баш ми е драго да те видя 
да не те е затрупала служ.тръстика или пък

От всичко по малко
баш ми е драго да те видя 

От всичко по малко
с удоволствие прочетох "тапета" ти 
да споделя с вас.
с удоволствие изчетох и твоят пост и съм съгласна с всичко
Само не разбрах защо Гюл беше малко тъжна на вечерята или просто се чувстваше неудобно, заради Озан

Само не разбрах защо Гюл беше малко тъжна на вечерята или просто се чувстваше неудобно, заради Озан

Значи съм разбрала и аз горе-долу
само Лондон съм изпуснала, иначе си бяха едно семейство

Значи съм разбрала и аз горе-долу
само Лондон съм изпуснала, иначе си бяха едно семейство 
много ти е шарен тапета АФЕРИМ
МАШАЛЛА

може само Гюл да е с тежка травма и да не се е събудила а само Хазал,защото те катастрофираха някъде към обяд , до вечерта бол бол време
галиба имаше 2часа до полета,но ако пък ако е заминал , дано се върне по-бързо,че Гюл си няма никого,освен Джансу и Дериа....
божее туй дете ще го побъркат,като куфарче го мяткат насам натам
а Дерия пък ще трябва да бъде във фурната ...

Изчетох ви с интерес и общо взето съм съгласна с всичко, изключая сцената в парка, но няма да се повтарям и при вас, че може да ядосам някого, написала съм го в нашата тема.....
джанъм ,тук приемаме и различни мнения,не е нужно всички да сме на едно мнение, различни сме и естествено е да усетим един и същи момент по различен начин
спец. ходих да те прочета във вашата тема...

знам ли 
, мисля, че ще е кауза пердута Хазалчето, но може и да ме опровергаят сценаристите..... Такова осъзнато признание пред психоложката, че иска Джансу да изчезне говори направо за заболяване...... Оставам песимист засега..... Може би има шанс да промени чувствата и отношението си към Гюл, само ако си забрави паметта и ѝ внушат ново отношение към близките ѝ.....

Препоръчани теми