Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 837
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 840
На мен днес ми приключи курса, отиват на практика 10дни. После само изпита ще им проведа и това е.
Надявах се на още 1-2курса тази година, обаче уви...не. Поне на този етап.

Алечка, пращай си спокойно покани на когото решиш. Simple Smile Що така ги е срам хората, не знам.
То и аз не изпращам всъщност, някой ако реши...намира ме. Simple Smile

# 841

Алечка, пращай си спокойно покани на когото решиш. Simple Smile Що така ги е срам хората, не знам.

Аз, да си призная, не знам как и да търся. Само на Нино профила видях, защото тя даде линк и открих Бела, защото Нино я раз конспирира .  Embarassed

# 842

Аз, да си призная, не знам как и да търся. Само на Нино профила видях, защото тя даде линк и открих Бела, защото Нино я раз конспирира .  Embarassed
Амчи, удари една покана де!  Hug

# 843
Мира, яви се на конкурса. Не винаги е нагласено  Peace Не се отказвай само заради това, твърде вероятно и така да е, но може и да не е.

# 844
  • Euskal Herria
Пращаш на ЛС твоя профил до съответния човек - той, ако иска, да ти прати покана във фейса. Или пък молиш да ти даде профила си, за да му пратиш покана.
Както писах и преди, два са вариантите - или приемат, или игнор.

# 845
Само на Нино профила видях, защото тя даде линк и открих Бела, защото Нино я раз конспирира .  Embarassed
И аз така я видях Бела  Simple Smile Надявах се и някоя снимка на Тото да има,но уви  Wink
Скрит текст:
И мен ме досрамя да пратя покани,но пък аз съм абсолютен форумен аматьор Simple Smile Още ми е трудно тук да пиша даже,хем всички са ми приятни и съм се вълнувала с на всички и радостите и проблемите.Аз и в живота съм си така де,обичам да слушам за преживяванията на приятелите си ,а моите все не ми се струват достатъчно интересни ,че да ги разказвам по-подробно Blush

# 846
Осмичке, все едно аз съм го писала  Laughing Новак се чувствам още някак...

# 847
Осмичке, голяма си сладурана. Simple Smile

Аз нямам вече фейсбук, но ако имах, щях да пратя покани на почти всички в темата. Grinning И да не ме приеме някой, няма да свърши света. Точно за такова нещо не бих се обидила.

# 848
Аз пък вече ги имам и двете плюс Ванини  Hug
Харесвам хората в темата и се радвам да си имаме профилите.

# 849
  • В Космоса
Нямам нито един контакт от тук във фейса си. Почти съм се изкушавала да приема покана от любими съфорумки, но... почти. Grinning

# 850
Мър, в голямо колебание съм....знам какво се случи на предишните 3конкурса и че местата бяха разпределени. Явих се тогава на 2от конкурсите, а м-у теста и интервюто....хората си казаха кой, за кое място е.  Сега вероятно ще е същото....за тези длъжности апетитите са сериозни. Най-малкото за това, че хората обичат да си придават тежест и да се чувстват значими...

# 851
  • Euskal Herria
Тук започва буря...днес цял ден е мрачно. Явно вече е дошъл моментът за светкавици и гръмотевици. И вятърът се засили.

# 852
Тук започва буря...днес цял ден е мрачно. Явно вече е дошъл моментът за светкавици и гръмотевици. И вятърът се засили.

Ние на това му викаме любовен дъжда  Flutter

Мира, разбирам те, защото знам как се случват нещата. Но се е случвало за хубава длъжност да няма човек, а не се явяват добри кандидати, явно не подават документи отказани от предишни алъш-вериши. Пускай, пък си имай едно на ум и не се разочаровай. Без очаквания  Wink

# 853
Мър, в голямо колебание съм....знам какво се случи на предишните 3конкурса и че местата бяха разпределени. Явих се тогава на 2от конкурсите, а м-у теста и интервюто....хората си казаха кой, за кое място е.  Сега вероятно ще е същото....за тези длъжности апетитите са сериозни. Най-малкото за това, че хората обичат да си придават тежест и да се чувстват значими...
Тия са много смотани. Айде уредили са те, ама що трябва да парадираш.
И аз имам фейсбуците на 30тина съфорумки, като повечето са от тези които пишеха в плевенската тема и се познаваме и лично. А на Нино, Жади и Даун и мен ме досрамя да пратя покана. А Жади я разконспирирах от профила на Мира. Жади, почти съм сигурна, че съм те виждала на живо. Голям фен бях на мъжкия баскетбол и женския волейбол.
Скрит текст:
Напоследък се усещам, че съм станала асоциална. От 7 години не ходя на традиционна работа. Имам дневно работа по 2-3 часа, дали в къщи дали по институции. Прекратих някой контакти с хора които ме разочароваха, с хора които харесвам рядко се виждам, защото си мисля, че нищо интересно не ми се случва и съм скучна и така.

# 854
Мен през фейсбук не може да ме хванете, имам само 2-3 съфорумки, но те не пишат тук вече. Можеше само през профила на Мира преди, ама вече не става  smile3534 Т.е. май само тя може да ме хване  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт