Лидл ::63::

• 99 179
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Някой може ли да ми каже каква е разликата м/у акумулаторната ръчна прахосмукачка която е Еко Едишън и "обикновната"? Laughing newsm78 Аз видях разлика в кутиите- Еко Едишън беше в малки квадратни кутии, бежови, като че ли изработени от рециклирани материали. при нас имаше 2-3 бройки само. От другия вид имаше много бройки- те бяха различни цветове, кутиите им по-тънки, но дълги, както и много цветни. Mr. Green
Харесаха ми ръчните прахосмукачки и уреда за прозорци- обаче не бях предвидила пари за нито едно от двете. Ако се позадържат може и да се обзаведа. Grinning Взех си от тръбата за трудно достъпни места за прахосмукачка, талятели, сладолед, доматено сосче.... Laughing От коментираната шунка пак имаше намалена с 30%- едната опаковка изглеждаше с мнооого мазно, а другата на пипане беше все едно е спукана и с въздух вътре... newsm78 Не взех, защото точно тези две опаковки не ми допаднаха. Stop
От следващата седмица загледах теглилката за багаж, както и четката за зъби- ако някой я има, ще помоля и аз за отзиви! Hug

# 571
Някакви отзиви за акумулаторната прахосмукачка - мощност,качество на  почистване,време за работа и зареждане?Чудя се дали става за чистене на кола?

# 572
  • В една слънчева къща...
Момичета, имам въпрос към закупилите уреда за прозорци. При нас всички кутии бяха повторно залепяни - т.е. отваряни преди това. По моята вътре имаше някакви мазни петна - очевидно е най-малко пипана. В инструкциите пише, че е незаредена, обаче при включване работеше. И вашите ли имаха някакъв заряд, или моята просто не ми е на късмет? Притеснява ме, че ако примерно не е зареждана правилно, това може да се отрази в работата ѝ в бъдеще.

# 573
  • София
Привет, взех си уреда за прозорци, обаче не мода да разбера кое е номер 10 от описаните части в книжката. Дали някой може да снима неговият с всички части за да сравня? Ето този накрайник май не го виждам Sad http://www.lidl.co.uk/catalogmedia/uk/article/106437/106437_01_f.jpg

Кутията си беше неотворена уж, ама с късмета ми...

# 574
И нашата машинка беше със заряд.

# 575
И при нас всички кутии като че ли бяга отваряни и после залепени...Огледах ги почти всичките, за да взема нова и неотваряна, но нямаше такава... В магазина не съм я отваряла моята да я проверявам, но един мъж отвори и я пусна - работеше, тоест имаше заряд... Моята я включих на работата да се зарежда, но преди това и тя бръмчеше и имаше някакъв заряд...

Четох в книжката, че всички уреди са щателно изпробвани...да не е нещо свързано с това...

Лавендер, това на снимката да не приставката с гумата, която обира, но снимана отстрани..

# 576
  • София
Този заряд, вероятно е за тестване от производителя.

# 577
  • Пловдив
Моята беше уж нормално затворена. Няма заряд. На първо четене всички чаркове са си там. Кое е номер 10 не мога да кажа, защото в упътването няма картинка на която да е посочено кое какво е. Това ще вчера го видях и се подразних. Сега включих моята да се зарежда. Ще я тествам следобед.

# 578
Моята кутия не беше отваряна, а в машинката си имаше заряд преди да я заредя така ,че не се притеснявай.

# 579
Lavender81 №10 е накрайника на пулверизатора за микрофибърната кърпа.

Linkata Картинката е от вътрешната страна на обложката, която е двойна и се отваря.

Ето и линк към упътването: http://www.lidl-service.com/static/72526148/93490_RO_BG_EL.pdf

# 580
  • Варна
Някакви отзиви за акумулаторната прахосмукачка - мощност,качество на  почистване,време за работа и зареждане?Чудя се дали става за чистене на кола?

Имам я от доста време, стои си в един шкаф, от несполучливите ми покупки е. Точно за почистване на колата я взех, но не се справя добре .

# 581
Привет, взех си уреда за прозорци, обаче не мода да разбера кое е номер 10 от описаните части в книжката. Дали някой може да снима неговият с всички части за да сравня? Ето този накрайник май не го виждам Sad http://www.lidl.co.uk/catalogmedia/uk/article/106437/106437_01_f.jpg

Кутията си беше неотворена уж, ама с късмета ми...

Това е джаджата, която се слага на пръскалката, а на нея микрофибърното "нещо"

# 582
Благодаря,момичета.Чакам детски клинчета и сандали,дано скоро пуснат.  bouquet

# 583
  • Пловдив
Аз пък се чудя на лмпата за гел лак ThinkingМоля , ако има  ползватели да напишат  дали е добра?

# 584
За уреда за прозорци  - как достигате най-горния край на неотваряемите прозорци? Питам за конфигурация три прозореца, от които само средния се отваря  Thinking
Още се чудя да си купувам ли уреда, то аз вече и прозорците измих началото на седмицата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт