МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 462
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Няма защо, да си призная, това ми е първата ел. в google, но някак си се справих. Joy

Нямам търпение вече да съм на салати, това пиле не мога да го ям.  ooooh!, но пък хубавото е че не изпитвам глад, като при картофите. Laughing

Винаги има първи път Laughing
На мен такава таблица ми е полезна хем аз да си записвам и да си ги виждам, но най-вече да са на едно място резултатите. А и мерките са важни, защото си пишем най-вече за килограми, а моите са 3, но за сметка на -5см. на талия което си е бая!
Аз с пилето имам драма като изстине, както и да съм го приготвила ми е супер вкусно топло и току що сготвено, но следващите яденета са …бляк. За филе на скара и не помислям. Сухо ми е ужас. Май варени и печени бутчета най-добре се получават.

# 406
Здравейте момичета. Чета ви от известно време и се радвам, когато видя, че имате хубави резултати. Simple Smile Днес ми е ден 11 от диета 6×2×2. Започнах от 65.500кг. От лични съображения нямам кантар у дома, но се тегля при свекървата. След ден 8 бях свалила 2кг. Вдругиден сутринта ще се претегля отново и ще ви пиша резултата от първия 12 дневен цикъл. Иначе определено се чувствам по-лека и слаба. Наспивам се по-бързо и съм бодра сутрин. Противно на моите очаквания дните с плодове минаха леко. Сега и с киселото мляко върви доста добре, а дори не
го обичам.

# 407

P.S. Блокирана съм от обществената ФБ-група... rotfImbo[/i]

щооооооо, как ги разсърди  smile3560

# 408
Аз даже не съм писала, просто си стоях кротко. Днес търсих нещо и хоп.. няма група, търсих я няколко пъти, но не. Влезнах на приятелка от ФБ, а тя е участник и си е там, опитах се да се добавя, но ми изписа, че блокиран човек не може да бъде добавен. Laughing
Повлияли са се от коментара ми преди дни. Joy и явно са се сетили как ми е името, защото е почти  като тук. Flutter

# 409
  • На Изток от Рая
Здравейте момичета Hug
 Днес последен ден на кисело мляко newsm44. Обаче си признавам, че вчера и днес си прегреших съзнателно и с малко сладко, в МЦ съм (което м/у другото за 2-ри път този месец ми идва и се чудя дали не е в резултат на диетата) и нямаше как да мина без сладко. Чудя се утре като се изтегля и измеря обиколките дали ще са актуални newsm78. Иначе съм си попълнила табличката Laughing, но стартови резултати на обиколките нямам.

Днес си пробвах един панталон, който си бях купила в средата на месеца, беше ми точно, а сега ми виси на д-то и мога да го събуя без да го разкопчавам. Добре че мога да го сменя в рамките на месец, та мисля утре да си взема по-малкия р-р, който вече пробвах м/у другото и ми стои перфектно Laughing Blush

Утре ще ви дам отчет  bouquet

# 410
  • Варна
И аз си попълних данните в табличката.
Вчера и днес съм на разделно,правя протеини+зелено (чушки на скара със зехтин,чесън и магданоз).Чувствам се завършена  Laughing
Свършиха ми батериите на кантара,трябва да си взема нови.

# 411
Здравейте, момичета   bouquet
Аз реших, че днес ще ми е последния ден на "Японското чудо". Принципно не чувствам глад, издържам я без прегрешения, но нещо не ми е на кеф да съм на нея  Laughing /Може би след 1-2 седмици моно, ще я врътна за 1 седмица/  Flutter

Промених моното, което си бях изготвила:
Сега ще наблягам основно на протеинови храни и само 1 път в седмицата ще ми е на въглехидрати /плодове, картофи и т.н./. От протеини свалям най-много, а и е най-добре от гледна точка на фитнеса /боря се вече да показвам коремната пресичка  Embarassed/

Не мога да се претегля, защото не съм вкъщи и нямам кантар, така че във Вторник ще докладвам от колко кг. стартирам. Заветната ми цел е 63-65кг. и ще направя всичко по силите си за да я достигна. До 23 май трябва да съм заковала поне 65 на кантарев /тогава имам много важно за мен "събитие"  Mr. Green/

Това е от мен.
Утре стартирам с Пилешко месо  Party

П.С. Отплеснах се, ама много ми липсвахте  Embarassed Hug

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 20:38 от TheOneS

# 412
Аз тази вечер съм в нарушение,  заради изследвания утре- трябва на вечерям нормално,  за да не ги прецакам. 
Но основно влизам,  за да споделя това,  което ми каза ендокринолога,  относно почивките в монодиетата.  ТЕ ТРЯБВА да са балансирани,  да не се яде много и в несвяст,  защото синусуидата ако е голяма,  при продължителна диета,  води до мнг големи проблеми. ТА по-полека и без вманиячаване:)

# 413
в МЦ съм (което м/у другото за 2-ри път този месец ми идва и се чудя дали не е в резултат на диетата)

Ако няма 21 дема нежду двата цикъла марш на доктор.  Crossing Arms А бе да ти кажа я иди да те прегледат  Peace

# 414
Здравейте,
десети ден ми е днес, като цяло се чувствам добре, почти не съм гладна и се засищам от малко, но от втория ден на салати чувствам напрежение в бъбреците.
Правила съм Дюкан и 90 дневната и не съм имала никакви проблеми, но това напрежение и дискомфорт ме притесняват.
Някоя от вас има ли този проблем като мен?

# 415
Аз съм нямала такива усещания, но днес всички пращам на лекар  Crazy - дали не е добре да пуснеш урина за изследване. Не е скъпо, не е трудно и да видиш да не са претоварени бъбреците ти.  Peace

Дюкан е всеизвестно, че е*ава майка на бъбреците  Rolling Eyes

# 416
Цикъл за втори път от диетата е малко вероятен, бягай ма лекар,  всичко ще е наред:)
Не съм имала проблеми с бъбреците.  Пиеш ли достатъчно вода,  поне 2, 2.5 л.
Doris,  ти май меше писала,  че за малко да не си докараш анорексия преди години,  нали?
Това имаше в предвид доктора,  казах че е малко вероятно да стана 40 кг.,  но той ме увери,  че става бързо и няма и да се усетя,  че съм болна.
Така,  че лекички почивки.  Да ме оплескаме работа)Simple Smile

# 417
Doris,  ти май меше писала,  че за малко да не си докараш анорексия преди години,  нали?

А не - писах, че направо си я докарах Simple Smile Просто се улях с отслабването  Mr. Green 38 кила ми е рекорда - бях май само усмивка  Mr. Green Възстановявах се 6 години - докато започна да приемам нормално храна. Отне време докато спре да ми капе косата и пак имам цикъл. Имах проблем с костите и зъбите. Хормоните така и не ги оправих никога. Почти 20 години по-късно продължавам да ходя на психоаналитик и да си сърбам последиците от моето постоянство с гладуването и диетите Mr. Green От мен да знаете това със здравословното гладуване е пълна глупост и игра на руска рулетка. Всички момичета с моя проблем, с които се запознах, имахме някакъв отключващ момент с тоя лечебен глад.  Rolling Eyes

# 418
Здравейте, някой се интересуваше за крем/лосион за стягане на кожата на тялото. Аз за сега нямам този проблем, но си поръчах едно олио с арган за стрии, тъй като имам на краката от доста години (но са избелели и почти не се забелязват). Надявам се да има някакъв ефект, тъй като след 2 месеца ще ходя на море Embarassed Моя позната ми каза за един испански лосион, който имал страхотен ефект (нейна близка го е ползвала и се заличили), та и него ще купувам, но докато го чакам ще се мажа с олиото. Някой има ли представа за други ефективни средства?   newsm78

# 419
На мен също ми дойде 10 дни по-рано, когато правих диетата.
Този месец всичко е наред. Peace

Общи условия

Активация на акаунт