МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 501
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
the Дорис Плодовете като цяло се водят въглехидрат  Peace Иначе за почти 3 месеца монодиетуване съм установила за себе си, че на тази храни аз се чувствам най-добре, а и най-много свалям от тях  Peace

Herzen  Hug Hug Hug

# 316
картофите  Peace
Дорис и лещата е зеленчук   Twisted Evil

TheOneS поизрежи си снимките и ги пусни тук, защото лично за мен си невероятно вдъхновение и пример какво прави волята и дисциплината  Hug

# 317
картофите  Peace
Дорис и лещата е зеленчук   Twisted Evil

Как бе? Те са варива и са си отделна група /и картофите, граха, лещата, боба, фъстъците,царевицата/.

# 318
и какво като са варива, пак са високовъглехидратна храна
http://www.bb-team.org/hrani/id/489067_kartofi-obeleni-pecheni-bez-sol

то и шоколада се прави от какао, а какаото е растение, значи шоколада е зеленук  Peace Laughing
майтапче, Дорис, не се стягай толкова, личи си че ти е криво от диетата  Hug

ох, извинявам се че дописвам и редактирам по няколко пъти  Embarassed

# 319
TheOneS, то е ясно, че ти си знаеш кое как да правиш. Само да не се поболееш.  Hug

Аз да си призная съм склонна към анорексия. Принципно са ми забранени диети, но много бързо пълнея. Или съм поднормена или съм наднормена  Mr. Green Нормално ми е теглото само докато минавам от едното състояние в другото  Mr. Green

Анорексията си я докарах с една младежка простотия - дъвчех храна, но не я гълтах.  После почнах спонтанно да повръщам. Накрая почнаха да ме хранят по схема, но се оказа, че организма ми вече не усвоява храната правилно тъй като дълго време не съм приемала хляб например. Rolling Eyes Е, простотии хич и не ми се смейте. Бях 38 кг. на височина 168 см. В продължение на 2 години се учех наново да се храня нормално. Та освен да ме ожалите  Mr. Green разказвам това, за да апелирам да не прекалявате с диетите.

# 320
оооооо, милото то, всички си патим килограмово от младежки изпълнения

хляб не ям от почти десет години и не съм пострадала здравословно, мога да ти изпратя и книгата за Пшеницата - маскираният убиец на д-р Уилям Дейвис(абсурдно българско заглавие, знам  Mr. Green - Wheat Belly - William Davis на английски)

по принцип не си натрпвам хранителните разбирания, но ако имаш време, прочети ей тази тема, само информативно и за да не се меткаш в крайности
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=839987.0;topicrefid=20

# 321
Хляб и аз не ям от 5 години, нищо ми няма.

# 322
Леле искате да кажете, че не сте хапвали манджичка сгъстена с брашно, кремче /нишесте/, нищо панирано, никакви солетки, маретки, гизинки, нито пица, нито нищо сладичко?  Shocked

Ми то живот ли е това бе хора?  Hug

# 323
Здравейте,
Два дни ме нямаше и колко мн сте писали.
Да се отчета за днес - 2-ри плодов ден /вай-вкусните и поносими дни според мен до сега/.
Спазвам диетата, съботи и неделя ми е трудно и в събота имах молко прегрешения. Въпреки, че ми беше рибен ден си позволих кафе с мляко и фрешче  Embarassed, на с компания на кафе, как да караш на вода.
Не исках да се меря да не се отчайвам, но се качих на един кантар и за ужас установих, че съм доста повече от колкото съм си мислела и сега вместо 10 има да свалям 15  #Crazy #Crazy #Crazy. Нямам вече подуване на корема, но нз дали съм свалила нещо  Cry

# 324
  • София
Отчитам се и аз! След вчерашния първи рибен ден -800гр.!  Grinning

# 325
И от мен отчет- след седем дни съм  -3кг.Искаше ми се повече, но досега освен продукта за деня ям и салати.Вчера с тази риба голям зор видях, но се справих.След салатните дни и аз бях +, но нали казахте че е от задържаната вода.Днес пок ршба - изпекла съм си скумрия и салата зеле.
Успешна седвица, момичета!

# 326
Леле искате да кажете, че не сте хапвали манджичка сгъстена с брашно, кремче /нишесте/, нищо панирано, никакви солетки, маретки, гизинки, нито пица, нито нищо сладичко?  Shocked

Ми то живот ли е това бе хора?  Hug

Не говорим ли конкретно за хляб?
Иначе от гореизброените хапвам солетки, торти и крем веднъж годишно, панирано и пържено - 0, пици, дюнери, тестени закуски - 0, но съм влюбена в шоколада! Heart Eyes

# 327
нишесте не ми е хрумвало да близна след детската градина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
кремчета със сметана, мляко  и желатин - 'пана кота' за благозвучност  Twisted Evil
шоколад - с много какао, а не хидрогенизирана милка

по темата - яйца тудей 
щеше да е втори яйчен, ама едно пакетче семки развали работата

# 328
  • София
Здравейте и от мен,момичета Hug
И аз да се запиша във вашите редички:) На диетата на ВЧ съм.
Днес ми е последен ден на кисело мляко.Мисля да направя ден почивка,за да си набавя малко липсващи вещества,и ще я завъртя още 12 дни.
Не съм се теглила от старта,но поне 3-4 кг.съм махнала.Обиколките ме интересуват,там промяната е огромна,съдейки по дрехите ми:)
И най-важното е,че изцяло ми се промени излъчването.Бях доста изморена,със сенки под очите и не изглеждах изобщо добре след зимата.Сега тена ми се избистри,лицето ми е много по-свежо,поизчистих натрупани токсини явно;))
Диетата не ми е хич тежка-малко зор видях с пилето и рибата,на 2 ден ми се гадеше от тях,но с много течности го превъзмогнах.Когато ми беше най-зле си правех цитронада с половин изсискан лимон,литър вода и Стевия на върха на чаена лъжичка.Много добре действа за гаденето.
Не взимам аспирин и витамин С.
Иначе съм 165 см.,тръгнах от около 57-58 кг.,цел 50-51.
Всеки ден правя клякания и коремни преси,плюс 30 мин.велоергометър.
След диетата минавам на разделно хранене за постоянно.Допреди 3 години ми беше начин на живот-почти 3 години без прекъсване бяхме на РХ и двамата с мъжа ми, с блестящи резултати.След това забременях с малката и ясно ви е;)
Предствих се!
Много минусчета на всички днес:)

# 329
Иначе съм 165 см.,тръгнах от около 57-58 кг.,цел 50-51.

Ама на ръст 165 за жена над 25 години 50 килограми са поднормени! Няма ли да си само кокали и усмивка?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт