Нашите кухни-59

• 92 121
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
edj, свежа кухня Simple Smile и най-важното, имаш си и достатъчно плот за работа. В първия момент се заглеждам и се чудя ли чудя, какво е това в дясно, то и не се вижда цялото и докато да включа, че това са стълби ooooh! ама ти си обяснила, но кой да прочете Simple Smile.
Само да ти споделя мой опит, с подобно раздалечаване на мивка и печка - след 7 години трамбоване, съжалявам, че не измислих някак по близко да са ми мивката и котлоните.Simple Smile Това го отчитам за недостатък в моята и ако някога ме огрее да имам нова, със сигурност ще гледам да са по-близо. Измия нещо, айде  търча в другия край, пък ми камват капки вода, пък пак се върна обратно и така...... ту наляво, ту надясно..... уж нищо и никакви 3-4 крачички, ама.... Simple SmileSimple SmileSimple Smile Ти усещаш ли подобно неудобство, или само мен ме дразни  Joy

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 22:56 от сапьорка

# 91
На мен ми хареса идеята как Раличка я ползва и дъската идеално пасва на извивката на плота, но май като замисъл трябва са ползва с улеите нагоре, както е показана на картинката в иКЕЯ, НО ПЪК НА МЕН ТАКА НЕ МИ хАРЕСВА, ХАРЕСВА МИ КАК рАЛИЧКА И И Е ИЗМИСЛИЛА ПРИЛОЖЕНИЕ.
В самата Икеа също наобратно са я сложили.
Честити кухни!

# 92
edj, свежа кухня Simple Smile и най-важното, имаш си и достатъчно плот за работа. В първия момент се заглеждам и се чудя ли чудя, какво е това в дясно, то и не се вижда цялото и докато да включа, че това са стълби ooooh! ама ти си обяснила, но кой да прочете Simple Smile.
Само да ти споделя мой опит, с подобно раздалечаване на мивка и печка - след 7 години трамбоване, съжалявам, че не измислих някак по близко да са ми мивката и котлоните.Simple Smile Това го отчитам за недостатък в моята и ако някога ме огрее да имам нова, със сигурност ще гледам да са по-близо. Измия нещо, айде  търча в другия край, пък ми камват капки вода, пък пак се върна обратно и така...... ту наляво, ту надясно..... уж нищо и никакви 3-4 крачички, ама.... Simple SmileSimple SmileSimple Smile Ти усещаш ли подобно неудобство, или само мен ме дразни  Joy
Така си е, но иначе трябваше аспирацията да се изведе в тавана и да нямам никакви, ама никакви долни шкафове, та затова.... Embarassed

# 93
  • Сф
Някой може ли да даде мнение за механизми Ферари? Съотношрние цена/ качество как са? Колко по- зле са в сравнение с Блум?

# 94
Евтини,вършат работа,но сравнение.....кон с магаре

# 95
  • Сф
Мерси Ифко.

# 96
  • София
Евтини,вършат работа,но сравнение.....кон с магаре

А и малко фалира завода и вече има само тук таме останали бройки.

Блум си е Блум

# 97
  • Някъде на път....
Добро утро  Hug Аз снощи криво-ляво снимах, извинявам се за качеството на снимките......

Рали, страхотна е!  Peace
Много уютна!
Поздравления и с желание да си я ползваш!   bouquet

# 98
Рали, сподели протът каква марка ти е , и какъв цвят,демек как му е името.

# 99
  • Раковски
Мяса на меден дъб на геталит.

# 100
Точно този е  Peace Благодаря ви още веднъж   bouquet

# 101
В салекса има само състарен меден, но не ме кефи, а този като на Рали не го намирам.

# 102
  • Под Сините камъни
Точно този е  Peace Благодаря ви още веднъж   bouquet
А гръб имали подходящ,че ММ не иска плочки за гръб

# 103
Що не ще плочки, Пепи? И аз не исках плочки ама кандисах, по хигиенично и практично е, вярно с гръб си е по-малко занимавка за слагането, но пък сега има много красиви плочки и си заслужава, аз съм харесала тези, разбира се без декорацииките, но да видим дали ще са те, може и нещо друго да харасам
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D1%8F+%D … .html%3B780%3B618

# 104
  • Пловдив
А вратичките какъв цвят се водят , Рали. Цялата кухня е мноооого слънчева сякаш. Тоз меден дъб също смятам да го запомня, че и аз събирам идеи. Аз плочки не искам, сега имам едни фаянсови, честно мразя ги. Иначе вярное, колкото и да ги търка човек, материала е изключително устойчив на надраскване.

Общи условия

Активация на акаунт