Лидл ::63::

• 99 314
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Взех розова тениска - XS супер ми стои. За първи път виждам нахут готов в буркан, взех, харесах. При нас има доста намалена пилешка шунка - страхотно вкусна е.

# 391
  • видин
Пилешката шунка наистина е много вкусна- дъщеря ми снощи овъртя една опаковка за две минути.

# 392
Аз се отчетох с три тениски за детето-изцяло памук са, някой питаше по назад...
Взех и за мен една с-ка, нищо особено, но за под суитчър или като горнище на нощница става..

Аз също съм връщала намалени стоки.

За балеринките - имам два чифта от преди две години, но ми убиват на палеца и не ги носа. Взех 39 номер, защото 40 ми хлопаха и ми бяха широки..много мразя да ми убива обувка, та затова сега даже не ги загледах балеринките.. Mr. Green

# 393
  • Русе
И аз два пъти съм връщала стоки от единичните бройки, намалени на 30%, като първия път изришно попитах, тъй като беше бански за дъщеря ми и имах съмнения, че ще е голям. Казаха, че няма значение - може да се върне стоката.

# 394
Забравих да пиша,че нахута беше свършил.Мислех да купувам,но късмет...

# 395
Не ми хареса прясното испанско сирене - солено и аз бях с други очаквания за него /във франция съм взимала фр прясно сирене и не е солено/

за сметка на това +1 за един алпийски като кашкавал /6лв/ от непастьоризирано мляко...мммммм вълшебен

взех си и панталонки къси - много им е удобна ластиката за бременни

# 396
  • Стара Загора
Взех си две тениски XS размер - заспаха ми, харесват ми.
Балеринките ми се сториха доста меки и удобни, за съжаление от този вид, който харесах, нямаше моя номер Sad

# 397
  • 1st floor
Пратих детето да върне потника, както и двата чифта панталонки за дребния. Нямаше проблем с връщането. Панталонките нещо дойдоха къси над колената и му стояха тъпо. Извадих миналогодишните - ми с три пръста разлика в дължината са, един и същи номер. Заради тях се подведох; И много ме е яд, че не му стояха добре. Sad

# 398
ягодите от лидл - вкусни, докато не попаднах на една по-големичка, в която се беше завил един твърд червей, внимавайте, най-добре ги разрязвайте
никога досега не ми се беше случвало такова нещо, дори като четях в темата за портокали ли беше, не помня ... ето че е факт  Sick
фен съм на лидл, но това беше гадничко  Stop

# 399
  • Бургас
Ооооооо,вече няколко тарелки изядохме.Ще ги оглеждам.Благодаря!

# 400
На мен никога не ми се е случвало, а аз ги ям винаги нарязани с кисело мляко, което не значи, че горенаписаното не е вярно, де  Peace.Обаче ми се струва странно да се търси вина у Лидл, червей може да се намери в почти всички плодове или зеленчуци.

# 401
никой не обвинява лидл  Peace и не съм написала подобно изречение, предупредих да се разрязват, защото е гадно да отхапеш и ... да не казвам повече  Crazy
и на мен не ми се беше случвало  Blush

# 402
Иначе мисля, че бяха пускали лилави и розови форми /за кекс, торта и правоъгълни/, големи есента- тези с незалепващото покритие бяха около 8-9 лв, керамичните- 11-12 лв май... newsm78

Съвсем скоро пускаха пак цветни форми. Купих си от розовите една кръгла форма, може би 2-3-4 седмици преди Великден и съм много доволна! Още ги мисля правоъгълните, че и те ми харесаха, но бюджета през нея седмица беше ограничен, ще ги чакам пак, явно ги зареждат регулярно.
Керамичните също не изглеждат зле!

# 403
Някой има ли представа колко са големи одеалата за пикник, които ще са в промоция от четвъртък?

# 404
  • Русе
Пише 200х200

Общи условия

Активация на акаунт