МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 509
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Bolle, не е ли малко сложно с тази точкова диета? Всеки ден трябва да пресмяташ точките..  Thinking

# 301
  • София
Bolle, не е ли малко сложно с тази точкова диета? Всеки ден трябва да пресмяташ точките..  Thinking
И аз така си мислих в началото, но после се свиква много бързо, а накрая преставаш и да смяташ, защото добиваш представа кое е добре и кое не и в какви количества. Всичките меса са без точки (без пържените с брашно) Колбасите не са препоръчителни, като ядеш салата гледаш да е средна порция и така,,амааа да не размиваме темата да не се разсърди някой Peace

# 302
Точковата диета се доближава до Ниско-въглехидратната, Дюкан, Аткинс - с малко зеленчуци и с малко плодове.

Аз съм на 2-ри зеленчуков ден. След 5-те дни съм -2,7 кг. Учудващо, но май свалих най-бързо от картофите, но само 1-вия ден - 1,2 кг., от двата пилешки - 0,500 гр. и 1 кг от първия зеленчуков, ама то си е просто нискокалоричен ден. Не ми е много трудно да я спазвам, да видим какъв ще бъде окончателния ефект и най-важното дали ще задържа каквото успея да сваля. Надявам се Sunglasses

# 303
Да се отчета и аз. Днес след 1я картофен ден имам +100 грама. Днес ми е втори картофен, но не ми се вярва да смъкна нещо. Ако до 5-6 дни не смъкна нещо ще съм много разочарована. Гони ме един голям глад- ако не съм изяла по 2,5 кг картофи на ден ooooh! Да не би да не смъквам от количеството, но Ваня каза че може да се яде в повечко. Rolling Eyes

# 304
Здравейте, момичета   bouquet
Как сте? Много ми липсва вашата компания  Cry
От утре ще изкарам 1 седмица на "Японско чудо" и после от 4.05. се връщам отново във вашите редици за едно 20 дневно моно, което си изготвих току що  Peace
Много минуси и  Hug на всички  Heart Eyes

# 305
TheOneS, сподели какво моно си си измайсторила?

# 306
  • София
Bolle, благодаря за отговора и нахъсването!
Днес за обяд задуших спанак с малко чесън, зехтин и лимон, следобедно-две тиквички на оребрения тиган и за вечеря отново салата от айсберг, краставици и домати и този път сложих маслини!

Утре ще съм на сьомга, дано я "преглътна", че тя си е по-мазничка и без гарнитура.....

Реших да заменя единия млечен ден с леща! Купих си червена леща, ще я направя по арабски тертип- с много кимион и лимон! От както съм започнала диетата и аз имам проблем с ходенето до тоалетна (някой друг спомена същия проблем) Определено имам нужда от една топла супа, така че лещата ще ми се отрази добре!
Остава да измисля с какво да заменя и единия плодов ден! Със сигурност няма да издържа два дни само на плодове!

Аз вечер пия от читайския зелен чай за отслабване и нямам проблем. има го в аптеките

ralllii, пила съм такъв чай преди много години, обаче си спомням, че ужасно много ме болеше корема! Имах чувството, че ще ми се разкъсат червата...

Момичета, имайте предвид, че когато се яде дълго време само месо се натоварват бъбреците! Има доста случай на жени докарали си бъбречна недостатъчност след дълго правене на Аткинс и Дюкан!

# 307
TheOneS, сподели какво моно си си измайсторила?

1 ден: Плодове
2 ден: Кисело мляко
3 ден: Варени картофи
4 ден: Пилешко месо
5 ден: Варени яйца
/това ще го завъртя 3 пъти, като може да разменям местата на продуктите/

Последните 5 дни (от общо 20те):
1 ден: Плодове
2 ден: Кисело мляко
3 ден: Салати
4 ден: Риба /попринцип не обичам, ама трябва да вкарам малко мазнини, та ще я прегътна някак  Confused/
5 ден: Течности: Вода, чай, кафе, фрешове

Това е общо взето. Аз допреди чудото пак си бях на монодиета с тези 5 продукта основно, защото от тях свалям най - много  Peace Целта е до 23.05 да съм 63-5кг.!  Mr. Green

# 308
  • София
ralllii,
за да няма проблеми с бъбреците в протеинов ден се пие МНОГО вода.
Забравила съм колко грама на килограм собствено тегло, но аз пия около 2,5 - 3л.
Говорим само за вода. Не чай, супи, айрани и т.н. Те са си отделно и се водят храна.
TheOneS,
истински ти се възхищавам момиче! Hug
Невероятна воля имаш и ти се получава. Ние дето мрън-мрън това не ям, онова не ми работи, почни, спри…
Абе СУПЕР СИ!
Чакам резултати от чудото. И аз му се чудя за след празниците Wink

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 20:45 от Bolle

# 309
Знам Bolle друг отвори темата аз съм си ок Simple Smile
Иначе на мен ми е 8 ден на диетата на В Ч -3 кг съм.Доволна съм и се чувствам отлично.Мисля да довърша тази 12-ка и да врътва още една,после вместо 2 дни почивка мисля да наплавя едно японско чудо.Вие как мислите момичета ?

# 310
TheOneS, вкарай някой ден на боб и леща. Трябва ти и 1 въглехидратен ден! Така си правиш недостиг на доста елементи. Те може да са по-калорични, но са важни за организма

# 311
Хайде и аз между редиците. bye
До сега прекъсвах няколко пъти, било то по лекарска причина или по собствено желание. От утре съм решена да започна и то стриктно, аспирин протект и вит. Ц също съм си набавила.
Казвала съм го и преди, но пак да си кажа  Laughing, килограмите не ме интересуват, стига да си се харесам по фигура. Peace

# 312
тя има въглехидратни дни - плодов и картофен   Peace

и аз за утре се настройвам - мляко или яйца  newsm43

# 313
  • София
тя има въглехидратен ден - картофен  Peace
Да, а и плодовия и зеленчуковия са въглехидратни.
Аз дори съм на мнения, че по-добре картофи отколкото тая фруктоза 2 дни от плодовете.

# 314
И кои са тия въглехидратни плодове и зеленчуци? Освен едни моркови.

Общи условия

Активация на акаунт