Нашите кухни-59

• 92 217
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
КОлоните винаги си ги правя с минифик дори да са към стена защо трябва да прахоса около 1,5 м2 ПДЧ за какво гората само се сече колкото по бавно я изсичаме толкова по дълго ще съществуваме/ Пдч 15 лв винтове, кант труд излишни 50 лв спести ги/

ивко ти ме уби с твоя пост  тези две бленди ги хващам с два по два винта 4/30 те се навиват напречно на ПДЧ- то а фурната се хваща за тях с два винта 3,5/30 надлъжна / дано да си монтирал фурна/ при N броя отваряне кой ще изпусне

# 271
КОлоните винаги си ги правя с минифик дори да са към стена защо трябва да прахоса около 1,5 м2 ПДЧ за какво гората само се сече колкото по бавно я изсичаме толкова по дълго ще съществуваме/ Пдч 15 лв винтове, кант труд излишни 50 лв спести ги/

ивко ти ме уби с твоя пост  тези две бленди ги хващам с два по два винта 4/30 те се навиват напречно на ПДЧ- то а фурната се хваща за тях с два винта 3,5/30 надлъжна / дано да си монтирал фурна/ при N броя отваряне кой ще изпусне
тези бленди на каква площ лежат спрямо страницата,и като ще се заяждаме ми кажи колко такива колони си направила и дай да видим някоя

# 272
Не се заяждам човека който питаше ме е разбрал прекрасно това ми стига
По въпроса снимам само неща който права за първи път и си заслужава а за колоните статистика не водя отдавна го минах този период
Ето един гардероб  http://prikachi.com/images.php?images/472/8095472n.jpg  пантите са обикновени покрит кант / не пушпанти/ вратите бяло ПДЧ с лакобел как се отварят  дръжки няма
подсказвам Lago
Блендите за разкрой пускам 600/100 кантирам по две дълги страни и ги цепя 600/50 мм захващане два по два винта 4/30

# 273
# 274
Тъй като съм на тема плочки пускам линк, за информация на който му трябва
http://www.monopoleceramica.com/catalogos/

много са красиви, видях ги и на живо, наистина са уникални

# 275
Днес започнаха със сглобяването на шкафовете  Party Има още доста неща де, но чакаме да доставят вратите.

# 276
Тъй като съм на тема плочки пускам линк, за информация на който му трябва
http://www.monopoleceramica.com/catalogos/

много са красиви, видях ги и на живо, наистина са уникални

Невероятно красиви са, би ли казала къде могат да се видят?

# 277
В магазини където работят с Монопол Керамика, напримен има ги в Баня стил, но аз ги открих и на друго място, където може да се поръчва и по каталог, абсолютно всичко, зависи от къде сте.

# 278
В магазини където работят с Монопол Керамика, напримен има ги в Баня стил, но аз ги открих и на друго място, където може да се поръчва и по каталог, абсолютно всичко, зависи от къде сте.
От София съм, а на живо в Баня стил ли си ги виждала?

# 279
От София съм, а на живо в Баня стил ли си ги виждала?

Има ги там, аз на Околовръстното съм ги гледала преди 2 седмици в техния магазин, даже си ги снимах с телефона...

# 280
  • Казанлък
Вчера мебелистите донесоха някои сглобени корпуси и днес ще продължат с монтажа на кухнята, но по моя вина ще има още за довършване, тъй като не съм избрала дръжки. Съдомиялната например нямало как да се сложи, защото дръжките се завинтвали между вратат и съдомиялната... Та сега съм в паника и не мога да си харесам из нета... Кухнята е чисто бяла, МДФ (Морато), с дървесен плот, иноксови уреди и черно тръбно окачване. Клоня към черни матови дръжки. Също така ми се иска да не са всички еднакви, но не знам правилата къде какви се поставят. Помагайте, моля...   Blush

# 281
Има ли мивка, която да се монтира на плот 45см. без да е много малка?

# 282
  • Стара Загора
Скрит текст:
Вчера мебелистите донесоха някои сглобени корпуси и днес ще продължат с монтажа на кухнята, но по моя вина ще има още за довършване, тъй като не съм избрала дръжки. Съдомиялната например нямало как да се сложи, защото дръжките се завинтвали между вратат и съдомиялната... Та сега съм в паника и не мога да си харесам из нета... Кухнята е чисто бяла, МДФ (Морато), с дървесен плот, иноксови уреди и черно тръбно окачване. Клоня към черни матови дръжки. Също така ми се иска да не са всички еднакви, но не знам правилата къде какви се поставят. Помагайте, моля...   Blush

Здравей,аз бях попаднала на тази снимка и ми хареса много та си я запазих,ако може да ти даде малко идея за дръжките Simple Smile .Тук чекмеджетата са с един вид дръжки а вратичките с друг.

# 283
  • Раковски
цвък

Трябва да се комбинира с кръгли дръжки и с еднакъв цвят.

# 284
Бих искала някой да ми даде съвет за цвят по RAL, тъй като ще поръчвам боядисани врати по каталотг на РАЛ, искам нещо слонова кост, но да не жълтее, също не искам и да е бяло. Ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарна. Фирмата която ще изпълни поръчката е в друг град, работят по каталог на РАЛ и ми казаха да си избера цвят, но цвят от каталог и цвят на боядисана врата има доста голяма разлика, затова моля ако някой е виждал или има такива мебели моля да помогне. Ходих в една друга фирма в моят град за да видя техни врати с цвят на Рал, но имаха само два цвята 9001 и 9013, от каталога има още няколко цвята наподобяващи този който търся, но не съм ги виждала наживо.
Може би е малко несеризно, това което питам, но все някой може и да ми помогне

Общи условия

Активация на акаунт