За мноого ранобудната пчеличка Свет!
Адмирации за всички пишещи в темата!

джанъм и ти галиба си затисната от служ.тръстика 

много сладурко сериалче ,нали 
тенкс за форките и резюмето на 27еп. на Парченцата

но аз нали съм си вечния оптимист и затова до последно очаквам да ни изненадат и да не се стигне до връщането на Джихан и Джансу в имението за дълго,сценаристите избраха най-лесния начин ... Хади бакалъм да върнем всичко отначало и 2 сезон ще ги мислим какви ще ги къдрим

много неподготвен го хванаха, направо по бели г----и ...

да му се радва сега колкото може лейдито на Джи , защото щом нещата с попечителството на Джансу се уреди, по законов път и всичко ще си дойде по местата, само че ,аз ако съм на Гюлсерен ще го отсвиря завинаги Джихан, ще се боря само за детето си,да си го върна, по законен път, а след това ще си работя и ще си живеем с детенце, доволни и щастливи,тя показа че може да се справя и без мъжко рамо,преди е нямала постоянна, добре заплатена работа,сега си има фурна ,която върви добре,поне за сега,приличен дом 

пращам си мислите по телепатичен път

Мноооооогооооооо точно си описала и моите мисли..... Точно така ми се ще да се развият събитията..... Допълвам само идеята, че ако турските фенове продължат така да влияят върху сценария, нищо чудно Джи да си остане с Дилърка и Хазал, ако изобщо оживее това дете, вече и такива мисли ми минават.....

и аз го разпознах Tygay Mercan-Зеки
и също това се чудих
дали ще имаме нов герой
какъв ли ще бъде
Препоръчани теми