МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 514
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Месо.
Ориз не е разрешен.

# 271
Да.И това ми беше най-вкусния салатен ден.

И аз съм запланувала зеленчуци на грил Wink
Днес съм на кисело мляко! Леле голям глад бе  Shocked

Довечера съм на РД и се чудя какво да правя и какво да ям. Ми така де няма как само аз да съм трезва, пък с алкохол на гладно ще ме гледате утре по новините какви съм ги натворила  Mr. Green

# 272
  • София
Да се отчета-днес втори зеленчуков ден!
Вчера ядох на воля за първи път от както почнах диетата! За обяд задушени моркови и броколи със зехтин и лимон, следобед хапнах две тиквички на оребрения тиган с малко зехтин,  балсамико и риган, за вечеря салата с айсберг, спанак, краставици и домати. За деня изпих и половин кутия доматен сок.
 Сутринта обаче като се премерих се оказа че съм качила  600гр  Shocked Де факто цялата борба два дни с пилешкото е тотално заличена, че и 100 гр отгоре!
Силно разочарована съм!
Явно някъде съм сгрешила, но къде ? По принцип доматения сок е ниско калоричен, обаче сигурно има разни консерванти (въпреки че на кутията пише, че е без)
Много зеленчуци съм смесила (въпреки че по разделното  хранене всичките са безскорбялни) ?

Между другото вчера за няколко часа буквално ме повали някакъв вирус! Сутринта усетих някакво леко дращене в гърлото. Към обяд го почувствах доста по-осезаемо, направих си гаргара със солена вода, която обикновено ме пресича. Този път-не. Буквално за един час вече не можех да преглъщам, вдигнах 38 градуса, заболяха ме мускулите, кожата и костите! Почувствах се като парцал. Пих разни лекарства... Може пък и те да са повлияли! Днес ми е все още лошо, но поне температурата е смъкната и мускулите не ме болят!
Ще се опитам да не прекъсвам диетата, но ако се влоша, ще ми се наложи да наблегна на чайове с мед и лимон и някаква по-питателна храна и ще я прекратя!

# 273
  • София
Placebo7,
много момичета са писали, че след зеленчуковите дни са качили малко, но е вода, която пада веднага след някой от следващите протеинови дни. Изобщо не се демотивирай!  bouquet
Погрешно е схващането, че като си болен ти трябва супер "питателна" храна, защото организмът се затормозява хем да се бори с болест, хем да мели тежка храна. Един лимон в чая няма да навреди на диетата. Вместо мед можеш да пиеш капки прополис примерно. Един пилешки бульон би бил съвсем по режима ако ти се пада протеинов ден. Успешно оздравяване и не се отказвай Hug

# 274
Здравейте, момичета! От днес съм с вас и започвам диетата на Ваня Червенкова. Гледах клипчетата в нета и много се нахъсах. Започвам от позорните 87,1 при ръст 1.58. Мисля, че при мен ще върви тегаво, защото съм била на всички възможни диети без тази. Дано сега да успея! Хубав и отслабващ уикенд!  bouquet

# 275
Момичета, някоя от вас правила ли е след диетата т.нар. "захранване" ??  newsm78

# 276
След млечен ден съм +400 гр.  Shocked Егати, умрях от глад!

Това е втори ден, в който не слабея, а вървя нагоре с монодиета. Пууу свалих 5 кг. и сега явно ще ги наваксам  Sad

# 277
Да.И това ми беше най-вкусния салатен ден.

И аз съм запланувала зеленчуци на грил Wink
Днес съм на кисело мляко! Леле голям глад бе  Shocked

Довечера съм на РД и се чудя какво да правя и какво да ям. Ми така де няма как само аз да съм трезва, пък с алкохол на гладно ще ме гледате утре по новините какви съм ги натворила  Mr. Green
И на грил става  Grinning

# 278
За моментите на задържане на вода дори и преди МЦ аз пия чай от джоджен.
Това го знам за против целулит от небезисвестния д-р Михайлов.
Аз запарвам една супена лъжица сух джоджен(по-концентриран е от пресния)
В каната за загряване на вода правя един литър, изсипвам в/у джоджена и запарвам с чинийка докато джоджена падне на дъното. После прецеждам и го пия за някакво време. На мен ми е страшно вкусен и ментов и още след първата чаша се започва едно честичко тичане до WC -то.
Ще го пробвам,че нещо имам проблем с WC

# 279
След млечен ден съм +400 гр.  Shocked Егати, умрях от глад!

Това е втори ден, в който не слабея, а вървя нагоре с монодиета. Пууу свалих 5 кг. и сега явно ще ги наваксам  Sad
Много от момичетата качват в дните на мляко,не се отказвай.

# 280
Може ли да споделите мнение за режима на Петър Димков, колко време го правихте и имаше ли ефект? Също така как ще се захранвате след диетата на Ваня защото края идва и незнам как да се храня?

# 281
  • Варна
И аз умирам от глад на млечните дни,като екстра и качвам! 
Поради тази причин, на тази 3-та врътка ги пропуснах.Вчера ядох телешки език,а днес съм на салата,по-късно някаква бърканица с лапад и коприва.Ясно е,че тези два дена съм вече на мое моно,а не на ВЧ.Утре мисля да съм на картофи.
Успех момичета  Peace

# 282
  • София
За моментите на задържане на вода дори и преди МЦ аз пия чай от джоджен.
Това го знам за против целулит от небезисвестния д-р Михайлов.
Аз запарвам една супена лъжица сух джоджен(по-концентриран е от пресния)
В каната за загряване на вода правя един литър, изсипвам в/у джоджена и запарвам с чинийка докато джоджена падне на дъното. После прецеждам и го пия за някакво време. На мен ми е страшно вкусен и ментов и още след първата чаша се започва едно честичко тичане до WC -то.
Ще го пробвам,че нещо имам проблем с WC
Не си ме разбрала. Става дума само за задържаната вода. Няма да свърши работа за запек.

# 283
  • СОФИЯ
И аз умирам от глад на млечните дни,като екстра и качвам! 
Поради тази причин, на тази 3-та врътка ги пропуснах.Вчера ядох телешки език,а днес съм на салата,по-късно някаква бърканица с лапад и коприва.Ясно е,че тези два дена съм вече на мое моно,а не на ВЧ.Утре мисля да съм на картофи.
Успех момичета  Peace
Което съвсем не е лошо, щом имаш резултат! Аз по майските празници ще почивам и след това ще поекспериментирам също със собствено моно.
Благодарение на темата ми се отвориха очите за доста неща, за което благодаря   bouquet

# 284
Момичета, да попитам, някоя от вас качва ли от рибните дни?След 1вия рибен бях +600  Cry Днес е втория, утре сутринта ще се кача със страх на кантара  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт