Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 773
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 900
Определено си личи кои са се забатачили от липса на опит и средства и кои просто си ги мързи да гледат и търсят само безплатна реклама.Много ми беше мъчно като гледах епизода за варненската  самотна майка  Sad

# 901
И с дедо Пене се смях много, как не си хвърляше джунджуриите, щял да си ги носи с него '' в гробишчата'' Laughing Точно епизода с майката не успях да хвана, уж бях пред телевизора, но имаше Мики Маус инвазия и така и не проследих напълно историята на жената, но си личеше, че разчита на това място и иска да продължи и успее. Пък за реклама, аз още като почна предаването се чудих, тези особено, мърлячите, каква реклама си мислят, че правят, бедна ми е фантазията.

# 902
Джули,много често най-безхаберните се мислят за най-велики.Те повечето не забелязват,че работят в кочина и си вярват,че готвят много вкусно,докато не дойде Манчев и не им разбие фантазиите  Laughing

# 903
Аз лично се възхищавам на нервите на Манчев. До тук поне двама-трима да съм шамаросала  Twisted Evil особено пък Капка и сие да съм подпукала по домова книга.

# 904
Сигурно Осмичка, инак нямам рационално обяснение какво очакват и какво си мислят Simple Smile Мани, пък за тая Капка като си помисля, че и бях фен покрай индийските танци ooooh! Хубаво би било след известно време Манчев отново да ги посети, да се види каква са я свършили. Липсва ми Черешката на тортата Crossing Arms

# 905
  • Euskal Herria
Аз гледам Мастър Шеф. Има някои участници, дето ме дразнят, някои са ми симпатични. Определено не беше това, което очаквах, но пак е интересно.

# 906
И според мен трябва да ги посещава, но не месец след това ами 3-4-5 месеца. Тогава вече ще види дали са спазвали съветите му или пак си карат по същия начин.

# 907
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
О, Осмичка, гледах го, как  Grinning  Много беше смешен като и крякаше на едната готвачка.
Тия заведения не знам дали след време няма да са пак същите мизерии. Но да бъдем оптимисти.

Прибери си оптимизма, Нино!  JoyСлед само две седмици всичко си било пак по старому, но и промените не били много чувствителни - знам това, понеже това е кварталното заведение на част от децата ми и приятелите им. Промяната се изразявала главно в драстично намаляване на менюто.

Бях сигурна, защото като гледах каква мръсотия и мазньоч е навсякъде, беше ясно, че това си е стилът и навиците на персонала, а такива неща трудно се променят.

# 908
О, Осмичка, гледах го, как  Grinning  Много беше смешен като и крякаше на едната готвачка.
Тия заведения не знам дали след време няма да са пак същите мизерии. Но да бъдем оптимисти.

Прибери си оптимизма, Нино!  JoyСлед само две седмици всичко си било пак по старому, но и промените не били много чувствителни - знам това, понеже това е кварталното заведение на част от децата ми и приятелите им. Промяната се изразявала главно в драстично намаляване на менюто.

Бях сигурна, защото като гледах каква мръсотия и мазньоч е навсякъде, беше ясно, че това си е стилът и навиците на персонала, а такива неща трудно се променят.

И продължава управителката да е такава непукистка? И да не зареждат продукти? Ужас. Ако при мен дойде Манчев ще умра от срам и после цял живот ще се пазя да не правя пак грешки.

# 909
Защо няма ранобудни? 

# 910
Има, добро утро   bouquet

И аз съм доволна от дългия ден, вече не ми се доспива в 9, а в 10  Laughing. Зимата съм буквално като мечките, може да ме изкараш само с топ от дома. Еле пък вечер да изляза - абсурд някакъв. Приятелите преди ми се сърдеха, ама вече свикнаха.

Радвам се, че най-накрая е петък и утре ще се наспя. Напоследък само простотии сънувам и се будя напрегната. Трябва да намаля малко сериалите.

Манчев идва и в една кръчма в Търново. По мое мнение мястото си е дупка и дупка ще си остане, не разбрах само защо се показаха в национален ефир  newsm78

Хубав ден ви пожелавам!

# 911
  Тоя епизод с рускинята беше в Бургас в Луксор, това заведение 5 собственика смени и все не бива, готви се уж сложно и модерно меню.  с най долнопробни продукти. Едно време мъжът ми ме заяеде там да ме сваля на романтична среща.... Много красив интериор и цени, но романтиката приключи до супата наблъскана с маргарин, в менюто описана с масло разбира се и до последно спореха с мен, че нямало маргарин, а то вонииии. Върнах им я и поисках да говоря с управителя, тогава признаха че е с маргарин/ ама мъъъъничкоо било/ , ама и си я платих после де, не я бяха изключили от сметката. Е как да прокопса подобно заведение, само на цени и лъскави покривки не става, хората да ядат отиват там

# 912
Луксор преди имаше хора. Беше си оборотно заведение, вечер винаги беше пълно. Не знам кога точно си смениха собствениците и кога я забатачиха така. Продуктите са едно на ръка, ама то там и нямаше условия за приготвяне, всъщност се чудя как минават проверки /не се чудя де, но все пак/. Как се очаква да се приготвят изискани ястия с два котлона, половин скара и без конвектомат.

А това, да има нещо объркано или развалено и да не ти го изкарат от сметката, за мен лично е върха на простотията.

# 913

И продължава управителката да е такава непукистка? И да не зареждат продукти? Ужас. Ако при мен дойде Манчев ще умра от срам и после цял живот ще се пазя да не правя пак грешки.

И ха на бас че телевизора е върнат, то такава горест беше, все едно бъбрек им вадеха като го махаха от кухнята.

# 914
Добро утро!
Искам да кажа, че явно съм много захлупена, обаче във фейса никога никого не съм разпознавала!
Днес детето беше по-добре, останаха вкъщи с баща си, а аз ще си заработя последния делничен ден!
Нино снимките ти са прекрасни. Аз нашата зоологическа градина не я харесвам много, обаче на детето му харесва и ходим с удоволствие.
Искам да кажа, че миналата седмица ходихме на цирк Балкански, сега са зад мол София. Представлението им е изцяло ново и ни хареса много, ако обичате цирк, няма да съжалявате.

Общи условия

Активация на акаунт