Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 18

• 77 242
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Привет Сладурки wavey wavey wavey wavey wavey

Адашче  Hug Арфи  Hug Тигаса  Hug Про  Hug a Wanda   Hug

# 526
Адашче Благодаря ти че сък сък ни навестяваш и ни донасяш хубави фотки и хаберчета за нашите Парченца  и краля и кралицата ни  newsm51
не се учудвам че сме на едно мнение доста често, ами нали сме от една порода бе джанъм,отдалече се надушваме , а твоя Боран ага галиба съвсем те е отнесъл  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
агата малко го изоставих,че служ.тръстика ми е баш бая и едва ли не, още щом се прибера у дома във въздуха заспивам,но на есен,нали ще го продължат ,ще си го догледам bowuu
и за Хазал и за това слънчево дете , Джансу, Лейля, сме на едно мнение  smile3521
дано 2 сезон нещата м/у децата се оправят и станат приятелки,поне така ми се иска  bowuu
Арфи Мерси че и ти не ни забравяш джанъм беним  newsm51 
а във видеото което си ни донесла,галиба става дума  Thinking дали Нуриш е слагала ботокс и тя казва че никога не е слагала  Peace
до колкото знам , Нургюл не си е правила никакви корекции по себе си  bowuu
Тигаса Хазал съвсем я отърваха Дилара и Джи, залисани в своите дертове не разбраха колко е сериозно положението ѝ  bowuu
 но аз не губя надежда ,в 2сезон много ми се иска тя да претърпи голяма трансформация и да стане добро момиче  Peace
a Wanda аз говоря за сериозен претендент от сериалите на  които им се следат рейтингите  bowuu а Игра на тронове не е сред тях ,до колкото успявам да си преведа заглавията на сериал в списъка на рейтинговите ,може и да съм в грешка  Rolling Eyes Rolling Eyes
а по отношение на делото аз го написах кое не ми е достоверно, но и за това може да съм в грешка,все пак не им знам законовата система по тези въпроси на комшиите  bowuu
но и на мен ,както и на доста от феновете на Парченцата ,не ни е достоверно това което се случи, защото Йълдъръм беше представен като силен адвокат и да не предвиди какво ще направи Джандан, просто е несериозно  bowuu
а по отношение на Хазал и двамата ,Дилара и Джи са виновни  Peace нито единия от двамата не и показаха че са я приели като истинска дъщеря  bowuu
но повече бих коментирала когато се преведат сериите, все пак не разбирам всичко на 100%  bowuu
дори бих предложила за лятото  Peace да си направим преговор,от 1 еп. на седмица   Peace
всеки който,когато има време да изгледа и коментира  bowuu
хем ще сме подготвени за 2 сезон ,хем няма да скучаем  bowuu bowuu

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 06:52 от Свет_ВАРНА

# 527

много силен момент беше раздялата на мама Гюл с Джансу  Weary
разплакаха ме  smile3518

май и Джи беше готов да ревне ,като ги гледаше колко им е трудно да се разделят  bowuu

# 528

Прекрасен Успешен ден Сладурки    love001  txtloves   love001

# 529
И за да ни е още по-лек денят ,да се заредим с положителни емоции ви оставям с едно ново клипче за Гюлихан  Peace

песента не е много по мой вкус, но поне са събрани ,макар и каръшик,доста от хубавите моменти на Гюлихан  bowuu

# 530
Цитат
да не предвиди какво ще направи Джандан, просто е несериозно
Добро утро и от мен. Може би не е очаквал, че толкова далече ще стигнат амбициите и. За Хазал, това, че не и обърнаха достатъчно внимание, а тя искаше вниманието да е само за нея, при положение, че не са свикнали с постоянното и присъствие като пълноправен член на семейството, не съм съгласна. На нея характера и е еснафски, като Кериман. Търси материалното. Като разбра, че не е желана, защо не си тръгна, ами се натиска да стои при хора, дето не я обичат? Погледа и е завистлив.

# 531
  • Варна
Добро утро, момичета!

Счупени Парчета 20 Епизод с Български субтитри част 2/4

# 532
  • Варна
Това вярно ли да е? 28 юни е неделя.

Тигаса, в понеделник по време ва излъчването на 27 епизод в туйтър пуснаха тази информация,
но не на 28, а на 29 - понеделник ще е финала на първи сезон с 31 епизод. Не знам дали е вярно,
но както вървят нещата в епиоздине май ще излезе вярно. Ще знаем повече след фрагмана в петък.
Ако не пише финал на сезона, значи ще гледаме Парчетата до края на месеца.

