МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 453
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Иначе моята драма с диетите е от много, много време - първата диета направих, когато бях в 4 клас, после в 6-7клас тежах 97кг  Shocked

Изследване за инсулинова резистентност имаш ли?  Rolling Eyes

ООО това за бившия не го ви дях  Hug Хайде ако искаш да мислим за цялостна промяна  Flutter Косата, ноктите, как ще си облеченачена?  Ъъъъ всъшност имам един малко личен въпрос - ако той дойде с друга ти как ще се почувстваш?

# 451
След като говориш за плочки, значи си отслабнала доста /може и да си споменавала, но не съм го прочела/ - сигурна съм, че той ще бъде сразен! Но, и момичетата са прави - коса, дрехи и т.н. И най-важното - пренебрежително отношение към него Sunglasses

# 452
TheOneS , възхищавам ти се! Винаги, когато реша да се откажа от диетата чета твоите коментари. А за бившия - натрий му носа Simple Smile да можех да погледна отгоре как ще се срази, като те види  Laughing Laughing Laughing

# 453
  • Пловдив
Здравейте и от мен ! Днес ми е ден 7 от диетата на ВЧ - риба. След пилето бях свалила 2 кг. от 69.900 станах 67.900 , а днес след зеленчуците 68.500  Shocked. Четох , че повечето са качили през тези дни , но 600 гр са мнооого за мен  Thinking Дано ги сваля и махна поне още 1 кило. Искам да видя 66 на кантара , за да продължа смело надолу... а вие сте герои   bouquet

# 454
След зеленчуковите дни и аз бях качила 500 гр., явно е задържане на вода. Но, и днес, след 1-ви млечен съм с малък плюс. newsm78 Утре ще почивам и от понеделник - втора серия.

# 455
  • Sofia
Колко се сваля за 12дни?

# 456
Така... Днес сутринта /след 1-ви млечен/, бях с 500 гр. плюс - предположих, че е от задържане на вода поради някакви причини и взех една отводняваща таблетка. След 4 часа бях "покрила" плюса от 500 гр. и даже кантара ми показа 200 гр. по-малко от вчера сутринта. Споделям това, за да се успокоят тези, които понякога виждат плюсове, разбира се, ако са убедени, че не са "съгрешили" много /аз винаги го правя с 1/2 краставица, морковче, малко зелена салата, 2-3 маслинки - но по едно от нещата на ден, не всичките заедно наведнъж Grinning/.

# 457
  • Sofia
какво "отводняващо"взимаш?

# 458
  • Пловдив
Сега се прибрах и понеже не бях яла нищо се качих пак на кантара и о , чудо 67.800 , сутрешните плюсове ги нямаааа  Laughing почвам рибата днес

# 459
Здравейте! И аз реших, че е крайно време да махна някое и друго килце от...Преди време бях пробвала диета само с плодове и чай с мед, ала Ковачева...Получих страхотен резултат- от 60, свалих на 50, след 10 дни на плодове. За съжаление 5 години по-късно леко по- леко пак минах 60+. Втори път не се справих да си наложа воля. Та така, все ограничавах нещо, все това онова...и се озовах на 33г. 68кг. На моите 171 см, съм на ръба на дебела, като по-скоро бих казала шкембеста. Единственото, което ме спасява, че имам природно мой си бюст. Дебеланка без бюст е най- страшното нещо за мен като визия. Сега като видях, колко много хора стискат на монодиета, реших, че и аз мога да го направя. Аз почнах едва от вчера и от 68 кг, след цял ден картофи (пържени, печени, варени с балсамико и сол) около 2 кг...все си бях гладна. Не знам как не ви се яде мили дами, но....аз съм гастроном по душа и много обичам да си готвя нещо вкусничко за мен и половинката. Та, след 2 кг картофи, най- най- странното е, че тази сутрин бях цяло едно кило минус. Вчера си мислех, след толкова пържено, ще съм плюс(както винаги ми се случва), а....толкова се зарадвах, че чак се мотивирах и се регистрирах да си споделя историйката. Дано не съм досадила. Крайната ми цел е, да съм 60 или малко под. Не слагам прекалено много кг. минус, защото все пак съм реалист и съм се борила за всеки грам- хаха. Половинката ми е в чужбина за месец и половина и като се върне трябва да го шашна, за да се радва още повече да ме види.

# 460
Браво Кнедличка
успех

Мускулите имат нужда от време за възстановяване, така че най-добре е да тренирате през ден. Що се отнася до повторенията – тук също количеството далеч не е равно на качество. Смята се, че три серии от 30 повторения са максималното ефективно натоварване. Всичко нататък ще е безсмислено хабене на време и сили.

# 461
Браво Кнедличка
успех

Мускулите имат нужда от време за възстановяване, така че най-добре е да тренирате през ден. Що се отнася до повторенията – тук също количеството далеч не е равно на качество. Смята се, че три серии от 30 повторения са максималното ефективно натоварване. Всичко нататък ще е безсмислено хабене на време и сили.

А, да....забравих да спомена. Всъщност тренирам- 2 или 3 пъти седмично ходя на фитнес. Коремни преси присъстват в "менюто", но след 3та серия срастванията от операцията се обаждат)причина1) и ме опъва и боли..., но все пак един ден ще се оправи.  А, защо имам корем, тогава ще попитате. 2 основни причини. 1) Преди години ме оперираха и после пак...както и да е това, но толкова трябваше да си щадя корема, че той атрофира...и в комбинация 2) издуване и разширяване от похапване...дава резултат, който не е хубав. Сега, каквото и да ям ми се лепи на корема. Но....вече си мисля, че по-скоро се оправдавам и крия зад стари неща, вместо да се стегна и променя. Та, сега ще видя, какъвто и да е резултата, ще остана поне 12 дена на режима Simple Smile. Стискайте ми палци.

# 462
the Дорис Много изследвания съм правила, ама такова не знам дали имам. Другия път като отида на профилактични ще питам  Mr. Green

Иначе - тоалета е готов /чака ме в гардероба/, запазила съм час за фризиор и за маникюр, даже на гримьор ще ходя, не специално заради него де, повода като цяло ми е важен, но да кажем, че ще се постарая още повече  Grinning
Иначе ако дойде с друга - няма да ме трогне, честно казано. Нито чувства имам, нито ми пука.. а просто ме изнерви начинът, по който реагира когато ме видя след раздялата ни +има няма 20 кила - все едно му стана едно такова хубаво.. После чух и  за няколко коментара направени от него по мой адрес /Аз такива простащини най-мразя/ Crossing Arms  Скорпионче съм си и да кажем, че ако ме настъпят, докато не ги отровя мира нямам.. като цяло съм си доста злопаметна и отмъстителна  Embarassed

meri1966 Радвам се, че ти действам така  Hug За реакцията - обещавам след 24 нагледно да ви опиша картинката  Laughing

СЕГА ДА СЕ ИЗПОВЯДАМ! Embarassed
Скрит текст:
Днес пак не ми е ден  ooooh! Хубаво станах раничко - кафенце, сутрешно кросче в парка, после 3 св. картофчета, ама после ме поканиха на обяд - отидох и без капка свян ометох 1 пържола и  1 сладолед. На всичкото отгоре довечера съм канена и на вечеря в един мой любим ресторант, ама съм си казала, че ще хрупам салатка с винце и това е  Crossing Arms
Тази седмица като цяло ми е доста криво. От преумора ли е, от какво е не знам, ама хич не ми върви, ами направо го бутам. Явно имам нужда наистина от малко почивка, така, че.. пиша днешния ден като "ПОЧИВЕН" и от утре минавам на моето си моно.
От утре до 24, няма да близна нещо нережимно! Жива-умряла трябва да съм станала поне 65 кила до тогава. На ината ще си умра ама няма да се дам!  Crossing Arms
Това е от мен.. Съжалявам, че пак изписах цял роман, ама ми е криво  Cry
Сега ще бягам да се правя красива за ресторанта  Flutter

До утре моно мацки  Hug  bouquet Heart Eyes

# 463
Здравейте! И аз реших, че е крайно време да махна някое и друго килце от...Преди време бях пробвала диета само с плодове и чай с мед, ала Ковачева...Получих страхотен резултат- от 60, свалих на 50, след 10 дни на плодове. За съжаление 5 години по-късно леко по- леко пак минах 60+. Втори път не се справих да си наложа воля. Та така, все ограничавах нещо, все това онова...и се озовах на 33г. 68кг. На моите 171 см, съм на ръба на дебела, като по-скоро бих казала шкембеста. Единственото, което ме спасява, че имам природно мой си бюст. Дебеланка без бюст е най- страшното нещо за мен като визия. Сега като видях, колко много хора стискат на монодиета, реших, че и аз мога да го направя. Аз почнах едва от вчера и от 68 кг, след цял ден картофи (пържени, печени, варени с балсамико и сол) около 2 кг...все си бях гладна. Не знам как не ви се яде мили дами, но....аз съм гастроном по душа и много обичам да си готвя нещо вкусничко за мен и половинката. Та, след 2 кг картофи, най- най- странното е, че тази сутрин бях цяло едно кило минус. Вчера си мислех, след толкова пържено, ще съм плюс(както винаги ми се случва), а....толкова се зарадвах, че чак се мотивирах и се регистрирах да си споделя историйката. Дано не съм досадила. Крайната ми цел е, да съм 60 или малко под. Не слагам прекалено много кг. минус, защото все пак съм реалист и съм се борила за всеки грам- хаха. Половинката ми е в чужбина за месец и половина и като се върне трябва да го шашна, за да се радва още повече да ме види.
Knedlichka аз съм с подобни мерки. 170см. и по едно време бях станала 68кг. По същия начин бих казала на границата да изглеждам дебела. Всъщност с дрехи съм добре и всички се чудят защо искам да свалям, но като се съблека и си виждам всичко. Коремче и паласки, най-тъжното за първи път и целулит, на 32г. съм. А за стягането правя клекове, но не като тези с тежестите (краката успоредно), а отворени, балетни. Мисля, че повече стягат.

# 464
Забравих да допълня, че днес ми е втори ден картофи от втория цикъл. След първия така и не се изтеглих и не зная колко съм свалила. Според мен окило 4кг., защото след рибата бях 2 и нещо надолу. Гледам другите повечко сваляте, а съм стриктна. Както и да е, колкото-толкова. Нека станат 24 дни и ще се изтегля, че ми е интересно какъв резултат ще дам.

Общи условия

Активация на акаунт