Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват монодиетите?
Какви са ползите и недостатъците от монодиетите?
Какви са примерите за монодиети, обсъдени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват монодиетите?
-
Какви са ползите и недостатъците от монодиетите?
-
Какви са примерите за монодиети, обсъдени във форума?
-
Какви са препоръките за избор на монодиета и какви са важните правила при спазването й?
-
Мога ли да редувам продуктите от диетата на Ваня Червенкова за един ден вместо за два?

, но пък хубавото е че не изпитвам глад, като при картофите.
Днес ми е ден 11 от диета 6×2×2. Започнах от 65.500кг. От лични съображения нямам кантар у дома, но се тегля при свекървата. След ден 8 бях свалила 2кг. Вдругиден сутринта ще се претегля отново и ще ви пиша резултата от първия 12 дневен цикъл. Иначе определено се чувствам по-лека и слаба. Наспивам се по-бързо и съм бодра сутрин. Противно на моите очаквания дните с плодове минаха леко. Сега и с киселото мляко върви доста добре, а дори не
[/i]

. Обаче си признавам, че вчера и днес си прегреших съзнателно и с малко сладко, в МЦ съм (което м/у другото за 2-ри път този месец ми идва и се чудя дали не е в резултат на диетата) и нямаше как да мина без сладко. Чудя се утре като се изтегля и измеря обиколките дали ще са актуални
. Иначе съм си попълнила табличката 
А бе да ти кажа я иди да те прегледат
- дали не е добре да пуснеш урина за изследване. Не е скъпо, не е трудно и да видиш да не са претоварени бъбреците ти.