Нашите кухни-59

• 91 733
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
  • Раковски
Може ли пояснение от специалистите Praynig Как се монтира вградена фурна ако отдолу е съдомиялна за вграждане, т.е. колоната се състои от миялна, фурна и шкаф над фурната. Понеже сегашната ни е монтирана под плота и няма шкаф, а гледам че и в Икеа така ги слагат... В кухнята, която поръчахме миялната не беше предвидена за вграждане, но купихме такава, която се вгражда newsm78 Врата ще вземем от шкафа под фурната за да скрием с нея миялната, но по-натам?
Благодаря предварително!
Трябва да се направи шкаф само за фурната, послес се правят две големи страници с размера на височината на кухнята, шкафа за фурната се хваща за страниците с винтове, хваща се на нужното ниво за д влезне мияната. На вуншен вид обаче може да не ви хареса понеже ще се вижда канта на страницата. Дано съм го описал правилно.

# 241
Съвсем добре си го написал Шадоу,а за визията може да се помисли,но перфектно едва ли ще се получи

# 242
Ако Гадамер чете, моля да сподели за шарените си плочки в кухнята, производител и серия, сега трябва да избирам нещо за декор, но ниииищо не ми харесва.

# 243
Ето тук мисля, че има плочките на Гадамер :
http://www.keramo-bg.com/bania-vives

# 244
Мерси и на двамата. Това каза и мъжът ми, ама аз тайно се надявах да има друг вариант. Ще я преместя под котлоните освен ако успеем да изкъртим малко мазилка ooooh!

# 245
Ако действително е за вграждане са ви нужни 55 см

# 246
За вграждане е, не сме я разопаковали още, но на схемата от онлайн листовката са дадени размери на уреда 59 см Tired

# 247
Това е с вратата,но гарантирам,че 57 с вратата ще стане,само зад нея не трябва да има вода и канал ,а тока или съвсем долу или в съседния шкаф,ако държите да имате достъп до контакта

# 248
Може ли пояснение от специалистите Praynig Как се монтира вградена фурна ако отдолу е съдомиялна за вграждане, т.е. колоната се състои от миялна, фурна и шкаф над фурната. Понеже сегашната ни е монтирана под плота и няма шкаф, а гледам че и в Икеа така ги слагат... В кухнята, която поръчахме миялната не беше предвидена за вграждане, но купихме такава, която се вгражда newsm78 Врата ще вземем от шкафа под фурната за да скрием с нея миялната, но по-натам?
Благодаря предварително!
Колоната се прави със страници открит кант, светлия отвор е 60 см при отвора за фурната се слага две бленди отвътре за да фиксират фурната ето и визуално http://prikachi.com/images.php?images/512/8094512w.jpg тук отвора е за два уреда не е нужно никакъв шкаф
ето и детайлите
страници 2 бр. ,цокъл 1 бр, хоризонтални делители  2 бр, таван 1 бр, бленди 2 бр рафтове п бр и две врати
Може и по друг начин- плота да продължи над миялната а да се направи колона за фурната и шкафа от плота нагоре

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 07:47 от 4efits

# 249
  • Раковски
Условието е да има фурна над миялната.

# 250
Условието е да има фурна над миялната.
Нете разбирам

# 251
  • Раковски
Благодаря предварително!

# 252
На фурната обкантването е на 59.5 което предполага ,че при такава конструкция на шкафа няма как да не се виждат и тези вътрешни треси/бленди /и става една кант до кант....

# 253
На фурната обкантването е на 59.5 което предполага ,че при такава конструкция на шкафа няма как да не се виждат и тези вътрешни треси/бленди /и става една кант до кант....
блендите се слагат навътре за да се хване фурната с винтовете ето без врати http://prikachi.com/images.php?images/685/8094685F.jpg и с врати http://prikachi.com/images.php?images/687/8094687n.jpg
това е за първата част от поста а за втората ми трябва поне проекта за да отговоря

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 10:16 от 4efits

# 254
Много благодаря и на тримата! Ще взема да я разопаковам тая миялна днес и да меря ширината. 4efits, ясно ми стана, благодаря много за подробните илюстрации! Не се сетих да се сменят пантите и да стане шкаф с открит кант ако миялната е 59 см нали правилно съм разбрала?
   Grinning  Много благодарности Hug

Общи условия

Активация на акаунт