# 533
  • Варна
Тази снимка Нургюл я пусна във вторник със следния текст:
"Турският Джордж Клуни, моят скъп партньор, прекрасен ден за всички нас."
Grinning

# 534
Тази снимка Нургюл я пусна във вторник със следния текст:
"Турският Джордж Клуни, моят скъп партньор, прекрасен ден за всички нас."
Grinning
Добро утрооооооо,момичета Hug Hug Hug
Ето гоооооо...убавеца... Laughing Grinning Heart Eyes

# 535
Джордж е по-стар даже, Еркан е по-млад.

# 536
Свет, аз го копнах от теб, от другата тема.

Цитат
Тигаса Hug...28 последен епизод...финал на сезона през юни... bowuu Peace

Сори Praynig...аз пак разбрала ,недоразбрала smile3538...добре си ги насосвам... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 537
Добро утро, момичета!

Счупени Парчета 20 Епизод с Български субтитри част 2/4

newsm10 smile3525 txtloves

# 538
  • Варна
Свет  Hug ето и статия от пресата с изказването на Нургюл
и по-актуална снимка на Джордж...

# 539
  • Варна
Адашче Меерси за Рейтинга   bouquet  bouquet  bouquet
въпреки че отново сме на първо място аз ,лично,не се радвам чак толкова,това първо място нямаше да го имаме ако имахме един достоен съперник  bowuu

Свет, не е съвсем така, точно по същото време всеки понеделник дават нова серия на Игра на тронове, а това е най-гледания сериал в света, сигурно и в Турция. Оня ден даваха 8 еп., другия понеделник - 9 ти.
В парчетата Хазал стана главен персонаж в сериала, най-обсъждан, най-налаган от сценаристите.
Може би ще заложат на нея и в последната серия за сезона, там ще е сюрприза. Не смятам, че е странна голямата промяна на героите от началото на сериите и сега. Те станаха парампарча, не може да са едни и същи. Относно съда също не съм на мнение, че не е достоверно представянето. Всичко което каза Джандан бе вярно, даже има още неща в ущърб на "богатото" семейство, но тя за щастие не ги знае, в края на краищата съда не познава хората които се съдят, той вярва на фактите които му се показват. Дилара стрелна Джихан, че всичко се е случило по негова вина, бих добавила не само това което се случва около Джансу, а особено около Хазал! Донякъде е права да съди Джихан, но само донякъде, защото всеки един родител е виновен. Работата е там, че не искам да съм на тяхно място и да ми се налага да знам предварително кое мое действие ще е за добро и кое за зло.

Не съм съгласна, че Игра на тронове влияе на рейтинга.
В Турция не излъчват американски сериали в реално време, тоест когато
се дават и в Америка. Както и в България, когато дават първи сезон,
в Америка е на 2 или 3, а може и по-напред. Което значи, че дори и
турците да гледат Игра на тронове, то те ще имат достъп до епизода
в различни сайтове или торент тракери във вторник сутринта.
Светлито е права, че Парчетата нямат сериозна конкуренция, що се отнася
до сериал, но пък имат реалити предаване, с което се конкурират,
което не е малко, но не е същото.
Надявам се финала на сезона да не е с Хазал. Иска ми се да е с главните
герои и момичетата, не само с някого от тях отделно.
Права си, че героите търпят развитие, но има постъпки непривични за героите,
от това, което досега са показвали за тях.
Не споря, че Джандан е казала нещо грешно, напротив, тя добре се представи.
Става въпрос, че някак преувеличиха нещата. Каквито и да са законите в
Турция, едва ли ще дадат едно вече 15 годишно момиче /което също има
право да каже при кого иска да живее/ на родния й баща,
който я е виждал не повече от 5 пъти в живота си, почти не я познава,
знае много малко за нея, който е изоставил
жена си и детето си за цели 10 години, който е бил в затвора, както в
Германия, така и в Турция. Затова писах, че някак не са изпипали докрай
нещата сценаристите или поне така изглежда на пръв поглед.
Да не говорим, че отново се набляга само за доброто на Джансу,
а за Хазал никой не мисли. После се чудят защо Хазал е такава или онакава.
Не съм съгласна, че Дилара е права да обвинява само Джихан за тази
ситуация, още повече, че точно Дилара и Рахми са хората, които доведоха
Озкан от Германия, а не Джихан. Но пък Джихан има вина за други неща,
така че и двамата са виновни, особено пък по отношение на Хазал.
Аз също не бих искала да съм на тяхно място, но все пак това е сериал,
трябва да има драма, но пък трябва да има и интересни случки,
които да държат зрителя в напрежение.
От доста серии има много малко такива за мен сцени, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт