МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 445
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Исках да попитам нещо. Киселото мляко (не, че съм стигнала до там) може ли да бъде Активия? newsm78

# 466
  • Бургас
Здравейте, момичета  Hug Приемате ли нови попълнения във вашите редички?
Днес ми е третия ден от диетата на ВЧ. Започнах със 63 кг при ръст 168 (желани 59 кг). След двата картофени дни днес съм 61,5  newsm78, не можах да повярвам като се качих на кантара. Интересното е, че не се чувствам отслабнала, може машинката да се е повредила... При мен е голям проблем водата, не изпитвам жажда и не се сещам за нея.
Не обичам риба, с какво мога да я заместя?

Исках да попитам нещо. Киселото мляко (не, че съм стигнала до там) може ли да бъде Активия? newsm78

Препоръчвам ти да опиташ кисело мляко Родопчанка в големите кутии, домашно с каймак. Вкусът му е като на едновремешните кисели млека и действа много добре на стомаха, особено, ако имаш проблеми в 00. От тук и следващия ми въпрос - има ли значение маслеността на млякото по време на диетата?

# 467
Здравейте, момичета  Hug Приемате ли нови попълнения във вашите редички?
Днес ми е третия ден от диетата на ВЧ. Започнах със 63 кг при ръст 168 (желани 59 кг). След двата картофени дни днес съм 61,5  newsm78, не можах да повярвам като се качих на кантара. Интересното е, че не се чувствам отслабнала, може машинката да се е повредила... При мен е голям проблем водата, не изпитвам жажда и не се сещам за нея.
Не обичам риба, с какво мога да я заместя?

Рибата може да замениш с месце, а защо не или със яйца Wink

От тази диета става ясно, че картофите, които толкова отдавна набеждаваха като врагове на талията, в действителност не са толкова опасни и явно отвеждат водата. Няма въобще начин как иначе да се свалят за ден-два по 2-3 кг. Wink

Мъничко да се понасилиш с водата - глътка по глътка. Иначе по-бавно се отслабва, а и не е добре за организма ти да си трупаш отпадните токсини от отслабването.  Peace

# 468
  • Пловдив
Четох , че картофите са като гъба за организма и извеждат задържаната вода със себе си . Аз в дните на картофи много често посещавах WC ,без да пия големи количества вода. Вчера в рибния ден правих рулца от раци, дали не сбърках ?

# 469
Рулцата се правят от смляно рибно филе, така че не би трябвало да бъде грешка.

# 470
Момичета аз минавам на плодове и чай да видим какво ще стане.Доволна съм от диетата на В.Ч но нещо ми доскуча и ще пробвам "гладолечението".Ще продължа да ви чета и ще се похваля с моите резултати.Успех на всички Simple Smile

# 471
  • Пловдив
Четох състава  Crossing Arms пълни са с какво ли не , това ме притесни , но пък с тях устисквам. Смятам плодовите два дни да ги заменя със зелева супа. не понасям плодове и няма да издържа , дано не е проблем.

# 472
Зелевата супа е добра идея, не се бях сетила, че може да се ползва в зеленчуковите дни. Аз също не мога да издържа само на плодове, така че 2-дни ги комбинирах - през деня плодове, след това зелева салата и пак имаше ефект.

# 473
  • Sofia
Рулцата се правят от смляно рибно филе, така че не би трябвало да бъде грешка.

така си мислиш Naughty
http://www.dunavmost.bg/Fun/News/7854-zashto-kazvame-roltsa-ot-r … nyama-meso-ot-rak

# 474
Е, пак са си от рибно филе, плюс каквото остане от рибите и... химия Sunglasses Но, това е като с повечето храни, за съжаление. Важното е, че биха могли да се използват в рибните дни. Аз и за тях не се бях сетила - като снакс между основното ядене - просто даваш някакъв белтък на стомаха да си се занимава, хахах.

# 475
Здравейте и от мен! Не съм писала напоследък, че имам доста работа и няма време за Интернет. Вчера цял ден бях в прегрешение, днес съм на риба, но си продължавам, надявам се от плодовете и млякото да сваля. Килограмите не съм ги писала, защото не ме интересуват, искам да сваля на см. Peace

# 476
Рачешките рулца се правят от ПАНГАСИУС и соя. На практика уж пангасиуса  е риба, но е най-ниско платеното месо на планетата - 3 цента  Shocked за килограм. Това е така, защото се отглежда в много замърсена река във Виетнам /+атомни централи/, която е боклучарника на страната. Подобно на шарана е като прасе и яде всичко. Най-лошото е, че при обработката на месото и замразяването се използва именно прецедена вода от реката.  Rolling Eyes

http://bigfish.bg/news/novini/Pangasius-ne-yazhte-tazi-riba.html

http://gotvach.bg/n5-42713-%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D1%81% … D0%B5%D1%82%D0%B0

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 13:40 от the Дорис

# 477
  • Бургас
Пълни сте с идеи   bouquet Да се заместят плодовете със зелева супа е добро предложение, аз също не обичам плодове.
Сега погледнах табличката към поста на Asyta - резултатите ви са завладяващи! Браво на вас!

# 478
  • Sofia
Пълни сте с идеи   bouquet Да се заместят плодовете със зелева супа е добро предложение, аз също не обичам плодове.

е как да се заместят плодовете със зеле,нали то е зеленчук newsm78

# 479
  • Пловдив
Затова ги заместваме , защото не ги обичаме . Аз лично от плодове пълнея . Това е моят избор, зелева супа – много по-малко калории , въглехидрати и захари и лично за мен много по-вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт