МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 488
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
най-отдолу на първият пост има на кой да пишеш ЛС и на Asɣta също
скрита е групата, не е публична
в публичната има повече трафик и резултати  Peace

# 346
yanasavova,

из темите назад имаше и до 10 свалени, но единични случаи сякаш.
ВЧ казва, че за 2x12 с 2 дни почивка помежду се свалят 8кг макс.
Аз мисля, че това страшно много за малко повече от 3 седмици!
Друго очакване не би било реалистично. И на вода да седиш пак няма да свалиш толкова.

Все ми се иска с магическа пръчка да стане:)

# 347
По принцип за здравословно отслабване и с малка вероятност за йо-йо ефект се счита от 0,500 до 1 кг. на седмица, което в най-добрия случай прави 4 кг. на месец. Така че, ако успеем да свалим 3-4 кг. на врътка, би трябвало да сме благодарни Grinning И по-важното - да не ги наваксаме през 2-та почивни дни, ако някой реши да прави още една 12-ца Sunglasses

# 348
  • тук и там
Искам да попитам когато имате ден на салати-как ги овкусявате?И се има предвид  салата,без добавка на сирене,маслини и др. или?До сега не съм била на монодиета,смятам да пробвам.Днес съм на картофи-мислех да започна с диетата на В.Ч-но ми идва едноообразна.Мисля да правя само по един ден от даден продукт.Утре мисля да карам на салати-ще съм благодарна ако ми отговорите на горните въпроси.

# 349
Искам да попитам когато имате ден на салати-как ги овкусявате?И се има предвид  салата,без добавка на сирене,маслини и др. или?До сега не съм била на монодиета,смятам да пробвам.Днес съм на картофи-мислех да започна с диетата на В.Ч-но ми идва едноообразна.Мисля да правя само по един ден от даден продукт.Утре мисля да карам на салати-ще съм благодарна ако ми отговорите на горните въпроси.
Здравей!
Салатата се овкусява единствено и само с дресинг!Олио/Зехтин,лимон/оцет и сол!
Всякакви други добавки се водят неспазване на диетата.
През зеленчуковите дни можеш да ядеш не само салати,но и зеленчуци на скара или някакъв зеленчуков гювеч с доматен сок.Ако днес си на картофи ,утре трябва да продължиш на пилешко,такава е последователността на дните (картофи,пиле,зеленчуци,риба,плодове и накрая кисело мляко).Някои от момичетата правят само по един ден,позвечето казват,че и тогава има ефект. Аз в момента съм на вторият рибен ден,утре съм на плодове.Вече не усещам глад,по-скоро ям по задължение!Най-трудните дни за мен бяха с пилешкото,това ми е любимото месо,но определено ми втръсна от него!Отделно тогава бях с главоболие и отпадналост!Зеленчуковите дни определено ми бяха най-приятните!Ще видя утре как ще се справя с плодовете,че нещо не се разбирам много с тях.Не съм се теглила,но мисля да го направя след 12-тият ден!Не само,че се чувствам по-лека,но и усещам,че съм изгубила някой друг сантиметър!
Успех и не се предавай,режима не е много натоварващ,просто трябва малко воля и търпение!

# 350
  • тук и там
Благодаря!  bouquetАз мисля да заменя и рибния ден,тъй като имам непоносимост към риба-пак със пилешко-дано този път да успея с диетата.

# 351
в публичната има повече трафик и резултати  Peace
Има, но някои се вземат твърде на сериозно, премахват хора, статии от типа "МОЛЯ НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ ДА НЕ ИЗКАЗВАТ МНЕНИЕ ДА ОБЪРКВАТ ДРУГИТЕ!"
Мисля че групата е за това, да си помагаме.

# 352
не знам сега как е, но при повече хора е по-представителна извадката за резултати  Flutter
махнах се от там, защото стената ми се задръсти само от тази група

# 353
Аз бях писала,  че за 10 дена с ВЧ свалих 6.300кг., но на мерки бих казала - нищо.  Почивах два двна - петък и събота,  като изобщо не съм се тъпкала,  даже хляб,  сладко не съм опитвала.  Е,  пих някоя ракия Simple Smile Резултата е + 2 кг.  От неделя съм на 5 дневно моно на галимира,  мисля беше,  петък и събота (1-ви и 2-ри май) почивка:)  и от неделя нова врътка на ВЧ.

# 354
Здравейте! След двата картофени съм само -400 грама. Днес съм на пиле и върви по-трудно- първо ядох пилешки пържоли, после печено пиле и направо започна да ми се гади. За разнообразие сварих 1 пиле и сега му пия бульона. Дано утре кантарът да е по-благосклонен към мен Praynig Praynig

# 355
Момичета имам нужда от съвет, утре са ми двата почивни дни. Какво е удачно да се яде за да не стане повече качени килограми отколкото свалени. Вие какво предлагате че след това са 2 картофени дни?

# 356
  • София
Аз до почивни дни в тази диета не съм стигнала още,но имам богат опит с разделното хранене и мисля,че е най-удачно да се придържаш към неговите принципи.
Например на закуска е хубаво да хапваш плодове/вкл.банан/.Да кажем един банан/ябълки/киви или каквито плодове ти се ядат.Половин час след това можеш да си изпиеш кафенцето:)
На обяд е удачно да включиш храна,която не си консумирала по време на диетата-да кажем едни спагети или др.паста с лек сметаново-зеленчуков сос.Може и салата от безскорбялни зеленчуци към това,но внимавай с количествата-стомаха се свива много след такава диета.Доматен сос не,при разденото хранене домати и тестени не се смесват.Може и пица със сметанов сос,зеленчуци и малко пармезан/за аромат/и много босилек.
Два-три часа след обяда може пак някое плодче и за вечеря примерно месо-пуешко,нетлъсто свинско,телешко,заешко със салата или задушени зеленчуци.Ако не ти понася месо на вечеря/аз вечерям в 19.00 най-късно,лягам след 1.00 и съм ОК/,месото минава на обяд.
Това е примерно меню,на другия ден може нещо от варивата -леща,булгур,елда,киноа да вмъкнеш, или ориз,или сирене,кашкавал.Според мен е много важно да се наблегне на храни,от които организма е бил лишен по време на диетата,а не да се хвърля човек през глава към сладкото.
Успех на всички и дано избегнем йо-йо ефекта😀

# 357
Аз до почивни дни в тази диета не съм стигнала още,но имам богат опит с разделното хранене и мисля,че е най-удачно да се придържаш към неговите принципи.
Например на закуска е хубаво да хапваш плодове/вкл.банан/.Да кажем един банан/ябълки/киви или каквито плодове ти се ядат.Половин час след това можеш да си изпиеш кафенцето:)
На обяд е удачно да включиш храна,която не си консумирала по време на диетата-да кажем едни спагети или др.паста с лек сметаново-зеленчуков сос.Може и салата от безскорбялни зеленчуци към това,но внимавай с количествата-стомаха се свива много след такава диета.Доматен сос не,при разденото хранене домати и тестени не се смесват.Може и пица със сметанов сос,зеленчуци и малко пармезан/за аромат/и много босилек.
Два-три часа след обяда може пак някое плодче и за вечеря примерно месо-пуешко,нетлъсто свинско,телешко,заешко със салата или задушени зеленчуци.Ако не ти понася месо на вечеря/аз вечерям в 19.00 най-късно,лягам след 1.00 и съм ОК/,месото минава на обяд.
Това е примерно меню,на другия ден може нещо от варивата -леща,булгур,елда,киноа да вмъкнеш, или ориз,или сирене,кашкавал.Според мен е много важно да се наблегне на храни,от които организма е бил лишен по време на диетата,а не да се хвърля човек през глава към сладкото.
Успех на всички и дано избегнем йо-йо ефекта😀

bouquet Мерси за насоките. Това е първата диета която спазвам с видими резултати и много ме е страх да не се върнат омразните  ми килограми.
Да споделя моя опит от млечните дни. Първия ден никакво смъкване даже като, че ли леко покачване. Но в края на втория имаше минус на кантара. Така, че след 2 дена ще почна още една врътка от 12 дена. Simple Smile

# 358
  • софия
Днес 1 ден-картофи Peace!

# 359
Здравейте,
Днес първи ден кисело мляко. Като се гредам мисля, че на обиколки съм отслабнала.
Нз дали е удачно да почина сега след 12-тия ден или да продължа до 24-тия. Мн ми липсват някои храни и нз как ще успея още 12 дни.

Общи условия

Активация на акаунт