Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 328
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Тони  lovekiss май някой не е забравил ,като нас  Peace Бахар и Сеймен ... Ясемин и Саваш ...

Приканвам ви да си пийнем заедно с Ясемин и Саваш сутрешното кафенце  smile3521

обичам  си ги тези двамата и не знам дали някога ще спра  Thinking Thinking
 любовта която пресъздадоха беше много истинска ,гореща ,на фона на всичко случващо се с тези тяхни остарели традиции ,но това е любовта ,безприкословно отдаване и вяра и щом са рамо до рамо,ръка за ръка, дават сили един на друг и ще успеят  да се преборят с всички бури и урагани .... чок зор беше за Саваш да накара Ясето отново да повярва ,че не всички мъже са гадове, нямаше инатлъци , никаква гордост и т.н... (може би Лин е единствения сериал в който няма инат и гордост)

надявам се и Джихан да бъде толкова силен и разбиращ мъж и да спечели любовта на Гюлсерен ...
дано Гюл след урока който ще и даде Джи да забрави за всичко ,да започне да му вярва без да слуша кой и какво и говори за него,той ясно и го каза... до сега той и за миг не се усъмни в нея, винаги я подкрепяше и и помагаше,така че е време тя да си даде сметка за това...
 време е вече да забрави за мъжете ,които до сега по един или друг начин са я предали а и най-вече да забрави, както и тази нейна гордост ,в любовта няма място за гордост ,тя само и единственно я унищожава ...

Аз мисля, че серията ще завърши с отвличането на Гюл и Хазал, а романтичната сцена ще е преди това.....

Арфи Hug сакън джанъм  Praynig Praynig че след туй хади бакалъм размисли и страсти до следващия понеделник  newsm53

Дедка  Hug надявам се да излезеш права и Хазал да се отзове в новия дом на Гюл  Praynig Praynig
и според мен Хазал ще е развалила договорката с дедко... зависи кой вятър накъде е задухал,че тя е на тази страна където е най-добре ,сигурно  Peace
 а за тоз вашия срамежлив Ерко ,ами превъзпитайте го бе   Joy Joy Joy
стига се правил на ощипана госпойца  Joy Joy Joy Joy
да ни ми са прай че не знае мурафети как да се пресъздаде целувка,без да има такава  Peace

# 151
Свет_ВАРНА, нали знаеш, че тихите води са най-опасни. Според мен нашия човек само се прави на срамежлив. Сигурно Дидемката здраво му държи юздите. Даже не го пуска да се целува "на ужким", да не стане наистина.
Ще трябва да отидем да му разкажем и покажем някои неща, белким се отпусне ...

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 09:37 от Детка-петка

# 152
Свет_ВАРНА, нали знаеш, че тихите води са най-опасни. Според мен нашия човек само се прави на срамежлив. Сигурно Дидемката здраво му държи юздите. Даже не го пуска да се целува "на ужким", да не стане наистина.
Ще трябва да отидем да му разкажем някои неща, белким се отпусне ...

Дедка ,не знам кой какъв е,но в последните си сериали Ерко май е раздавал цИлифани с екранните си партньорки ,поне по една ,така съм чела  Thinking
  гледала съм го само в Любов на заем, там целифан Йок,другите му сериали, по една или друга причини не ми харесваха и затова не съм ги гледала  Peace
А тази неговата Дидем ,вече не му ли е свикнала,все пак не се омъжила преди да стане актьор,ами като не иска да го гледа как се целува с чужди жени да беше си взела някой инджилерин  Joy Joy Joy

# 153
ама нашта мома си е оГин мома ,от цИлифаните ѝ направо получаваш сърцетуп  Two Hearts Two Hearts
а таквиз мурафети знае да прави,такива цЕлифани имитира че свят ти се завива,дано и от Гюлихан видим поне една като тези в Лин  Peace

http://www.vbox7.com/play:8cdc9b0fdd

# 154
за съжаление тази седмица Рейтинга на Парчетата много не ми харесва  newsm53
http://www.reytingler.biz/reyting_sonuclari.html

Sıra   Program   Kanal   Rating   Share   İzleyici
1.   Karagül   Fox TV   % 10,22   % 25,55   7,94 Milyon
2.   Survivor All Star   TV8   % 9,24   % 24,15   7,18 Milyon
3.   Paramparça   Star TV   % 9,15   % 21,63   7,11 Milyon
4.   Aşk Yeniden   Fox TV   % 8,11   % 18,66   6,30 Milyon[/b][/color]

