Лидл ::63::

• 99 311
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Жармен, Честито и от мен  Heart Eyes

Момичета, купете си ринг за торта  Peace За малки торти формите са супер, имам 2 такива, но за по- големи торти само регулирате диаметъра  Wink Също е около 6 лв, моят е от Била  Peace
Каква височина имат ? И максимум диаметъра колко е ?
 Благодаря Рая Никол!

# 331
  • София
Скрит текст:
Такава е . 26-27 см диаметър.
Такава и аз имам, май от края на миналата година. Цена не помня, ползвам си я, изобщо не разбрах какъв е проблема да стърчи малко навън от стените тавичката. И от малките имам, но малката не съм я вкарвла в употреба... но да кажем става за втори етаж на първата Simple Smile

# 332
  • Пловдив
Дали наближава френска седмица?

# 333
Жармен, около 10 см е височината, над 30 см е диаметъра

# 334
  bouquetБлагодаря Рая Никол  bouquet Някой ден може да се сдобия и с това / не изтича ли отстрани обаче  newsm78/

# 335
Страхотна информация. И аз благодаря Simple Smile
Обезателно ще потърся такъв ринг.

# 336
Angel_Dust, лично аз предпочитам да стърчи ръбът на долната част, точно както е на лидълските мини формички /явно и на големите/- според мен така по-лесно се отделя печивото. Heart Eyes И незалепващото им покритие много харесвам. Иначе мисля, че бяха пускали лилави и розови форми /за кекс, торта и правоъгълни/, големи есента- тези с незалепващото покритие бяха около 8-9 лв, керамичните- 11-12 лв май... newsm78
Скрит текст:
Иначе, ето този втори етаж на торта е изпечен с малката лидълска форма с откопчаващи се стени, долният е със стандартна тортена форма около 25-26 см:

Jane2013 , явно "объркването" е било в няколко магазина, а не в главите ни. Crazy Иначе са вкусни ябълките, да.  Grinning
maria ra , щом е толкова хубав пастета Делукс, ще го опитам и аз. Wink
Пускали ли са в Лидъл рингът за разрязване на блатове /на Ценкер има, но може и някоя лидълска марка да имат подобен/? newsm78 Не знам точно така ли се казва, но неръждаем, прилича на ринг, но с хоризонтални прорези в които се вкарва ножа, за да се разреже на равномерно дебели/тънки блатове...

# 337
  • Русе
Пускали ли са в Лидъл рингът за разрязване на блатове /на Ценкер има, но може и някоя лидълска марка да имат подобен/? newsm78 Не знам точно така ли се казва, но неръждаем, прилича на ринг, но с хоризонтални прорези в които се вкарва ножа, за да се разреже на равномерно дебели/тънки блатове...
Мисля, че не. Щях да го забележа.

Днес си купихме Шпек Троянски, който предната седмица беше намален на 1,99 лв. В понеделник пак беше толкова, но в четвъртък като ходих цената на етикет си беше вече нормалната 2,79 лв. Днес беше 2,79 лв., но чак вкъщи погледнах касовата бележка, маркиран е на 1,99 лв. Кой им оправя цените в системата - не знам.
А за разликата в цената на ябълките - може би щяха да ви я върнат. На мен ми се е случвало два пъти, веднъж с портокали и веднъж със соленките тип макси-микс. Много неловко се почувствах втория път, защото тогава бяха объркали и бяха сложили етикет на намалени солети на мястото на соленките, видях, че на касовата бележка са на нормална цена и им казах за етикета. Дойде управител, установи, че грешката е тяхна и ми върна разликата в цената.

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 00:44 от viki_1974

# 338
Вики, сигурно щяха да върнат разликата в цената, ама на мен не ми се занимаваше точно днес. Бях с багаж, имаше опашка, а и няколко пъти вече ми се случва да се редя пак на касата, ако са пропуснали например да отбележат 30% намаление....Явно и обратното се случва- цената на етикет да е по-висока, а в касовия бон да е по-ниска... Laughing

# 339
  • у дома
Дали наближава френска седмица?

Аз пък се чудя за немска,защото децата много харесаха замразените брецели  Embarassed

# 340

Аз пък се чудя за немска,защото децата много харесаха замразените брецели  Embarassed

Виждала съм замразени брецели и извън тематичната седмица.

Аз пък чакам италианска  Mr. Green

# 341
  • Пловдив
Здравейте, виждам че в четвъртък ще пускат машината за чистене на прозорци. Помня от миналата година, че имаше много положителни отзиви. Искам да попитам - същата ли е машината?

# 342
  • София
Дали скоро ще пускат аква обувки? миналата година бяха някъде в началото на май. Тази седмицаима в Кауфланд и то на добри цени и се чудя дали да си вземем от там или да чакама Лидълските.

# 343
  • Пловдив
Някой,ако вземе от детските тениски и панталонки да сподели как са откъм качество.Само памук ли са?

# 344
  • 1st floor
И мен ме интересуват панталонките. Имаме едни от миналата година - тънки, памучни, супер за лятото. Ама тия защо ми се виждат малко по къси, над коляното? newsm78 Гледам момчешките. А дамските се чудя дали да си взема най-малкия номер или да се пробвам в най-големия от детските? Laughing Не знам дали си отговарят на номерата.

Общи условия

Активация на акаунт