МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 510
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Bolle, благодаря за отговора и нахъсването!
Днес за обяд задуших спанак с малко чесън, зехтин и лимон, следобедно-две тиквички на оребрения тиган и за вечеря отново салата от айсберг, краставици и домати и този път сложих маслини!

Утре ще съм на сьомга, дано я "преглътна", че тя си е по-мазничка и без гарнитура.....

Реших да заменя единия млечен ден с леща! Купих си червена леща, ще я направя по арабски тертип- с много кимион и лимон! От както съм започнала диетата и аз имам проблем с ходенето до тоалетна (някой друг спомена същия проблем) Определено имам нужда от една топла супа, така че лещата ще ми се отрази добре!
Остава да измисля с какво да заменя и единия плодов ден! Със сигурност няма да издържа два дни само на плодове!

# 286
За моментите на задържане на вода дори и преди МЦ аз пия чай от джоджен.
Това го знам за против целулит от небезисвестния д-р Михайлов.
Аз запарвам една супена лъжица сух джоджен(по-концентриран е от пресния)
В каната за загряване на вода правя един литър, изсипвам в/у джоджена и запарвам с чинийка докато джоджена падне на дъното. После прецеждам и го пия за някакво време. На мен ми е страшно вкусен и ментов и още след първата чаша се започва едно честичко тичане до WC -то.
Ще го пробвам,че нещо имам проблем с WC
Не си ме разбрала. Става дума само за задържаната вода. Няма да свърши работа за запек.
Блaгодаря за уточнението.Аз и вода задържам сега пия Хидролес,но по-добре ми действаше Ликуид оф

# 287
Да докладвам: седми ден за мен риба, за ММ пиле. Аз съм свалила 4кг. от 83 (165см), а той 6 от 120 (192см). Те мъжете нали по-бързо и лесно свалят, гадове. Вчера правих сладкиш, че имах гости и дори пръста не си облизах 😆 Гордея се със себе си, толкова сериозна не съм била никога, но след 2-ро раждане и лоши гени си трябват спешни мерки

# 288
Бенджи, радвам се за постигнатите резултати  Hug

Аз да се оплача - три последователни дни качвам! Вчера бях на картофи и отново съм отгоре. Бях свалила общо до дук 4 кг., но вече качих 1 кг. докато съм на диета!  Shocked Моля за предположения какво става?

Между другото да предупредя всички дето са на ВЧ, че после бързо се връщали свалените килца  Sad

# 289
Bolle, благодаря за отговора и нахъсването!
Днес за обяд задуших спанак с малко чесън, зехтин и лимон, следобедно-две тиквички на оребрения тиган и за вечеря отново салата от айсберг, краставици и домати и този път сложих маслини!

Утре ще съм на сьомга, дано я "преглътна", че тя си е по-мазничка и без гарнитура.....

Реших да заменя единия млечен ден с леща! Купих си червена леща, ще я направя по арабски тертип- с много кимион и лимон! От както съм започнала диетата и аз имам проблем с ходенето до тоалетна (някой друг спомена същия проблем) Определено имам нужда от една топла супа, така че лещата ще ми се отрази добре!
Остава да измисля с какво да заменя и единия плодов ден! Със сигурност няма да издържа два дни само на плодове!

Аз вечер пия от читайския зелен чай за отслабване и нямам проблем. има го в аптеките

# 290
  • София
Приключи първата част на диетата ми на ВЧ.  
За дванайсет дни съм свалила 5,5 кг.,което за мен е супер, защото трудно свалям кг.
От 65 кг. свалих на 59, 5 кг. при височина 175 см.
Диетата спазвах стриктно, без ограничения на количествата храна , ядях колкото ми се хапва.
Всяка вечер изпивах по 2 лаксени.  Peace
Най трудно ми беше в рибните и млечните дни.Особено последните дни имах чувство че ще припадна. Позволила съм си 2 чаши бяло вино , когато бяхме на банкети .
Днес мисля да почивам , а от утре отново на картофи, най вече за задържане на постигнатото.

Съвет към всички спазвайте диетата точно, както е описана за да имате резултати. bowuu

# 291
  • На Изток от Рая
Бенджи, радвам се за постигнатите резултати  Hug

Аз да се оплача - три последователни дни качвам! Вчера бях на картофи и отново съм отгоре. Бях свалила общо до дук 4 кг., но вече качих 1 кг. докато съм на диета!  Shocked Моля за предположения какво става?