не знам точно какво се случва в таз Черна роза ,може би нещо много интересно  newsm78
трети сезон е и единствен конкурент са им Парчетата ... постоянно се гонят,до скоро ние им отстоявахме ,ноо ето че започват да си връщат 1 място ,мислех си че скоро ще си отдъхнем нооо
за съжаление и през есенния сезон пак ще са ни конкуренти,Карагюла е замислен и 4 сезон  bowuu
явно ша требе вече сценаристите да помислят по сериозно за романтиката на ГЮЛИХАН  bowuu
може би това е желанието на турските зрители из форуми им  newsm78 важното е те какво искат  Peace

# 155
Нуришка и тя ни приканва ,,довечера да не пропуснем 22еп. на Паренцата newsm78  bowuu че днес е
Bugün de haftayı şenlikle başlatıyoruz akşama #Paramparça nın 22. Bölümüyle sizlerleyiz @paramparcadizi @startv

Скрит текст:
Прекрасен Понеделник и Успешна , Късметлийска и много Щастлива седмица !!!

# 156
голяма тишина днес в дворчето ни  bowuu
явно всички сте се втурнали да си овършеете тръстиките,домашната или служебната ,за да сте готови за довечера  newsm53

оставям ви таз хубавица и който все още не си е изпил следобедното кафенце ,да го направи  bowuu
Скрит текст:

а аз изчезвам за да си довърша дом.тръстика ,че да мога на време да съм пред компа за поредната доза Парченца  bowuu
ЧАООО до 21. часа  lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 157
Ще трябва да отидем да му разкажем и покажем някои неща, белким се отпусне ...

Мили момичета  Heart Eyes Grinning, привет и приятни преживявания тази вечер с нашите хора!  Grinning Прави сте за "тихата вода" - имаше разни писания за нашия Петльо през годините, имаше и компрометиращи снимки, но като че ли наистина постигнаха "мирно съвместно съществуване" с Дийдем, а и Джано, струва ми се, е решаващият фактор за Еркан......

# 158
 wavey  love001 wavey  love001 wavey

Скрит текст:

Скрит текст:

# 159
# 160
Привет Сладурки

Кеии  Hug Тони  Hug Арфа  Hug Адашче  Hug Дедка  Hug
нещо за което си мечтаем да се случи в бъдеще  Peace

Скрит текст:

# 161
Рейтинга за 22еп на Парчетата Peace

http://www.medyatava.com/rating/2015-04-27

TOTAL

Sıra    Program    Kanal    Başlangıç    Bitiş    Rating    Share
1    PARAMPARCA    STAR TV    20:43:35    23:44:44    9.04    21.38
2    SURVIVOR ALL STAR    TV8    20:29:50    24:19:32    8.98    22.18
3    KARADAYI    ATV    20:42:32    23:51:38    6.63    15.95
4    PARAMPARCA (OZET)    STAR TV    20:06:51    20:43:35    4.47    12.1

AB

Sıra    Program    Kanal    Başlangıç    Bitiş    Rating    Share
1    SURVIVOR ALL STAR    TV8    20:29:50    24:19:32    8.85    22.36
2    PARAMPARCA    STAR TV    20:43:35    23:44:44    7.66    18.47
3    KARADAYI    ATV    20:42:32    23:51:38    6.70    16.46
4    FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER    FOX TV    18:59:37    20:00:15    3.51    15.04
5    KARADAYI (OZET)    ATV    19:59:04    20:42:32    3.33    10.31
6    SURVIVOR ALL STAR OZET    TV8    19:04:14    20:29:50    3.22    11.79
7    PARAMPARCA (OZET)    STAR TV    20:06:51    20:43:35    3.07    9.32

ABC1

1    PARAMPARCA    STAR TV    20:43:35    23:44:44    10.05    22.32
2    SURVIVOR ALL STAR    TV8    20:29:50    24:19:32    9.23    21.41
3    KARADAYI    ATV    20:42:32    23:51:38    7.60    17.14
4    PARAMPARCA (OZET)    STAR TV    20:06:51    20:43:35    4.24    12.30

много добре е ,в двете важни категории ТОТАL и АBC1,е първи  bowuu
по-добре така че да държи сценаристите в напрежение ,да не се отпускат и за секунда  bowuu

# 162
Снощната серия беше страхотна,пак си имаше от всичко ,доста се посмях ,нооо накрая сценаристите ни поляха със студен душ ,ама поне сме сигурни че Гюл и Хазал са живи  Peace дано да не са пострадали сериозно та да седим в болницата две серии  Whistling Whistling
и каква стана тя  bowuu сценаристите доста изненади ни поднесоха ,първо за Мюге  Shocked
 след това Гюл и Хазал щели да отидат в небитието,е видяхме го това място  Shocked
Мюге направи огромна услуга на Джи  Joy Joy Joy ша зема да я аресам таз крадла  Joy Joy Joy
а Рахмито в таз серия с лейдито направиха такова театро, голямо фиаско беше ,как и измъкна парички  Joy Joy Joy Joy
дедко без да се замисли се ядоса на Хазалчито,толкова ли ценни са и били записите в лаптопа Peace и как и каза само  Peaceоня от горе гледал  Joy Joy Joy
както каза и Джи на Дилара  Peace всички гадории които правят им се връщат  bowuu bowuu
но да видим Джи като разбере истината за Алев ,дедко с какво ще се оправдава  newsm78
хади за всичките си глупости които натвори до сега Ди , му се обясни че искала да си го върне,да си върне и Джансу и ме шашардиса отново с това нейно обяснение в любов , сетила се е след 19 години едва ли не  Peace да му каже че го обича и то много  ooooh! ooooh! ooooh!  еее чок бююк сачмалък  Joy Joy Joy Joy
сценаристите ни подариха най- после и така мечтаната доза романтика,много хубави моменти ни подариха Гюлихан  newsm53
много ми хареса че Гюл на секундата изтича при Джи и му се извини  yes
 Джи наистина е мъж мечта, не я обвини , не и се разсърди,оказа се доста разбран мъж...
язък бе,язък таз лейди къде са и били очите през тез 19г. та не е забелязала този страхотен мъж , сега иска да си го върне  Peace
ама чок геч джанъм,чок геч, трена гитти  bowuu
Джи ще си останат Сонсуза кадар с Гюл и децата  Peace

ехх останахме си с целувка по челото ,но и на това съм доволна,а и повече не очаквах де...
стигаше ми да ги видя гушнати,усмихнати и щастливи...

Скрит текст:

много се радвам че сценаристите ни подариха и една страхотна вечеря с Озан и Гюл,отдавна си мечтаех за подобно нещо,много хубаво сравнение ни дадоха уютната семейна атмосфера у Гюлка и лейдито с Рахмито на празната маса  smile3521
много се забавлявах с момента когато Ди каза че Озкан и Джандан са чифте  ooooh! ooooh!
горкия Джи падна му чейнето  Joy Joy Joy
но се чудя на едно тоз Озкан,дали се къпе,малии какви му бяха мръсни краката  ooooh! ooooh!
явно Джандан гледа другаде и хиич не ги е забелязала  Joy Joy Joy
таз обиграна мадама тъй го работи,уж Озкан се усети и даже сподели с Енгин, че бил станал Жигулу ами такъв си е ,няма какво да се залъгва,срещу заплатена сметка ,доза секс  Peace
чакам скоро да се появи и таз Норай, какво ли ще излезе от там  newsm78
Озкан си е наистина идиот, искал да дразни Джи, нямал да му даде спокойствие  bowuu направо си играе с огъня и с търпението,страхувам се наистина че Джи в даден момент няма да издържи и ще направи някоя глупост ,защото когато види че някой от любимите му хора е в опасност,до такава степен побеснява че му пада пердето, не се знае какво ще направи когато разбере кой е ударил Гюл по главата, дано не е преди Гюл да оздрвеее  Praynig Praynig
а Гюл ни показа за пореден път че и тя като я ядосат, може да срине целия свят ,за да предпази любимите си хора, смях се с Озкан,ошашави се горкия  Joy Joy Joy чудеше се къде да се скрие  Joy Joy Joy
ама най-ми е жал за горкия Енгин,как ще изплати поразиите по колата,май беше мерцедес  Rolling Eyes
хиич няма да му излезе ефтина таз игра на Озкан  Peace
а чуденката му толкова ли много го мрази Гюл ,че иска да го убие  bowuu  какво и бил сторил, ама и Енин си му го рекна  Peace какво си направил ти,до днес за Гюл  Peace
а тоз идиот,бил я обичал,като куче,еее добре че я обичаше че иначе не знам какво още би и направил на Гюл  bowuu bowuu
за сега толкова ,с превода повече ,то и без това пак сътворих цял чаршаф  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 10:48 от Свет_ВАРНА

# 163
Свет_Варна  smile3501

# 164
ПРО Hug баш ми е драго да те видя  Heart Eyes
да не те е затрупала служ.тръстика или пък  bowuu
Скрит текст:
да не дълдиса с Маджит и Нериман или при Зейкерите/Зейнеп и Керем

Общи условия

Активация на акаунт