Нашите кухни-59

• 92 194
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • Сф
Колева, някои модели имат и светлинна, но не всички. Мисля, че на Бош моделите прожектирали на пода червена лампичка, когато приключат. Най- добре ви упътеането за твоя модел

# 421
И моята миялна няма никаква индикация, но обикновено я пускаме нощем, та на сутринта е ясно, че вече е прилкючила. Позволявала съм си броени пъти да отворя вратаат в процес на миене, за да видя колко минути остават, не било фатално, ми каза консултант  Rolling Eyes

# 422
  • Раковски
И при нас тъй, пуска се вечер, свири си ама спира после и на сутринта си мълчи.

# 423
А, то и ние тъй ще правим, ако трябва, ама понякога може и по 2 съдомиялни на ден да се пуснат. Тогава не става само нощем.
Ще поровим пак за тази светлинка да видим.

# 424
Момето, кухнята ти е много свежа и светла, да си я ползваш със здраве и да твориш вкусни гозби!

# 425
  • Русе
Колева, някои модели имат и светлинна, но не всички. Мисля, че на Бош моделите прожектирали на пода червена лампичка, когато приключат. Най- добре ви упътеането за твоя модел

Моят Бош няма, ама не ми и трябва. Първо, че работи основно нощем, а и денем да е, хич не е проблем, добре пищи като цяло Simple Smile.

# 426
  • Под Сините камъни
Момето,прекрасна кухня  Hug Честито и от мен

# 427
Жилището ни е голямо. Абсурд е ако съм в някоя спалня в момента, да чуя пищенето....
Ама квото то, де. Не е болка за умиране, ще свикваме.

# 428
  • Русе
То и аз не го чувам от другите стаи, на двора пък още по-малко като съм, даже някой път и в холо-кухнята да съм, пак не го чувам децата, ако са наблизо, ама не мисля, че това е проблем. От повече от 10 години съм с миялна, едно време даже нямаха такава "екстра", та не съм се и замисляла дали ми трябва или не. Не го мисли толкова.

# 429
Не съм се затормозила, просто попитах, че ми стана интересно. Предната ни не беше за вграждане и си гледах лампичките. Сега осъзнах, че тук е друго Mr. Green

# 430
  • Русе
Никакъв проблем не е дали има индикация или не. Може и без това Simple Smile Simple Smile.

# 431
Момето,много свежа кухня,с удоволствие да си я ползваш и  много вкусотии да приготвяш!
Проекта за кухнята ни е готов и тези дни чакаме да дойдат да вземат размери,така че до месец два и ние ще се радваме на нова кухня!

# 432
  • София
Момето, честита нова кухня! Много ми харесва като цяло, особено съчетанието на цветовете и това зелено е много хубаво. Моята кухня ще е подобна, но без ярък цвят, че е в дневната и трудно би се вързала цветово с другото обзавеждане. Твоята доколкото виждам е отделно помещение. Дръжките какъв модел са, че много ми харесват, аз още ги избирам.
При мен утре идват каменарите да правят шаблон за плота.

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 15:27 от ginger tea

# 433
  • Раковски
Ето още една зелено/бяла/кафява кухня.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 434
  • Под Сините камъни
shadowman а плота какъв е?

Общи условия

Активация на акаунт