Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват монодиетите?
Какви са ползите и недостатъците от монодиетите?
Какви са примерите за монодиети, обсъдени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват монодиетите?
-
Какви са ползите и недостатъците от монодиетите?
-
Какви са примерите за монодиети, обсъдени във форума?
-
Какви са препоръките за избор на монодиета и какви са важните правила при спазването й?
-
Мога ли да редувам продуктите от диетата на Ваня Червенкова за един ден вместо за два?
Хайде ако искаш да мислим за цялостна промяна
Косата, ноктите, как ще си облеченачена? Ъъъъ всъшност имам един малко личен въпрос - ако той дойде с друга ти как ще се почувстваш?
да можех да погледна отгоре как ще се срази, като те види
Дано ги сваля и махна поне още 1 кило. Искам да видя 66 на кантара , за да продължа смело надолу... а вие сте герои
Утре ще почивам и от понеделник - втора серия.
/.
Скорпионче съм си и да кажем, че ако ме настъпят, докато не ги отровя мира нямам.. като цяло съм си доста злопаметна и отмъстителна
Хубаво станах раничко - кафенце, сутрешно кросче в парка, после 3 св. картофчета, ама после ме поканиха на обяд - отидох и без капка свян ометох 1 пържола и 1 сладолед. На всичкото отгоре довечера съм канена и на вечеря в един мой любим ресторант, ама съм си казала, че ще хрупам салатка с винце и това е