Нашите кухни-59

• 92 194
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
  • sofia
Имам още едно питане. Кажете нещо за мебели Кременов, много ми харесаха негови неща в фейсбука, а никъде не намирам мнения за тях. В четвъртък ще идват за взимане на размери и обсъждане на проект,  нямат офис, как да дам пари на някой, който после не знам къде да го търся. newsm78

# 406
Момето,честита кухня! Може ли линк на лични?

# 407
И на мен, ако може.

# 408
  • Сф
Имам още едно питане. Кажете нещо за мебели Кременов, много ми харесаха негови неща в фейсбука, а никъде не намирам мнения за тях. В четвъртък ще идват за взимане на размери и обсъждане на проект,  нямат офис, как да дам пари на някой, който после не знам къде да го търся. newsm78

Някой по- рано ги беше хвалил. Виж старата тема или по- назад в тази.

И аз искам линк, пък.

# 409
Момето, честито и от мен! И аз се включвам в листата с желаещи линк, за да се насладят на новата ти кухня.

# 410
Реших да покажа тук все пак снимките, но за няколко дни, после ще ги изтрия Simple Smile Ето
http://prikachi.com/images.php?images/468/8121468p.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/471/8121471T.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/473/8121473U.jpg
На първо четене съм очарована от мивката на Санитек - взех си такава без отцедник, правоъгълна форма, цветът не помня какъв беше точно, не съвсем бяло. Идеално дълбока и широка ми идва, даже и да нямах съдомиялна.
Направихме голяма грешка в бързината, като пропуснахме да кажем, че искаме корпусът на долните шкафове да е бял, като вратичките. Това май ми е най-големият гаф. И сега най-десният ми шкаф е зелен, с бели врати, но да ви кажа, не е толкова зле чак да не мога да го преглътна, и май ще си го оставим така. Сега виждам, че него го няма на снимките, а съм много доволна, че решихме да го сложим. Утре ще отида пак до апартамента и ще го снимам и него. Оставихме си старият хладилник, в момента нямам средства за купуване на нов, не е чак толкова зле, поне мен не ме дразни Simple Smile Остана да се сложи полилеят и да поръчаме римски щори за прозореца.

# 411
Mometo*  честито !! Хубава е кухнята . Нашата мивка на Санитек май е същата . но черна .
Лед лента ли има под горните шкафове или някакви лампи?

# 412
Мимето, много свежи цветове и свежа кухня   bouquet  bouquet

Ние днес докарахме хладилника и чакам кухнята с наетия камион и мъжа ми всеки момент да пристигнат. Ще започва с разбиването на старата кухня днес .

# 413
  • UK
Моме, честито и от мен, много свежарско  bouquet
Контеса, ще се радвам да видим и твоята кухня  Hug
Аз се чудя, къде мога да видя идеи за кухни, няма значение, дали са реални ф-ми или не, ако знаете сайтове с идеи давайте ги насам   bouquet Ние, няма да поръчваме от фирма, наш познат дърводелец, правил и сегашните ни мебели ще твори и новите  Laughing

# 414
Кокона ,привет и тук .Новодомци ?
Ще пускам снимки ,но още нищо не е готово. До седмица ще е и ще пусна.

# 415
Mometo*, честита кухня! Мивката и на мен ми харесва.

# 416
Лед лента е, да, в най-простия й вариант.
Кокона, в темите има страшно много показани кухни, на първа страница май има и линк към събраните кухни от бг мама.

# 417
Аз нахълтвам с един сигурно тъп въпрос Mr. Green
При вградените съдомиялни как става ясно, че програмата е приключила? Знам, че има звукова сигнализация, но ако в този момент си в някоя друга стая и не я чуеш, какво?...На нашата й гадаем дали е свършила, защото и без това е много безшумна и от това не може да се прецени. Става дума за Bosch Silence Plus - ако някой има същата...

# 418
  • на Мелмак
Аз моята също рядко я чувам , но имам една лампичка , която мига при работа .
Това ми е ориентира . Обикновено освен звукова има и светлинна индикация  Peace

# 419
etty, къде мига? Тя като е вградена няма нищо отвън, което да се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт