Лидл ::63::

• 99 313
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
korali , права си за формите Grinning Преди няколко часа докато разчиствах разни неща ми попадна една лидълска брошура, точно тази с формите Laughing и са ги пускали от 9 март. Значи ги зареждат сравнително често. Peace
Скрит текст:
Форми за торта които са "със стърчаща долна част" видях днес и в Кауфланд, май бяха керамични вътре, а отвън черни или тъмносиви. Не ги погледнах отблизо да видя диаметъра, но не изглеждаха зле. Thinking
Дъщеря ми също обожава пилешката шунка Laughing ; и аз забелязах доста намалени шунки.
Балеринките много ми допаднаха на вид, но не знам колко бих носила съвсем равна обувка, поне малко повдигнати да бяха отзад... Confused Миналата година бях мерила някакви балеринки- 39 ми беше леко тясно навсякъде, а 40 ми беше широко и палецът ми опираше /а съм с широко стъпало, меря 40 именно заради това/. Тогава ми се сториха леко умалени размерите, точно колкото да ми убиват на палеца. Laughing Затова сега не пробвах. Whistling
Привечер се сетих, че стелките са от днес Shocked  и отидох бързо до Лидъл да видя какво е останало. hahaha Уредих се с 2 броя полустелки /за пета/, стелките /2 бр. за 2,49 лв/, а за майка ми взех от подложките които се слагат зад петата, от полустелките- 2 броя за пети и 1 брой за предната част на стъпалото. Всичко е много удобно, да видим и при дълго ходене как ще е. На Пещерско шосе полустелките за под пети бяха почти изчерпани, няколко бройки повече имаше от другия вид полустелки. От останалите видове имаше по повече бройки. При тениските беше голям смях Laughing - не бяха останали много де, но основно там се редяха хората. Peace При нас от няколко дни няма сладоледи на клечка- малките Джелатели на цена 0,45 лв и големите /някакви с фъстъци, Балино май бяха newsm78 /, има само сандвич, най-малките от 0,29 лв и малко сладолед във фунийки. Сигурно очакват доставки, де... newsm78
Ще внимавам и аз с ягодите- по принцип, по-големите при отгризване в средата са кухи и определно лесно ще се забележи някой нежелан "гостенин". Дано да няма, все пак.... Rolling Eyes
От иберийската седмица нищо не ми харесва нито за ядене, нито от нехранителните. Почти всичко ми изглежда малко количество и скъпо.... newsm78
Някой знае ли дали в скоро време ще пускат пак ХХЛ седмица? Grinning Чакам си почистващите кърпички с кутията. Twisted Evil
Скрит текст:
В италианският сайт има ХХЛ седмица, но е за хранителни продукти само май, има и разни френски вина- като че ли са комбинирали двете. newsm78
Днес забелязах, че при намалените стоки /тези от разпродажбата, не единичните бройки/ са сложили доста комплекти детски прибори за хранене. Етикет нямаше никакъв. До тях имаше мисля силиконови кръгли форми, а отляво май бяха керамичните белачки. newsm78 Отидох да ги "сканирам" да им видя цената- излезе цена от 6,99 лв. Надали са ги сложили м/у стоките от разпродажбата, за да заблудят клиентите, че и детските прибори са намалени....а всъщност да ги продават на нормална цена. На друго място ли е трябвало да ги наредят или който им въвежда кодовете е забравил да въведе намалена цена не разбрах. На други места има ли етикет с цена и каква? Thinking

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 01:51 от dolce miele

# 406
  • Варна
Все се каня да похваля една "Традиционна немска шунка" от около 13 лв. кг. Крайни парчета са и обикновено са по около 400-600 гр.  В Лидълите, в които съм влизала стои по най-долните рафтове. Покрай нея дъщеря ми прояде шунка, иначе все се хвърля на салами.

# 407
  • велико търново
Същата работа и с мен взех зеленчуци от рафта за намалени, но на касата се оказа ,че не са .оставих ги ,но ми стана криво кой ги е сложил и защо точно при намалените и то опаковани допълнително точно като другите??

# 408
Имам балеринки  Flutter Черни, от плат. Според мен си отговарят на номерата, освен ако не сте с много тънко краче  Peace

# 409
  • Варна
Минах и аз вчера през два Лидъла за тениски (за по-сигурно през два, защото в единия нямаше от кораловата нашия номер, та ходихме до другия).
Аз исках бяла, но нямаше S, за сметка на това попаднах на една приятна блузка, която от преди ми хареса, но незнайно защо не си я купих тогава. Тази беше едничка и мой номер.  Heart Eyes

Ето я
Скрит текст:

Взех и от стелките, които се залепват зад петата, но не съм ги изпробвала, още съм с боти.  Laughing

# 410
Киса, моля те, погледни как се залепват? На самата обувка ли? И аз се колебая за тях

# 411
  • София
И аз взех от тези стелки, които се залепват зад петата на обувките.

Преди месец си купих от магазин за обувки точно такива, само че 1 чифт за 3лв. А тези са 6 броя / 3 чифта за 2.99лв.
По-добри са от силиконовите такива, които се смъкват и залепват за чорапа. Тези с велуреното покритие, като се сложат не се махат, в смисъл да се мести 1 чифт на няколко вида обувки. За всеки чифт обувки трябват отделен чифт стелки. Така се уплътняват много успешно обувки, обикновено естествена кожа, които са се отпуснали, а нямат каишка на глезена и започва лесно да излиза петата.

# 412
А аз имам едни, които много ми убиват точно на петата, затова ги искам  Peace

# 413
  • София
А аз имам едни, които много ми убиват точно на петата, затова ги искам  Peace

Начукай ги малко с дръжката на ножа примерно, намажи ги с крем отвътре, намажи с крем и крака точно в областта в която те притесняват и ги обуй из къщи. Ако са естествена кожа, ще омекнат и няма да ти създават дискомфорт.

# 414
  • Плевен/Пловдив
Имам стреч дънки, но много ми пускат боя - някой със същият проблем и как да се справя с това постоянно боядисване??? newsm78 newsm78

# 415
  • София
И аз взех тениска за ММ, обаче са тънички, миналата година купихме такива, много се мачкат и избеляват бързо (поне тъмносинята).

# 416
  • Пловдив
Имам стреч дънки, но много ми пускат боя - някой със същият проблем и как да се справя с това постоянно боядисване??? newsm78 newsm78
Накисни ги с оцет. Вода:оцет 3:1.

# 417
момичета, балеринките стават ли за пълно краче? newsm78

# 418
Киса, много хубава и приятна блузка  Peace.

# 419
Киса, много хубава и приятна блузка  Peace.
И при нас имаше, ама беше мноооого прозрачна. А на твоята снимка изглежда много добре. Имат интересни топове и блузи, ама направени от толкова тънка и прозрачна материя, че трябва лятото да е само над 30 градуса, за да могат да се носят...

Общи условия

Активация на акаунт