май някой не е забравил ,като нас
Бахар и Сеймен ... Ясемин и Саваш ... Приканвам ви да си пийнем заедно с Ясемин и Саваш сутрешното кафенце

обичам си ги тези двамата и не знам дали някога ще спра

любовта която пресъздадоха беше много истинска ,гореща ,на фона на всичко случващо се с тези тяхни остарели традиции ,но това е любовта ,безприкословно отдаване и вяра и щом са рамо до рамо,ръка за ръка, дават сили един на друг и ще успеят да се преборят с всички бури и урагани .... чок зор беше за Саваш да накара Ясето отново да повярва ,че не всички мъже са гадове, нямаше инатлъци , никаква гордост и т.н... (може би Лин е единствения сериал в който няма инат и гордост)
надявам се и Джихан да бъде толкова силен и разбиращ мъж и да спечели любовта на Гюлсерен ...
дано Гюл след урока който ще и даде Джи да забрави за всичко ,да започне да му вярва без да слуша кой и какво и говори за него,той ясно и го каза... до сега той и за миг не се усъмни в нея, винаги я подкрепяше и и помагаше,така че е време тя да си даде сметка за това...
време е вече да забрави за мъжете ,които до сега по един или друг начин са я предали а и най-вече да забрави, както и тази нейна гордост ,в любовта няма място за гордост ,тя само и единственно я унищожава ...
Аз мисля, че серията ще завърши с отвличането на Гюл и Хазал, а романтичната сцена ще е преди това.....
сакън джанъм
че след туй хади бакалъм размисли и страсти до следващия понеделник 
Дедка
надявам се да излезеш права и Хазал да се отзове в новия дом на Гюл
и според мен Хазал ще е развалила договорката с дедко... зависи кой вятър накъде е задухал,че тя е на тази страна където е най-добре ,сигурно

а за тоз вашия срамежлив Ерко ,ами превъзпитайте го бе

стига се правил на ощипана госпойца

да ни ми са прай че не знае мурафети как да се пресъздаде целувка,без да има такава

, привет и приятни преживявания тази вечер с нашите хора!