Нашите кухни-59

• 92 169
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
  • Раковски
Светлия отвор за съдомиялната трябва да е 600мм, според мен е  по-добре да има шкаф за фурната отколкото да се прави някаква конструкция с бленди.

# 256
А той на какво ще стъпи? Плота ли да пуснем и под него? И някак да го хванем в другия край? Сори ако ми е тъп въпроса Tired

# 257
  • Раковски
Фурната стъпва на дъно като страници са хванати към дъното с 8 винта (по 4 от двете страни) което е достатъчно. Самия шкаф за фурната се хваща за големите страници с винтове по 5-6 на страница, ако пък се приреснявате под шкафа сложете и метални "Г" образни планки, но да са такива, че да не пречат на миялната.

# 258
Извинявай Шафоу, но не разбрах този шкаф за фурната го слагаме директно върху миялната ли? Т.е. тя го носи... или слагаме работен  плот между тях. Или имаш предвид горната схема и да се направи шкаф в шкафа?

# 259
  • Раковски
Като на 4efist снимката, но със страници, без бленди и шкафа на фурната се хваща за двете високи страници, но самия шкаф ще трябва да се спъне с фазер от фурната нагоре, че може да се разчекне като няма кой да държи диагонала.

# 260
Да, фазер ще има задължително в горната част. Благодаря!

# 261
Светлия отвор за съдомиялната трябва да е 600мм, според мен е  по-добре да има шкаф за фурната отколкото да се прави някаква конструкция с бленди.
Нещо не те разбирам май трябва да си скъсам дипломата колоната която направих е с габаритни размери височина 2400 мм ширина 636 мм / ако ПДЧ е 16 мм - 632 мм/ дълбочина 600 мм хоризонталните делители и тавана размерите са  600520 мм двете страници ги нутвам по дължина и пъхам фазер други слагат твърд гръб а блендите се слагат за да се хване фурната за тях те вопще не се виждат това е конструкция която е наложена водещи западни фирми/ и извинявай но за пореден път ме обеждаваш че в другия живот си бил пожарникар/

# 262
  • Пловдив
Миналата събота ни село почна грандиозен ремонт, по неволя обаче. Просто старата циментова мивка, облечена с плочки прокапа непоправимо. Просто коритото се е пукнало. Та, разрушението е до основи. Сега следва слагане на плот, долни шкафове и гръб. Знам, че няма вечен материал, но там жвее възрастен човек, който недовижда и не пази особено. Та си мисля за нещо в тъмни цветове  Embarassed все пак и да се изцава не личи много. Искам да ви питам откъм поддръжка, плотовете, които са гладки се чистят по-бързо и с по-малко усилия, нали? Аз имам у нас само един барплот с релефно-матово покритие и не е като да го забършиш и забравиш-като го погледна на светлина и се налага понякога да повторя с кърпата.

# 263
Здравейте,тъй като в другата тема не ми отговориха да попитам тук.
Пред дилемата съм за фурна за вграждане.В момента на промоции в технополис са тези двете
http://www.technopolis.bg/bg/Ovens/Built-in-oven-BOSCH-HBN-532E5/p/702929
http://www.technopolis.bg/bg/Ovens/Built-in-oven-AEG-BE-3301302-M/p/707097

коя от двете да избера?

# 264
  • Русе
Аз лично може би трети вид. Бош-а надделява заради каталитичните панели, а АЕГ-то заради по-големия обем. Иначе и двете имат телескопични водачи. Така че не знам Simple Smile.

# 265
  • Раковски
Нещо не те разбирам май трябва да си скъсам дипломата колоната която направих е с габаритни размери височина 2400 мм ширина 636 мм / ако ПДЧ е 16 мм - 632 мм/ дълбочина 600 мм хоризонталните делители и тавана размерите са  600520 мм двете страници ги нутвам по дължина и пъхам фазер други слагат твърд гръб а блендите се слагат за да се хване фурната за тях те вопще не се виждат това е конструкция която е наложена водещи западни фирми/ и извинявай но за пореден път ме обеждаваш че в другия живот си бил пожарникар/

Аз неразбирам защо ме нападаш при положение, че говорим/пишем за едно и също, разликата е само в блендите който са предлагани от теб, а аз предлагам страници които вършат една и съща работа. Ако се използват бленди конструкцията трябва да е на минификс (примерно) ако се направи със страници се прави шкаф в шкафа и може да се работи само с винтове.

# 266
  • Раковски
Миналата събота ни село почна грандиозен ремонт, по неволя обаче. Просто старата циментова мивка, облечена с плочки прокапа непоправимо. Просто коритото се е пукнало. Та, разрушението е до основи. Сега следва слагане на плот, долни шкафове и гръб. Знам, че няма вечен материал, но там жвее възрастен човек, който недовижда и не пази особено. Та си мисля за нещо в тъмни цветове  Embarassed все пак и да се изцава не личи много. Искам да ви питам откъм поддръжка, плотовете, които са гладки се чистят по-бързо и с по-малко усилия, нали? Аз имам у нас само един барплот с релефно-матово покритие и не е като да го забършиш и забравиш-като го погледна на светлина и се налага понякога да повторя с кърпата.

Един от плотовете които не искат много подръжка е кафяво малави на егер, обаче е релефно.
Скрит текст:

# 267
  • Пловдив
Здравейте,тъй като в другата тема не ми отговориха да попитам тук.
Пред дилемата съм за фурна за вграждане.В момента на промоции в технополис са тези двете
http://www.technopolis.bg/bg/Ovens/Built-in-oven-BOSCH-HBN-532E5/p/702929
http://www.technopolis.bg/bg/Ovens/Built-in-oven-AEG-BE-3301302-M/p/707097

коя от двете да избера?
AEG  Wink
Аз съм със същата

# 268
Аз също бих се спрял на страници и по друга причина,блендите ще контактуват на малка площ докато със страници вътрешни, фурната ще се захване стабилно и няма да се наложи след Н-брой отваряне да се размърдат

# 269

Един от плотовете които не искат много подръжка е кафяво малави на егер, обаче е релефно.
Скрит текст:

Този също е ОК, нищо, че е светъл, пак е грапав.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт