Искам да кажа ... (32)_13.04-19.04

• 49 876
  • 1 499
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Ето меее Simple Smile Имаме бебе, родено на 14.04, в 10.50. Казва се Мариана  и е с размери 3000 гр и 50 см. Днес ни изписаха.
Честито бебче, Лина! Много радост да ви носи!  Heart Eyes Чакахме те с нетърпение да чуем хубавата новина!
Иначе нежни и красиви едноцветни татуси много харесвам. Проблемът е, че със сигурност не бих зи направила. според сестра ми и ММ няма да издържа на болката. А аз искам на белега от секцио или около опашката. Та само ще си мечтая за татуси. А дупки на ушите имах 3 на едното 5 на другото и когато забременях с голямата изведнъж направих някакви алергични реакции и вече обици не мога да нося, без значение от материала. Ама не съжалявам. Сега се чудя как е било възможно с толкова обици да се кича  newsm78

# 1 291
  • Ямбол
Аз съм виждала бяла татуировка и ми се вижда малко по-приемлива. Поне не ми стои гнусна. Но въпреки това, пак не бих се решила на такова ограничение.

# 1 292
Бяла татуировка, предполагам на тъмна кожа?  Латинос ? Flutter Mr. Green

# 1 293
Бяла татуировка само на картинка съм виждала....не са лоши, но някак повече ми изглеждат като белег.

Белега ми от секциото е толкова ниско, че татуировка там не бих сложила. Какво да му прикривам, като реално не се вижда.
На 2пъти през няколко години обмислях правенето на татуировка. Понеже съм човек, който не усети ли нещо че е именно "ТО", включително и аватарите ми....просто няма шанс да ми хареса.
Гледах, гледах, гледах....прегледала съм сигурно над 5хил. снимки и картинки на татуировки....и нито една не ми допадна достатъчно, че да кажа "това е то, тази ще е".

# 1 294
Аз съм виждала бяла татуировка и ми се вижда малко по-приемлива. Поне не ми стои гнусна. Но въпреки това, пак не бих се решила на такова ограничение.
Аз съм виждала едни бели,които стоят като белези от изгорено и не ми харесаха.Преди години исках татуировка ,но исках само един знак,който има важно значение за мен и исках да я правя на скрито място.Имам приятел,който татуира и няколко пъти ходих при него уж да се рисувам,но той винаги ме разсейваше ,викаше и други приятели и така и не се стигна до рисунка.В един момент се усетих,че просто ме мотае и той си призна ,че го правел нарочно ,защото знаел,че съм човек,на когото бързо му омръзват нещата и ще съжалявам след време.Благодарна съм ,защото наистина не си се представям с едно нещо цял живот,все едно да съм с една и съще дреха или прическа.

# 1 295
Ето меее Simple Smile Имаме бебе, родено на 14.04, в 10.50. Казва се Мариана  и е с размери 3000 гр и 50 см. Днес ни изписаха.
Честита дъщеря   bouquet Да ви е жива и здрава, да расте в щастие и спокойстиве, заобиколена с много любов и внимание!

Аз на никого не липсвам тук и не прави впечатление, че ме няма.
Но ви следя  Hug
Едно време бях доста по-активна. Днес съм намалила темите, които следя до минимум.
Пиша в една-две.
Но тази ми е любимата. Наричам си я 'моята' тема. И по някакъв начин живея с вас.
Да, идва лято. Нормално е да прекарваме по-малко време пред мониторите.
Но нека не се забравяме   bouquet
Искам да виждам как расте Тото, как се усмихва Деян. А вече и малката дама Мариана Simple Smile
Чакаме още, нали?
Има хора тук, които дори и да не познавам лично, са ми познати.
По някакъв начин.
Няма да изброявам.

Но ще се радвам да останем заедно   bouquet

# 1 296
Чек, съжалявам. Не знам какво точно да ти кажа, а и каквото и да е, едва ли ще ти помогне. Знам какво е, минала съм от там. Една прегръдка от мен. Пиши, ако ти олеква поне малко. Не очерняш темата.

Татуси харесвам на мъже.

Забравих да кажа на момичетата от Бургас - не пийте и не гответе с чешмяната вода няколко дена. Изпуснали са алуминий.

Ходих пак на фетална. Всичко е ОК за сега. Еднакви са на големина и тегло. Момиче и момче - потвърдено за пореден път.

# 1 297
Ванини ,радвам се за бебенцата. Бъдете живи и здрави всичките ,а ние ще чакаме ,че е ваш ред сега  Grinning

# 1 298
  • София

Забравих да кажа на момичетата от Бургас - не пийте и не гответе с чешмяната вода няколко дена. Изпуснали са алуминий.
От къде са го изпуснали?
Той не е ли неотровен

# 1 299
Аз съм виждала едни бели,които стоят като белези от изгорено и не ми харесаха.Преди години исках татуировка ,но исках само един знак,който има важно значение за мен и исках да я правя на скрито място.Имам приятел,който татуира и няколко пъти ходих при него уж да се рисувам,но той винаги ме разсейваше ,викаше и други приятели и така и не се стигна до рисунка.В един момент се усетих,че просто ме мотае и той си призна ,че го правел нарочно ,защото знаел,че съм човек,на когото бързо му омръзват нещата и ще съжалявам след време.Благодарна съм ,защото наистина не си се представям с едно нещо цял живот,все едно да съм с една и съще дреха или прическа.

"белите' татуировки са си жигосване. Не е

# 1 300
Онна, така ми каза нашата позната, която работи в РЗИ. При промиване някакво /не разбирам/ са испуснали по-вече от колкото трябва. Та тя ни предупреди, пе при пробите на водата, допустимото количество е доста над нормата.

# 1 301
  • Euskal Herria
Прибрахме се от седмичното пазаруване. Сутринта поваля, после пекна слънце. Това, което ми харесва тук, е, че въздухът винаги е свеж и чист. Но непрестанният вятър се грижи всичко да се разнася, а и планината наоколо също помага. На 20-тина минути от океана сме. Всичко вече е зелено, цъфтят дървета и храсти; цветята са си целогодишно. Допреди 2 дни клоните едва бяха напъпили, а сега...

Чек, напълно разбирам през какво минаваш от собствен опит   Hug

Ванини, радвам се за теб! И да кажа, че си мнооого хубава жена!

# 1 302
Лина, честита дъщеричка  bouquet Да ви е жива и здрава.
Аз съм имала периоди на пристрастяване към форума. Спирам го, когато почне да пречи на хората около мен. Имах един момент от тукашното битие, в който непрекъснато занимавах мъжа ми с преразкази от бг мама за какво съм спорила, кой какво казал и пр. И когато той многократно ми каза,  че не съм наред да се вживявам в написаното от напълно непознати, пък и неговото време да губя с глупости, общо взето се осъзнах и си дадох лека почивка. От подфорумите, които по принцип най-обичам и заради които се регистрирах.  Които обаче и в някакъв момент ме доведоха до истинско отчаяние Laughing
Сега няма как да съм пристрастена, защото на работа почти не ми остава време да чета. Май само тази тема следя. Става топло и дълго време светло и навън сме до късно, а не съм и от тези, които будуват по нощите.... По време на майчинството след като приспивах децата, веднага се лепвах тук.
Чек, аз бих се прибрала в такъв момент. Но ти си знаеш най-добре ситуацията.  Със сигурност не и е лесно и на майка ти, подкрепяй я и нея и й прощавай, че звучи така безсилно и объркано.
 Alleisha , на мен ми е много приятно да те чета Hug
vanini*, много се радвам, че всичко е ок.
Джули, дано да не е някакъв гаден вирус и да минава бързо. Пожелавам здраве на всички в темата, защото се убедих , че всички останали притеснения са бели кахъри.
Нино, напълно съм наясно какво изпитваш. Минах през това. И да, лошото е, че това време не се връща и никога повече няма да бъдем толкова близко до децата си. Пожелавам ти да нямаш проблеми на работата и да останеш още малко вкъщи.
Коприва и всякакви зелении обожавам. Див чесън също. Ние си имаме от всичко вкъщи.
Децата много харесват салата от суров спанак, настъргани моркови и орехи.
Татуировки харесвам на някои хора. На жени май повече . Аз обаче не бих си направила, защото съм сигурна, че на втората година вече ще ми е омръзнала и ще ме е яд.

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 20:40 от valerie

# 1 303
Много хубаво Ванини, това близнаци момче и момиче за мен е джакпот  Hug

Спаначеното ми суфле малко спадна, но беше много вкусно. Сега ще се боря кой да зареди миялната  Mr. Green

# 1 304
  • Ямбол
Моята миялна ще чака сервиз. Очертава се няколко седмици да мия на ръка. Бляк.

Искам да кажа, че си взех идеята на Мариела от предаването Мастършеф за фюжън салата и направих фюжън от чушки, сирене, лук и малко чесън, олио и оцет и всичко в блендера. Мммм, страхотно. Дори и синът, който не яде чушки, го одобри. За гарнитура - фрикадели. Wink

Общи условия

Активация на акаунт