Между другото да предупредя всички дето са на ВЧ, че после бързо се връщали свалените килца  Sad

Ако това ти е второ завъртане е нормално. При мен също така се получи, но след 2-я пилешки кг започнаха пак да падат. От второто завъртане се сваля по-малко, аз около 2,5 кг. Сега съм на 3-то кг падат бавно, но см по-бързо Simple Smile Днес ми е първи плодов кг ми са почти като на края на втората врътка, но пък обиколките ми са -2 см почти навсякъде. Т.е. едни и същи кг, а мерките различни. Но пък от 2 седмици правя упражнения, може и това да е повлияло.

# 292
Countess_M, благодаря  Hug
Разочарована съм  Sad Все нещо при мен не е като хората! Толкова глад и дискомфорт за 3 кг. не си заслужава въобще. Дори психически съм подтисната с тая гладна и безвкусна диета.  Sad

# 293
  • София
Countess_M, благодаря  Hug
Разочарована съм  Sad Все нещо при мен не е като хората! Толкова глад и дискомфорт за 3 кг. не си заслужава въобще. Дори психически съм подтисната с тая гладна и безвкусна диета.  Sad
Може би си като мен и реагираш не добре на въглехидрати, въпреки че не се смесват с друго.
Аз си знам за мен и затова съм си избрала повече протеинови дни. Плодовете не са ми ок, картофите също. Зеленчуцитеее иди-дойди, но не в голямо количество. В момента съм на комбинация от моно и точкова диета и съм -3кг. за 9 дни. Смятам след майските празници все пак да направя една 12-ка ВЧ, за да видя кое не ми е ок със сигурност. Според мен всеки за себе си трябва да види кое му работи.

# 294
Дорис, от къде ти е инфото за бързо връщане на килограмите?

# 295
Дорис, от къде ти е инфото за бързо връщане на килограмите?

От тия дето ме мотивираха на живо да я почна. Както и от осведомителна агенция "на мои познати една позната" Mr. Green, но виждам приятелките си основно. Едната отслабна с 8 кг за 2 врътки. За месец си върна 5 пък е всеки ден на фитнес  Rolling Eyes Другите две свалиха по-малко /3 и 5 кг./ , но спрат ли да пазят диетата и почват да качват за съжаление доста бързичко. Нямам обяснение защо е така. 

# 296
Здравейте, според мен трябва да се направи захранване след диета, каквато и да е била тя. Когато почивах 2 дни от диетата, аз също качих 2кг, но много сладко изядох и мисля да се храня разделно на почивните дни, а като приключа с диетата да направя захранването на 90 ДД. Ако някой има предложения за друго захранване, моля споделете.  Peace

# 297
  • София
Здравейте, според мен трябва да се направи захранване след диета, каквато и да е била тя. Когато почивах 2 дни от диетата, аз също качих 2кг, но много сладко изядох и мисля да се храня разделно на почивните дни, а като приключа с диетата да направя захранването на 90 ДД. Ако някой има предложения за друго захранване, моля споделете.  Peace
За мен точковата диета трябва да стане начин на живот. Не в строгият й вариант. Може да се позволява всичко, но за деня все пак да се преценява колко въглехидрати се ядат, за да не се качва.
Може да се ядат вскакви меса, салати, сирена, кашкавали, да се пие алкохол, но примерно за един ден трябва да си изял две малки филийки черен хляб или нещо малко сладко и т.н.
Няма диета без йо-йо ако  се тъпчем след нея.
Писала съм и преди, че и сега правя комбинация от двете и съм в двете теми. За "захранване" ще продължа твърдо на точкова диета. Naughty

# 298
Каква е тази точкова диета. Преди години имаше някаква за космонавти, в която си спомням, че кренвиршите бяха с 0 точки, но съм я изгубила. За нея ли иде реч.

# 299
  • София
Каква е тази точкова диета. Преди години имаше някаква за космонавти, в която си спомням, че кренвиршите бяха с 0 точки, но съм я изгубила. За нея ли иде реч.
Да. Има тема "Точкова диета"

Общи условия

Активация на акаунт