МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 474
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Няма проблем, ще пусна следващата тема Peace

# 391
Как ви се отразяват почивните дни, на мен ми е първи такъв днес и си изяла 2 сухи суджука и 2 кюфтета  Embarassed и кантара вечерта е +2 кг. Вие като почвате нови 12 дни има ли пак минуси на кантара?

# 392
За съжаление аз нямам сантиметър и не мога да си измеря мерките, така че май няма да участвам в табличката.. само килограми мога да споделям..   Confused

# 393
Viketoriq,  аз за два почивни дни,  също качих 2 кг. Свалих ги чак днес,  след 3 дена моно на galimira.  Реших да направя това 5 дневно моно,  преди да врътна още 12 на ВЧ,  за да мога да почивам на 1-ви и 2- ри май Simple Smile
Да ви кажа,  че мерките леко започнаха да падат надолу. Явно, обаче без спорт няма да стане Sad

# 394
TANI 80 мен ме е страх да пробвам друго моно освен това на ВЧ. Мили дами аз се сблъсках със следния проблем. Диетата си има успех и се смъква, вече се убедихме в това. Но аз чак вчера започнах да се мажа с нещо стягащо защото корема ми стана доста мек. Единственото, което  не ми харесва е, че бюста ми май първи отслабна, а него и идея си нямам с какво да мажа от това изобилие на мазила. Thinking

# 395
Добро утро!  Hug Аз днес съм на пиле, но нещо не върви Crossing Arms Гледам табличката е празна, но нищо. Аз в четвъртък ще се измеря и ще добавя в табличката като стартови, защото в момента не разполагам с кантар и см.

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 14:51 от Asɣta

# 396
Предлагам ви довечера да направя една електронна таблица и там да си нанасяме данните, съгласни ли сте?
Аз съм ЗА  Simple Smile

# 397
Предлагам ви довечера да направя една електронна таблица и там да си нанасяме данните, съгласни ли сте?
Аз съм ЗА  Simple Smile

# 398
не че е много важно, но може и височина да добавиш в таблицата  Peace

# 399
  • София
Попълних табличката и аз, но обиколките измерих днес, на десетия ден от диетата!
Аз вчера не издържах само на плодове. То и без това много, много плодове не обичам, ами цял ден само на тях, към 17 часа бях обезумяла от глад! Вечерях салата  Embarassed Резултата- тази сутрин съм +400гр от вчера сутринта!
Относно мазането- аз се мажа с масла- бадемово,кокосово, тъй като все още ми се свива корема след раждането и кожата е леко отпусната! За съжаление и моите гърди се поотпуснаха от отслабването! Ако някой знае някакво мазило за стягане да сподели  Wink

# 400
не че е много важно, но може и височина да добавиш в таблицата  Peace

Едно момиче ми писа на лично и корем да добавя, че тя много свалила в областта на корема.

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 14:51 от Asɣta

# 401
След 8 дни съм -3,3 кг. /с едно качване на 400 гр. при зеленчуците/. Като мерки - имам намаление по 1-2-3 см., но е различно по частите на тялото. Най-много е при талията /а и се вижда/ и след това - бюста. Но, по дрехите си усещам, че има разлика.

Днес и утре са ми плодовите дни, но мисля през деня да карам на плодове /ягоди и киви/, а вечерта - на салата и 2-3 маслинки, може би. Мъжът ми вика - ами то и домата е плод, какъв ти е проблема, хахах. А млечните - сигурно ще ги направя с мляко и зелена салата - обожавам ги заедно /и май това е проблем, че мога да изям една кофа Grinning/. Ако ги направя така, ще споделя резултатите от тези дни - дали пак се отслабва, или има качване /по принцип си става нискокалорично, но не е моно/.

Чудя се - дали да си дам по-голяма почивка, като спазвам нискокалорично, разделно хранене и след една седмица да направя още една серия. Може пък да подлъжа метаболизма, че няма страшно и някак си да го ускоря. Sunglasses

Трудно ми е да готвя за домочадието, макар че гледам да ги държа на готово месо, риба, картофи, зеленчуци, т.е. моята храна, ама след 12 дни да им ги повторя пак... При готвенето, когато опитвам ястието, колкото и да е минимално количеството, всичките различни вкусове ми възбуждат апетита.... А и на мъжът ми му омръзна да се лигави на по 1 бира - искал с компания /моята/ да изпиел 1-2 уискита newsm78 Sunglasses

# 402
  • София
Мъжът ми вика - ами то и домата е плод, какъв ти е проблема, хахах.

И аз вчера като бях обезумяла от глад си викам да взема да хапна едно авокадо, че имам в хладилника, нали и то е плод  Laughing , но после се въздържах  Simple Smile
Днес съм на леща и се чувствам заситена и щастлива!  Whistling

# 403
  • София
Добро утро!  Hug Аз днес съм на пиле, но нещо не върви Crossing Arms Гледам табличката е празна, но нищо. Аз в четвъртък ще се измеря и ще добавя в табличката като стартови, защото в момента не разполагам с кантар и см.

Asɣta, много благодаря за табличката!  bouquet  bouquet  bouquet
Едно по едно ще се попълни Simple Smile Аз сега ще го направя, въпреки че не съм я спазвала строго и имам бая нарушения. След почивните дни с нови сили Wink

# 404
Няма защо, да си призная, това ми е първата ел. в google, но някак си се справих. Joy

Нямам търпение вече да съм на салати, това пиле не мога да го ям.  ooooh!, но пък хубавото е че не изпитвам глад, като при картофите. Laughing

P.S. Блокирана съм от обществената ФБ-група... rotfImbo

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 14:56 от Asɣta

Общи условия

Активация на акаунт