя слага чубрица. Измих го, преоблякох го, но сега спи до мен и още ми мирише на чубрица. Ше пукна.
Ей, големи магарета отглеждам.

# 631
Майчина сълза и Дивите лебеди на Андерсен ме докарват до рев. Какви са тия приказки?  Crossing Arms Как да ги прочета на детето?

# 632
Ооо, сега прочетох за стъпчиците на бебата, видя ли, видя ли! Heart Eyes Между другото, сега виждам, че с бебето на кумата ми са почти връстничета, той е на 27 ноември и още не е проходил - пуска се за мъничко и гледа да докопа нещо или да тупне на дупе, не сме се притеснили и за миг, че нещо не му е наред на сладура, за вас също! Hug
О, аз на колко приказки цивря, еле пък Андерсеновите.

# 633
Изкъпах малкото и то изсипа цялата чиния със спагети на сестра си върху себе си. А тя слага чубрица. Измих го, преоблякох го, но сега спи до мен и още ми мирише на чубрица. Ше пукна.

Ох не мога, тъкмо заспивах и сега ме боли корема от смях, отиде пак ранното лягане и сън  Joy hahaha rotfImbo

# 634
 Joy Joy
Нино, ще ме умориш. Хлапетата ти са готини поне колкото теб. Hug
Добре че каза мащерка, че да се сетя да си изпразня джобовете. Напълних ги със средиземноморска мащерка и розмарин, които наскубах от едни скали до плажа. Много странна мащерка, като кактус бодлива, но мирише страхотно.

# 635
аз разбрах, че чубрица каза  newsm78

# 636
Ох бе Нино Grinning Гушкай я сега вкусната палава беба, пак добре че е чубрица, а не чеснов сос Hug

# 637
О, а Малката кибритопродавачка?  Heart Eyes

Прекрасни приказки са. Аз ужасно много, ама като ви казвам ужасно, значи мнооооого обичам приказки. И постоянно ги чета и си признавам, че сега уж на децата /на голямата, че малката не се концентрира/, но си ги чета на мен.   Blush  И Андерсен обожавам, Шарл Перо, Вилхелм Хауф, Братя Грим,  всякакви народни приказки.....

Смейте се вие, а аз се въртя тука като дервиш, докато си намеря ъгълче, до което не достига миризмата на чубрица. Дип, че заспа малкото, иначе бих го хванала за ританките и да го изтръскам на ново, за трети път в коритото  Crossing Arms

# 638
Четох за нежеланието на отрочетата да ходят на градина та и аз да кажа нещо, вместо запис Wink И ние сме така само, че без рев и тръшкане. Като го питам какво не му харесва, отговаря : скучно ми е като сме навън по цял ден! И с право, бих казала ама пред него си трая.... Вярно са по цял ден навън. Това е защото, има много "болни" и никога персоналът не е достатъчен... Нормално е да са около 3-4 часа навън, но пък от 8.30 до 17.00 #2gunfire Отвратена съм от цялата ситуация с детските градини тук (Норвегия)!!! Храната е филии намазани с нещо си... Ядат ги под дъжда....Трая си де. Нито мога да променя нещо, а само конфликти с колеги ще имам.

# 639
Вярно, че чубрица каза, но аз се сетих за мащерката. Laughing
Аз тук съм разправяла какъв рев му удари синът ми като му прочетох Малката кибритопродавачка на една  Коледа.

п.п. Мои колеги скандинавци пък постоянно се възмущаваха, че в българските детски градини децата им ги вадят навън само при много хубаво време. За тях всяко време освен снежна буря е идеално за тази цел.

# 640
  • Пазете Гор
Зависи от чубрицата, Нино, зависи. Ако е някоя сплакната, клечава, неароматна - няма да мирише на нея дребният бръмбар, ама за какво ти е такава? И все пак си с малкия дявол - едно от отрочетата ми веднъж влезе в прясно торище, до кръста се натопи. До банята имаше 3 километра, изходи ги стоически, а аз гледах все да съм откъм вятъра, че инак нетърпимо беше. Много къпане и бърсане падна, добре, че беше лято, че спах на пода в другата стая.

В някакви месеци на кариерата ми се налагаше да чистя ревизионни канални шахти, ръчно и клекнал. Многолетни отложения, напластени, а също и пресен субстрат имаше. Много плътен аромат, но се свиква, някъде след втория месец. Бях убеден, че съм се просмукал с тая тъй лепкава смрад до костите, но е било внушение, фикция. Много ми вървеше с жените тогава, та предполагам не съм ухаел на леш.

От тоя разказ насам (майка м, да я прости Бог, ми го четеше) все гледам в градините ми да има някое пукнато гърне търкулнато. То аз отдавна знам, че лястовиче няма как да се скрие в таквоз едно съоръжение - най-много някой плужек да се пъхне вътре - ама все пак гледам да има. Символно.

# 641
Куркума, предвид, че наскоро имахме инцидент с бойлер, се надявам, че сме минали по реда си и .
Много съм привързана емоционално към него, за добро или зло.
Нямам близки в града и той ми е всичко - майка, баща, брат, най- добра приятелка, любим. И сега всичките тези ги няма. Най- големия ми страх е да не му се случи нещо, на него или децата. Да не ги сполетява това, дето аз си мисля.

Жаки, при мен е същото, само че аз нямам близки. Точка. Загубих ги всички в рамките на две години. Е, имам си приятели, роднини, естествено, но и аз така го чувствам моя съпруг. да не говорим пък, че сме сами в друга държава. Да живеят телефоните и фейстайма.

# 642
Вярно, че чубрица каза, но аз се сетих за мащерката. Laughing
Аз тук съм разправяла какъв рев му удари синът ми като му прочетох Малката кибритопродавачка на една  Коледа.

Не съм го хванала този разказ. Горкото, ама нищо.
И на мен на малка много са ми я чели и бая си поплаквах. Сърцето ми се късаше. Много е тъжна.

Ох, ние с една приятелка изплашихме сестра ми като деца. Ама в момента, в който казахме "Пааааааа", тя беше във външна тоалетна. Така подскочи, че.... с единия крак цопна надълбочко. Лелеееееее, разбирам какво говориш, Куркума. Дядо ми я изми на външната чешма, добре, че имше и подгрята вода в тенджера. Обаче щяхме да умрем. После ме би, с един цървул от неговите, 46 номер  Crossing Arms

# 643

Магарета ще са я, на кого да приличат? На комшийския козел ли?

# 644
 Grinning

Комшийският козел ше го продават, барабар с цялото стадо. Немало нещо изгода, отсече дедо Данчо след като вече обикнахме тия проклети твари. То десетилетия гледат. Нека ги махат, де, те са душмани, не могат да гледат стока, нищо, че привидно не изглежда така.
Но свършва забавата, че с тях е много. Подозирам, че и мишките ще секнат.

Общи условия

Активация на акаунт